Închide meniul
NEWS ALERT

Anunțul momentului la Dinamo! Un om de afaceri din Emirate vrea să cumpere clubul: „Are câteva zeci de miliarde din petrol!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 11 noiembrie 2022, 10:44

Anunțul momentului la Dinamo! Un om de afaceri din Emirate vrea să cumpere clubul: „Are câteva zeci de miliarde din petrol!

Dorin Şerdean, victorie în instanţă cu Dinamo

Fanii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Mediafax Foto / ALEX NICODIM via Hepta

Anunțul momentului la Dinamo a fost făcut în această dimineață! Un om de afaceri din Emiratele Arabe Unite este interesat să cumpere clubul. Vestea răsunătoare a fost oferită de Constantin Anghelache, fostul președinte al echipei din „Ștefan cel Mare”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se află în cel mai negru punct al istoriei, însă soarele ar putea răsări din nou pe strada „câinilor”. Constantin Anghelache a dezvăluit că a luat legătura cu un miliardar din zona arabă, care este interesat să cumpere un club din România și să investească sume uriașe.

Anunțul momentului la Dinamo! Un om de afaceri din Emirate vrea să cumpere clubul din „Ștefan cel Mare”

Anghelache a explicat că posibilul investitor din Emirate își dorește 3 lucruri, înainte să vină la Dinamo: clubul să aibă un singur proprietar, să fie stabilit un plan clar de plată a datoriilor și să aibă spațiu pentru construirea unui nou stadion.

„Chiar eu pot divulga că am fost și sunt în contact cu cineva din Arabia, care a spus trei lucruri: «Eu vreau să investesc neapărat într-un club de fotbal din România care are perspective». Și a zis că s-a gândit la Dinamo. S-a întâmplat asta în urmă cu o lună și jumătate.

Această persoană are câteva zeci de miliarde din petrol. De unde interesul? Fiindcă un nepot de-ai lui a făcut facultatea la București, mi-a fost mie student. El venea la meciuri, iar omul a avut această idee.

Reclamă

A zis: «Nu mă bag în această discuție până când nu se întâmplă trei lucruri. Dinamo să aibă un singur finanțator, nu mă interesează nici PCH, nici ce vorbiți voi. Pe mine mă interesează ca acest club să aibă un singur proprietar, să fie 100% posesorul al acțiunilor.

Voi negocia doar cu acea persoană și vom stabili cât dorește. Îi voi da cât dorește și poate vom cădea la un acord» Se pare că acest lucru s-a întâmplat la ședința din data de 14, când pare-se că PCH ar fi luat 99% din acțiuni.

Dinamo, în vizorul unui miliardar din zona arabă!

Al doilea lucru dorit de el: insolvența să aibă un plan clar de plată a datoriilor către creditori. Dacă instanța aprobă noul plan de organizare, înseamnă că ar rămâne două milioane de ceva, așa am înțeles. Omul a spus că le-ar da imediat două milioane de euro oamenilor. Mi-a spus: «Nu mă intereseză Dinamo de alaltăieri. În momentul în care voi lua clubul, mă vor interesa rezultatele de aici încolo».

Reclamă 4 / 0/3

Mai e problema stadionului. Mi-a spus: «Eu nu pot discuta cu Ministerul de Interne? Dar eu nu găsesc 21 de hectare să-mi fac eu stadionul meu în 2-3 ani?» Vrea să facă o investiție în România, să investească în construcția unei baze sportive.

Mi-a spus că a fost la Arena Națională și că e surprins că o asemenea construcție extraordinară nu are nici măcar 500 de metri pătrați de spații comerciale. A spus că-și face baza lui sportivă și spații comerciale pe care le închiriază, ca să obțină venituri suplimentare”, a spus Constantin Anghelache, pentru gsp.ro.

Ce a spus Ovidiu Burcă după Dinamo – Sepsi 2-3: „Avem puls!”

Ovidiu Burcă a avut prima reacţie după meciul Dinamo – Sepsi, scor 2-3, din Cupa României. Antrenorul „câinilor” a anunţat că echipa lui trebuie să-şi îndrepte toată atenţia spre meciurile din Liga 2.

Dinamo mai are şanse minime pentru a obţine calificarea în fazele eliminatorii din Cupă. Burcă le-a mulţumit fanilor pentru susţinerea de pe stadionul Arcul de Triumf, care a găzduit în premieră un meci între două echipe de club.

Avem puls, să spun aşa. Dar cumva, când pierzi, nu poţi să fii fericit. Eu personal aveam mai multe aşteptări de la meciul ăsta. Trebuie să fim realişti, să ştim de unde am plecat, unde suntem şi unde trebuie să ajungem. E o competiţie frumoasă, ne bucurăm că ne-am calificat în grupe.

Cred că este pentru prima dată când aceşti jucători simt ce înseamnă Dinamo. Am întâlnit o echipă cu un alt ritm de joc. Asta este, cred că am terminat partida cu capul sus. Mergem înainte, obiectivul nostru este de a face totul pentru a ajunge în play-off-ul Ligii 2.

Au fost câteva meciuri în care ne-a lipsit luciditatea. Am vorbit cu băieţii în ultimele săptămâni. Cred că încrâncenarea cu care am jucat în ultimele meciuri ne-a luat puţin din creativitate şi luciditate”, a declarat Ovidiu Burcă la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Anunțul momentului la Dinamo
  • Un om de afaceri din Emirate vrea să cumpere clubul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și