Închide meniul

Bogdan Chipirliu visează la promovarea în Liga 1 după Dinamo – CSA Steaua 1-2: „Poate se va schimba legea!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 septembrie 2022, 0:01

Bogdan Chipirliu visează la promovarea în Liga 1 după Dinamo – CSA Steaua 1-2: „Poate se va schimba legea!

Bogdan Chipirliu, a marcat pentru CSA Steaua

Bogdan Chipirliu, într-un meci pentru CSA Steaua / Hepta

Bogdan Chipirliu visează la promovarea în Liga 1 după Dinamo – CSA Steaua 1-2. „Militarii” au câştigat derby-ul din Liga 2, iar atacantul speră să evolueze pe prima scenă a fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe Arena Naţională, Dinamo a condus cu 1-0 după golul lui Ghezali, însă CSA Steaua a întors scorul prin reușitele lui Pacionel și Chipirliu. În urma acestui succes, „militarii” au urcat pe primul loc în Liga 2. „Câinii sunt doar pe poziția a 12-a.

Bogdan Chipirliu visează la promovarea în Liga 1 după Dinamo – CSA Steaua 1-2

„Nu bucurăm cum putem pentru această victorie. Ştiam că ne va aştepta un meci foarte greu. Mă bucur că am marcat şi am putut să îmi ajut echipa să câştige acest meci. Ştiam că acolo va ajunge mingea, am dat din prima. Centrarea a fost una bună. A fost o senzaţie unică când am marcat. Nu vreau să intru în discuţii despre promovare.

Trebuie să dăm totul şi speranţa moarte ultima. Poate se va schimba legea şi ne vor lăsa să promovăm. Din ce am înţeles înainte de pregătire, sunt şanse la acest lucru. Am rămas cu inima deschisă. Sunt fericit aici. Şi eu sper să ne dea dreptul la promovare”, a declarat Bogdan Chipirliu, potrivit digisport.ro.

Daniel Oprița: „Ce să mai răspund eu la lucrurile astea despre promovare?”

Daniel Oprița a reacționat după Dinamo – CSA Steaua 1-2. Antrenorul echipei Armatei este în culmea fericirii după victoria din derby. „Militarii” însă nu au nici acum drept de promovare în Liga 1. Oprița încă așteaptă o minune din partea șefilor de la Ministerul Apărării.

Reclamă

„O victorie mare, prima repriză a fost a lui Dinamo. Noi am fost fricoși în prima repriză, poate și eu am început mai temător. La pauză am schimbat unde trebuie, am pus presiune pe fundașii lor centrali. A doua repriză ne-am descurcat mai bine. Am fructificat ocaziile pe care le-am avut.

Și ei puteau să ne bată. Astăzi, soarta ne-a surâs nouă. A contat foarte mult că am egalat înainte de pauză, am intrat altfel în a doua repriză, dar și Dinamo a făcut un meci bun. Așa trăiesc, vreau maxim de fiecare dată. Sunt transpirat, atât cât pot eu. Dinamo este în creștere, știu prin ce momente trece Ovidiu Burcă.

Mi-a plăcut atitudinea din repriza a doua. Poate e și din cauza atmosferei, nu sunt obișnuiți, stadionul e impunător, galeriile au fost la înălțime. Sperăm să fim în Liga 1. E păcat să nu fie Dinamo și Steaua în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. – aveți drept de promovare?) Ce să mai răspund eu la lucrurile astea? Dacă, cine este acolo sus își permite, înseamnă că știe. Eu sunt antrenor, nu vreau să vorbesc de alte lucruri. Tot mai sperăm, nu mi s-a transmis nimic. Asta este, trebuie să ne facem treaba. Știm unde am venit”, a spus Daniel Oprița, conform digisport.ro.

Recomandări
  • Bogdan Chipirliu visează la promovarea în Liga 1
  • Mesajul atacantului după Dinamo – CSA Steaua 1-2

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și