Închide meniul

Ultimele detalii despre noul stadion Dinamo! Anunțul președintelui clubului: ”Nu va avea pistă sută la sută!”

Viviana Moraru Publicat: 28 ianuarie 2023, 12:38

Ultimele detalii despre noul stadion Dinamo! Anunțul președintelui clubului: ”Nu va avea pistă sută la sută!”

Ultimele detalii despre noul stadion Dinamo

Stadionul Dinamo/ Profimedia

  • Ultimele detalii despre noul stadion Dinamo
  • Anunțul lui Ionuț Popa

Președintele clubului Dinamo a oferit ultimele detalii despre noul stadion care se va construi în Ștefan cel Mare. Ionuț Popa dă asigurări că arena nu va avea pistă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo traversează o perioadă extrem de delicată. Un eventual stadion nou ar putea reprezenta o variantă de salvare a clubului, deoarece un investitor cu bani poate fi atras de proiectul din Ștefan cel Mare.

Ultimele detalii despre noul stadion Dinamo

Ionuț Popa a declarat că noul stadion Dinamo va avea alte intrări pentru jucători, față de cele prevăzute în prezent. Președintele clubului susține că această schimbare este impusă de UEFA și FIFA, și astfel clubul trebuie să se conformeze.

Reclamă

Totodată, Ionuț Popa a declarat că în acest an construirea unei noi arene pentru Dinamo este obiectivul principal al clubul alb-roșu.

„(n.r. despre intrările stadionului) Nu știu dacă vor mai fi pe Floreasca. Te obligă acum UEFA, FIFA, să ai intrare separată pentru echipă. Echipa nu mai poate intra pe unde intră spectatorii. O să facem o platforma separată.

Reclamă

Ce știm concret e că va fi structurat pe inelul 1 și inelul 2, că va avea mai multe săli sub el, dar și că hotelul, restaurantul, sălile de conferință au fost bifate. Nu va avea pistă sută la sută.

Doar stadionul avem în cap anul acesta. Când va intra buldozerul, le spunem sărut-mâna celor de la CNI, le mulțumim, tragem un gărduleț acolo ca să nu ne deranjeze și ne apucăm de muncă. Demolarea am înțeles că o să facem noi. Am discutat cu CNI că să o facă ei, dar o să o facem noi”, a declarat Ionuț Popa, pentru playsport.ro.

Cristi Borcea ştie cum se poate rezolva situaţia dezastruoasă de la Dinamo

Cristi Borcea ştie cum se poate rezolva situaţia de la Dinamo! Fostul acţionar al trupei din Ştefan cel Mare susţine că dezastrul de la club se poate redresa dacă un investitor îi va prelua pe „câini”.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt sute de mii, milioane de susținători, nu are cum să nu existe Dinamo. Întotdeauna am fost optimist, am avut mentalitate de învingător. Am spus că drumul lui Dinamo se va schimba dacă se face stadionul și dacă se termină și circul care se întâmplă acum din cauza insolvenței care trebuie sa se termine.

Problemele dintre administratorul special și administratorul judiciar trebuie să se stingă, să vorbească unul singur, să se rezolve problemele creanțelor.

Trebuie să existe o decizie definitivă. Galeria a susținut, a făcut lucruri extraordinare. Și-a dat seama că e greu să conduci un club, să îl susții din toate punctele de vedere. Când se rezolvă cu stadionul și insolvența, galeria trebuie să facă un pas în spate, altfel nu va veni nimeni. Echipa trăiește și va trăi.

Mai bine o luau de la zero, nu veneau nici spaniolii și aveau o echipă curată. Începeam și noi ca Rapidul și dădeam drumul la stadion. Acum avem de suferit. Eu cred că nu are altă soluție decât să evite falimentul”, a declarat Cristi Borcea, pentru digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă