Închide meniul

Aproape dat afară de Dinamo, Lamine Ghezali a fost propus la CSA Steaua! Reacția lui Daniel Oprița a venit imediat

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 25 ianuarie 2024, 19:29

Aproape dat afară de Dinamo, Lamine Ghezali a fost propus la CSA Steaua! Reacția lui Daniel Oprița a venit imediat

Aproape dat afară de Dinamo, Lamine Ghezali a fost propus la CSA Steaua

Lamine Ghezali / Profimedia

Aproape dat afară de Dinamo, Lamine Ghezali a fost propus la CSA Steaua. Francezul care a contribuit la promovarea „câinilor” în primul eșalon al fotbalului românesc nu mai intră în planurile tehnicianului Zeljko Kopic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, jucătorul a fost propus la echipa pregătită de Daniel Oprița, care nu are drept de promovare în prima ligă din România, din cauza formei de organizare a clubului. Acum, tehnicianul formației a vorbit despre posibilitatea ca Ghezali să ajungă în Ghencea.

Aproape dat afară de Dinamo, Lamine Ghezali a fost propus la CSA Steaua! Daniel Oprița: „Nu știu dacă ar fi posibil”

Antrenorul roș-albaștrilor a dezvăluit faptul că își mai dorește un atacant la formația din Liga a 2-a. Daniel Oprița a spus totuși că nu știe dacă oficialii „militarilor” ar putea să realizeze transferul lui Ghezali, chiar dacă a recunoscut faptul că îi place modul în care acesta joacă.

„Îmi mai doresc un atacant. Nu știu dacă ar fi posibil (n.r. – Ghezali la Steaua), e un jucător interesant, e un jucător bun, nu zic că nu-mi place dar nu știu dacă e posibil. (n.r. – Cei de la Dinamo ar vrea să scape de el) Am văzut, dar nu știu dacă s-a rezolvat ceva”, a spus Daniel Oprița, potrivit sport.ro.

În actualul sezon al ligii 1, Lamine Ghezali a adunat 21 de meciuri pentru Dinamo, dar nu a reușit să ofere vreo pasă decisivă sau să marcheze pentru trupa din Ștefan cel Mare. În momentul de față, jucătorul crescut de academia lui Saint-Etienne este cotat la suma de 350.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

George Ogăraru a tras un semnal de alarmă şi cere schimbarea strategiei la CSA Steaua

Directorul tehnic al Academiei CSA Steaua a amintit de problemele legislative care îi ţin pe roş-albaştri în Liga 2, fără drept de promovare. Opriţa l-a dat exemplu pe Gică Hagi şi îşi doreşte să se pună accept pe formarea de jucători şi la clubul din Ghencea.

În momentul de față, fără drept de promovare, ai mai multe argumente pentru a susține jucători tineri la prima echipă. Nivelul jucătorilor considerați tineri în Europa a scăzut foarte mult.

Vedem că se vând jucători, Gică l-a vândut pe Mazilu la o vârstă foarte fragedă, la o echipă care l-a asigurat, după care l-a dat să joace mai departe și să îi crească valoarea. Și el va fi vândut și revândut, asta e strategia cluburilor care cumpără jucători tineri. Acum nu va prinde la Brighton, dar în timp va prinde

Reclamă 4 / 0/3

Atunci, cu cât aduci mai repede un jucător în prima echipă, într-un schelet cu jucători cu experiență, și le dai minute de joc, cu atât îi crești valoarea, cu atât îl poți fructifica ulterior și poți spera la un return of investment. Altfel, este doar o cheltuială, vin jucători, pleacă jucători, vin jucători străini, pleacă, nu lasă mai nimic în urmă.

Aș vrea ca mai mulți jucători din Academie să ajungă la prima echipă și să joace, pentru că sunt jucători care au valoare. Sunt jucători care sunt la echipele naționale, care, în confruntarea cu adversarii lor direcți de la echipe din prima ligă, Farul, Rapid, FCSB, la nivelul lor de vârstă, au demonstrat că au un nivel foarte bun”,a declarat George Ogăraru la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și