Închide meniul

Buzău – Dinamo 2-1. „Câinii” au ajuns la cinci înfrângeri în şapte meciuri, în Liga a 2-a. Trupa lui Cristi Pustai, aproape de play-off

Viviana Moraru Publicat: 18 septembrie 2022, 11:00 / Actualizat: 18 septembrie 2022, 12:56

Reclamă
Buzău – Dinamo 2-1. „Câinii au ajuns la cinci înfrângeri în şapte meciuri, în Liga a 2-a. Trupa lui Cristi Pustai, aproape de play-off

Dinamo, tot mai aproape de lupta pentru play-off

Jucătorii lui Dinamo şi antrenorul Ovidiu Burcă, în timpul unei partide / Facebook Dinamo Bucureşti

Buzău – Dinamo 2-1. Partida din etapa a 7-a din Liga a 2-a a fost în format live score, pe as.ro. „Câinii” se prăbuşesc din nou şi dunt aproape de locurile retrogradabile în eşalonul al treilea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo rămâne cu doar şase puncte, după şapte etape scurse din sezonul de ligă secundă. „Câinii” au cedat pe terenul celor de la Buzău, după ce au deschis scorul în minutul 2.

Buzău – Dinamo 2-1

Dinamo a deschis scorul repede în meci. Deniz Giafer a marcat în minutul doi, după un corner executat perfect de un coechipier. Ulterior, gazdele au egalat în minutul 24, prin Ariel Lopez.

În repriza secundă, Buzău a dat lovitura prin Pablo Gaitan, care a adus toate cele trei puncte trupei lui Cristi Pustai.

Pentru Dinamo urmează partida cu Unirea Slobozia, de pe teren propriu. „Câinii” rămân doar cu două victorii în liga secundă, cea obţinută în faţa celor de la Progresul Spartac, şi cea cu Chiajna.

Reclamă
Reclamă 4

Final: Buzău – Dinamo 2-1. „Câinii” rămân în subsolul clasamentului.

Min. 80: GOL Buzău! Pablo Gaitan a marcat, şi gazdele au preluat conducerea.

Min. 46: Începe repriza secundă dintre Buzău şi Dinamo.

Reclamă

Min. 45: Se încheie prima repriză de la Buzău.

Min. 24: GOL Buzău! Ariel Lopez a egalat pentru gazde.

Min. 2: GOL Dinamo! Deniz Giafer deschide scorul repede în meci.

Min. 1: Începe partida dintre Buzău şi Dinamo.

Echipele de start:

Buzău: Stoian – Pîrvulescu, Vîrtej, Lopez, Uțiu – Honciu, Trebotic, Blejdea – Neicuțescu, Ciobanu, Boiciuc
Rezerve: Boison – Gaitan, Munteanu, Alexandru, Matiș, Manea, Wiktorski, Oteliță, Lazăr

Dinamo: Dujmovic – De Moura, Giafer, Patriche, Amzăr – Neluț Roșu, Iglesias – Ghezali, Bordușanu, Lazăr – Bani
Rezerve: Oncescu – Bena, Iulian Roșu, Buhăescu, Șerban, Buleică, Larrucea, Pop, Delciu

Dinamo vine după un succes categoric în Cupa României, cu Tunari, scor 3-0. În Liga a 2-a, „câinii” au suferit un eşec în ultima rundă, în faţa rivalilor de la CSA Steaua, după un meci desfăşurat pe Arena Naţională.

Trupa lui Ovidiu Burcă a obţinut doar două victorii în liga secundă. În prima etapă, alb-roşii i-au învins pe cei de la Progresul Spartac, şi în etapa a 5-a s-au impus în meciul cu Chiajna.

De cealaltă parte, Buzău a câştigat şi ea clar în Cupa României, 4-0 în duelul cu cei de la Blejgoi. Trupa lui Cristi Pustai se clasează pe locul 10, având 10 puncte după primele şase runde.

Măsuri drastice luate de FRF, după incidentele din derby-ul Dinamo – CSA Steaua

Comisia de Disciplină a FRF a adoptat măsuri drastice, după incidentele din derby-ul încins dintre Dinamo şi CSA Steaua. Ambele echipe au fost sancţionate, şi nu vor mai putea organiza o serie de meciuri pe terenurile proprii.

Dinamo a fost sancţionată de către Comisia de Disciplină a FRF. „Câinii”, ca echipă organizatoare a derby-ului cu CSA Steaua, au primit o amendă de 15.000 de lei, şi totodată, nu vor mai putea organiza partide pe teren propriu în următoarele două runde.

În privinţa stadionului, sancţiunea primită din partea FRF nu va afecta prea mult trupa lui Ovidiu Burcă, deoarece administratorul special al clubului, Vlad Iacob, a declarat că echipa nu va mai evolua la Clinceni.

„În conformitate cu prevederile art. 45/3 din RD, clubul Dinamo 1948 SA va executa sancțiunea de interzicere a organizării jocurilor pe propriul stadion pentru 2 (două) jocuri și penalitatea sportivă de 15.000 lei”, a fost mesajul transmis de Comisia de Disciplină a FRF.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:16

Mihai Stoica ştie cine ar putea să îi ia locul lui Edi Iordănescu la naţionala României: „Aş merge pe modelul Spaniei”

21:46

Cristi Chivu a dat verdictul după România – Olanda 0-3: „Avem carenţe mari! Nu ar trebui să se întâmple asta!”

21:41

România, mesaj pentru gazdele de la EURO 2024, înainte de plecarea din Germania: „Aţi fost parte din povestea noastră”

21:06

Răzvan Marin, mesaj emoţionant pentru fanii români: „Povestea noastră continuă! Am demonstrat că suntem o familie!”

20:47

Monica Niculescu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Care sunt cele două perechi care vor reprezenta România la dublu

20:24

„Pleacă în decembrie cu 40 de milioane de euro!” Transferul lui Dennis Man poate spulbera toate recordurile. Condiţia pusă

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și