Închide meniul

Prima reacție a lui Daniel Oprița după Dinamo – CSA Steaua 1-2: „O victorie mare!” Ce a spus despre dreptul de promovare

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 septembrie 2022, 23:58

Prima reacție a lui Daniel Oprița după Dinamo – CSA Steaua 1-2: „O victorie mare! Ce a spus despre dreptul de promovare

Daniel Opriţa, reacţie după vestea că CSA Steaua ar putea promova încă din acest sezon

Daniel Opriţa, după un meci pentru CSA Steaua / Hepta

Daniel Oprița a reacționat după Dinamo – CSA Steaua 1-2. Antrenorul echipei Armatei este în culmea fericirii după victoria din derby. „Militarii” însă nu au nici acum drept de promovare în Liga 1. Oprița încă așteaptă o minune din partea șefilor de la Ministerul Apărării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„O victorie mare, prima repriză a fost a lui Dinamo. Noi am fost fricoși în prima repriză, poate și eu am început mai temător. La pauză am schimbat unde trebuie, am pus presiune pe fundașii lor centrali. A doua repriză ne-am descurcat mai bine. Am fructificat ocaziile pe care le-am avut.

Prima reacție a lui Daniel Oprița după Dinamo – CSA Steaua 1-2

Și ei puteau să ne bată. Astăzi, soarta ne-a surâs nouă. A contat foarte mult că am egalat înainte de pauză, am intrat altfel în a doua repriză, dar și Dinamo a făcut un meci bun. Așa trăiesc, vreau maxim de fiecare dată. Sunt transpirat, atât cât pot eu. Dinamo este în creștere, știu prin ce momente trece Ovidiu Burcă.

Mi-a plăcut atitudinea din repriza a doua. Poate e și din cauza atmosferei, nu sunt obișnuiți, stadionul e impunător, galeriile au fost la înălțime. Sperăm să fim în Liga 1. E păcat să nu fie Dinamo și Steaua în Liga 1.

(n.r. – aveți drept de promovare?) Ce să mai răspund eu la lucrurile astea? Dacă, cine este acolo sus își permite, înseamnă că știe. Eu sunt antrenor, nu vreau să vorbesc de alte lucruri. Tot mai sperăm, nu mi s-a transmis nimic. Asta este, trebuie să ne facem treaba. Știm unde am venit”, a spus Daniel Oprița, conform digisport.ro.

Reclamă

Coregrafii superbe la derby-ul din Liga 2

Ultrașii au pregătit coregrafii superbe la derby-ul Dinamo – CSA Steaua! Fanii au afișat mesaje speciale pentru cel mai așteptat meci din Liga 2.

Fanii lui Dinamo i-au ironizat pe rivalii din Ghencea cu următorul mesaj: „Care derby? Nu vă mai alintați! Voi Steaua nu reprezentați!” 

Peluza Sud a venit cu replica: „După atâtea derby-uri inventate, vă trezim la realitate!”

Reclamă 4 / 0/3

S-a intervenit cu gaze lacrimogene pe Arena Națională

Cu 40 de minute înainte de startul meciului, mai mulți suporteri de la Dinamo și CSA Steaua s-au încăierat într-un sector al stadionului. Fanii au rupte scaune și au aruncat cu torțe.

A fost nevoie de o intervenție dură din partea jandarmilor ca spiritele să se calmeze. Forțele de ordine au intervenit cu bastoane și gaze lacrimogene.

Scandal a fost și la pauza meciului. Peluza Sud Steaua i-a atacat pe jandarmi cu tomberoane și scaune! Forțele de ordine au intervenit tot cu gaze lacrimogene.

Dinamo – CSA Steaua 1-2

Formaţia CSA Steaua a învins, vineri seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a şasea a Ligii 2 Casa Pariurilor.

Dinamo a condus cu 1-0, prin goluul marcat de Ghezali ’41.

În minutul 44, Steaua a egalat prin Pacionel. Steliştii s-au impus datorită golului marcat de Chipirliu, în minutul 50.

Lovitura de start a fost dată de handbaliştii dinamovişti Saeid Heidarirad şi Ante Kuduz, proaspăt deveniţi cetăţeni români

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și