Închide meniul

George Ogăraru a tras un semnal de alarmă şi cere schimbarea strategiei la CSA Steaua: „Fără drept de promovare, ai argumente!”

Reclamă

Publicat: 24 ianuarie 2024, 19:35

George Ogăraru a tras un semnal de alarmă şi cere schimbarea strategiei la CSA Steaua: „Fără drept de promovare, ai argumente!

George Ogăraru a tras un semnal de alarmă şi cere schimbarea strategiei la CSA Steaua

George Ogăraru, în timpul unei gale / Hepta

George Ogăraru a tras un semnal de alarmă şi cere schimbarea strategiei la CSA Steaua. Oficialul „militarilor” îşi doreşte ca Daniel Opriţa să se bazeze pe mai mulţi jucători tineri şi să renunţe la străinii din lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Directorul tehnic al Academiei CSA Steaua a amintit de problemele legislative care îi ţin pe roş-albaştri în Liga 2, fără drept de promovare. Opriţa l-a dat exemplu pe Gică Hagi şi îşi doreşte să se pună accept pe formarea de jucători şi la clubul din Ghencea.

George Ogăraru a tras un semnal de alarmă şi cere schimbarea strategiei la CSA Steaua

CSA Steaua este pe locul 7 în Liga 2. Are 5 victorii, 7 remize şi 3 înfrângeri.

O să încerc să fiu cât se poate de clar în așa fel încât lucrurile pe care le spun să nu fie interpretate și nu le ia cineva în mod personal. Ce am arătat, ambiția noastră se întinde pe o perioadă mai lungă, este viziunea noastră în timp.

În momentul de față, fără drept de promovare, ai mai multe argumente pentru a susține jucători tineri la prima echipă. Nivelul jucătorilor considerați tineri în Europa a scăzut foarte mult. Dacă înainte un jucător la 20 de ani era considerat tânăr, acum vedem jucători de 16-17 ani care joacă la Campionatul European, la Mondial.

Reclamă

Vedem că se vând jucători, Gică l-a vândut pe Mazilu la o vârstă foarte fragedă, la o echipă care l-a asigurat, după care l-a dat să joace mai departe și să îi crească valoarea. Și el va fi vândut și revândut, asta e strategia cluburilor care cumpără jucători tineri. Acum nu va prinde la Brighton, dar în timp va prinde.

„Aș vrea ca mai mulți jucători din Academie să ajungă la prima echipă și să joace”

Atunci, cu cât aduci mai repede un jucător în prima echipă, într-un schelet cu jucători cu experiență, și le dai minute de joc, cu atât îi crești valoarea, cu atât îl poți fructifica ulterior și poți spera la un return of investment. Altfel, este doar o cheltuială, vin jucători, pleacă jucători, vin jucători străini, pleacă, nu lasă mai nimic în urmă.

Aș vrea ca mai mulți jucători din Academie să ajungă la prima echipă și să joace, pentru că sunt jucători care au valoare. Sunt jucători care sunt la echipele naționale, care, în confruntarea cu adversarii lor direcți de la echipe din prima ligă, Farul, Rapid, FCSB, la nivelul lor de vârstă, au demonstrat că au un nivel foarte bun„, a declarat George Ogăraru la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

CSA Steaua a transferat un jucător din Argentina și forțează intrarea în play-off

Au venit întăriri pentru Daniel Oprița la CSA Steaua. Tehnicianul echipei din Ghencea va avea un nou jucător sub comanda sa.

Este vorba despre un jucător din Argentina, care va semna cu echipa din Liga a 2-a în scurt timp. Acesta joacă pe postul de fundaș central și va lupta pentru intrarea în play-off-ul eșalonului secund.

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, argentinianul Kevin Cerci va semna cu echipa pregătită de Daniel Oprița. În vârstă de 27 de ani, acesta a evoluat ultima dată în Liga a 2-a din țara sud-americană, la San Telmo.

Ceceri a devenit jucător liber de contract în această iarnă și va veni pe gratis în Ghencea. Fundașul are o înălțime senzațională pentru poziția sa, de 1,90 și poate acoperi și poziția de fundaș stânga.

A început fotbalul la academia celor de la Gimnasia, iar apoi a făcut pasul în Europa, la formația R.B. Linense, din Spania. A mai fost legitimat la Guillermo Brown, Club San Jose, Al-Hussein SC, Desmparados, San Felipe și, așa cum a fost menționat anterior, San Telmo.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și