Închide meniul

Când va fi demolat stadionul Dinamo! Anunţul făcut de Vlad Iacob + Unde va juca trupa lui Ovidiu Burcă în acest sezon

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 februarie 2023, 9:26

Când va fi demolat stadionul Dinamo! Anunţul făcut de Vlad Iacob + Unde va juca trupa lui Ovidiu Burcă în acest sezon

Ultimele detalii despre noul stadion al lui Dinamo

Noul stadion Dinamo / Facebook Noul Stadion Dinamo

Vlad Iacob a anunţat când va fi demolat stadionul Dinamo! Administatorul special al clubului susţine că pe arena din Ştefan cel Mare vor intra buldozerele în această primăvară, urmând ca lucrările să fie finalizate în aproximativ doi ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se pregăteşete de reluarea sezonului în Liga a 2-a. La finalul lunii februarie, „câinii” vor relua bătăliile pentru un loc în play-off, în prima rundă din 2023 urmând să se dueleze cu Unirea Constanţa, pe teren propriu.

Când va fi demolat stadionul Dinamo! Anunţul făcut de Vlad Iacob

Vlad Iacob a dezvăluit că deja s-au început lucrările pentru proiectul noii arene din Ştefan cel Mare, fiind deja aprobat de CNI. Oficialul alb-roşilor susţine că noua casă a „câinilor” va fi gata în doi ani, ţinând cont de termenul la care au fost gata şi celelalte arena deja construite în Bucureşti.

Totodată, Vlad Iacob a dezvăluit şi unde va juca trupa lui Ovidiu Burcă până la terminarea sezonului din Liga a 2-a. Oficialul lui Dinamo a declarat că arena Arcul de Triumf, cât şi cea din Giurgiu, vor fi luate în calcul de către „câini”, fiind exclusă varianta Ghencea.

„Legea Sportului susține că nu poți începe construcția și demolarea unui stadion până nu ai proiectarea și finanțarea, care este aprobată de CNI. Deja se lucrează la proiect, iar în această primăvară vor intra buldozerele, din ce am înțeles. Dacă ne uităm la celelalte arene, cam în doi ani (n.red. – va fi gata stadionul).

Reclamă

Vrem până atunci să jucăm pe arena Arcul de Triumf, iar cealaltă variantă este stadionul din Giurgiu, unde suprafața de joc este foarte bună. Căutăm și alte soluții. Cred că putem exclude Ghencea (n.red. – râde)”, a declarat Vlad Iacob, pentru prosport.ro.

Ultimele detalii despre noul stadion Dinamo! Anunțul președintelui clubului

Președintele clubului Dinamo a oferit ultimele detalii despre noul stadion care se va construi în Ștefan cel Mare. Ionuț Popa dă asigurări că arena nu va avea pistă.

Ionuț Popa a declarat că noul stadion Dinamo va avea alte intrări pentru jucători, față de cele prevăzute în prezent. Președintele clubului susține că această schimbare este impusă de UEFA și FIFA, și astfel clubul trebuie să se conformeze.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Ionuț Popa a declarat că în acest an construirea unei noi arene pentru Dinamo este obiectivul principal al clubul alb-roșu.

(n.r. despre intrările stadionului) Nu știu dacă vor mai fi pe Floreasca. Te obligă acum UEFA, FIFA, să ai intrare separată pentru echipă. Echipa nu mai poate intra pe unde intră spectatorii. O să facem o platforma separată.

Ce știm concret e că va fi structurat pe inelul 1 și inelul 2, că va avea mai multe săli sub el, dar și că hotelul, restaurantul, sălile de conferință au fost bifate. Nu va avea pistă sută la sută.

Doar stadionul avem în cap anul acesta. Când va intra buldozerul, le spunem sărut-mâna celor de la CNI, le mulțumim, tragem un gărduleț acolo ca să nu ne deranjeze și ne apucăm de muncă. Demolarea am înțeles că o să facem noi. Am discutat cu CNI că să o facă ei, dar o să o facem noi”, a declarat Ionuț Popa, pentru playsport.ro.

Recomandări
  • Când va fi demolat stadionul Dinamo
  • Anunţul lui Vlad Iacob

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și