Închide meniul

Baia Mare – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe locul 14 în Liga a 2-a. Sergiu Ciocan a egalat pe final de primă repriză, după ce Ahmed Bani a deschis scorul

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 octombrie 2022, 11:00 / Actualizat: 9 octombrie 2022, 13:01

Baia Mare – Dinamo 1-1. „Câinii au urcat pe locul 14 în Liga a 2-a. Sergiu Ciocan a egalat pe final de primă repriză, după ce Ahmed Bani a deschis scorul

Baia Mare - Dinamo

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unei partide / Facebook Dinamo

Baia Mare – Dinamo 1-1. Partida din etapa a 9-a din Liga a 2-a a fost în format live score, pe AS.ro. „Câinii” au urcat un loc în clasamentul ligii secunde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a deschis scorul prin Ahmed Bani, în minutul 36. Mijlocaşul „câinilor” a transformat o lovitură de la 11 metri. Ulterior, pe final de primă repriză, Baia Mare a egalat prin Sergiu Ciocan.

Baia Mare – Dinamo 1-1

Final: Baia Mare – Dinamo 1-1. Trupa lui Ovidiu Burcă a remizat în deplasarea din runda a noua, de la Baia Mare.

Min. 45+2: GOL Baia Mare! Gazdele au egalat pe final de primă repriză, prin Sergiu Ciocan.

Min. 45+2: Ocazie Dinamo! Baia Mare a fost aproape de a comite un autogol, după o neînţelegere a portarului cu unul dintre fundaşi.

Reclamă

Min. 36: GOL Dinamo! Ahmed Bani a dechis scorul, după ce a transformat un penalty.

Min. 1: Începe meciul dintre Baia Mare şi Dinamo!

Echipele de start:

Reclamă 4 / 0/3

Minaur Baia Mare: 77. Băilă – 13. Alexe, 3. Lazăr, 4. Mondragon, 22. Stoian, 55. Gneba, 10. Donca, 23. Stănescu, 7. Ciocan, 93. Chinde, 28. Muacir
Rezerve: Costache, Neacșu, Oiță, Matei, Simion, Potcoavă, Rotar, Bakare, Stanciu
Antrenor: Ciprian Danciu

Dinamo: 91. Dujmovic – 2. Moura, 23. Patriche, 24. Gifer, 31. Amzăr – 88. Gorka Larrucea, 10. D. Iglesias, 30. N. Roșu – 20. Bordușanu, 93. A. Pop, 22. Bani
Rezerve: 1. Fara, 4. Bena, 5. Dudea, 9. Țîră, 18. Borcea, 33. Șerban, 96. Delciu, 98. Florescu, 99. Ghezali
Antrenor: Ovidiu Burcă

Dinamo vine după succesul important obţinut în runda precedentă. Trupa lui Ovidiu Burcă i-a învins pe teren propriu pe cei de la Slobozia, scor 1-0. Înainte de acest succes, „câinii” şi-au asigurat prezenţa în grupele Cupei României, după o victorie tot în faţa unei divizionare secunde, Viitorul Tg. Jiu.

De cealaltă parte, Baia Mare se clasează pe locul 17, cu opt puncte, după tot atâtea runde. Cu un succes astăzi, trupa lui Vasile Miriuţă o poate depăşi pe Dinamo în clasament.

Jucătorii lui Dinamo au petrecut pe manele după victoria cu Unirea Slobozia

Jucătorii lui Dinamo au petrecut pe ritmuri de manele după victoria cu Unirea Slobozia, scor 1-0, din etapa a opta din Liga 2.

Dinamo era făra succes în Liga 2 de două etape și avea cinci înfrângeri în ultimele șase runde. „Câinii” au trecut la limită de Unirea Slobozia, echipă care i-a umilit cu 5-0 într-un amical disputat vara trecută.

Dinamoviștii au avut o explozie de bucurie după succesul cu Slobozia și au dat drumul petrecerii chiar în vestiar, pe manele. Înaintea partidei, jucătorii lui Ovidiu Burcă au ținut un minut de reculegere în memoria lui Cătălin Hîldan. Pe 5 octombrie se împlinesc 22 de ani de la moartea „Unicului Căpitan”.

Reclamă

„(n.r. – playlist-ul cine îl face?) Nu știu, nu am intrat în vestiar:). S-a schimbat atmosfera, lucrurile încep să capete o formă, începutul a fost mai greu. Azi am avut un adversar care se apără extrem de bine, cred că are cea mai bună apărarea din Liga 2. A venit acel gol al lui Pop și lucrurile au căpătat o altă turnură.

Ceea ce este cel mai important în ziua asta tristă pentru Dinamo, am arătat multe din lucrurile pe care căpitanul nostru Cătălin Hîldan le arăta pe teren: determinare, pasiune, agresivitate. Nu am cedat absolut nicio clipă, lucrurile astea m-au bucurat foarte mult astăzi. Orice antrenor care ar fi venit aici, ar fi avut nevoie de timp. Faptul că începem să câștigăm jocuri și să avem consistență, astea sunt lucrurile pe care trebuie să le continuăm”, a spus Ovidiu Burcă, după meci.

Recomandări
  • Baia Mare – Dinamo 1-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și