Închide meniul

Care este planul CSA Steaua pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1: „Se vor întreprinde demersurile necesare”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 5 septembrie 2023, 23:34

Care este planul CSA Steaua pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1: „Se vor întreprinde demersurile necesare

Care este planul CSA Steaua pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1

Membrii Peluzei Sud, la un meci / AntenaSport

CSA Steaua şi-a făcut public planul pentru obţinerea dreptului de promovare în Liga 1. Clubul roş-albastru a publicat, pe site-ul său, „Programul de dezvoltare” pentru perioada 2023-2026.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a încheiat sezonul trecut pe locul 2 Liga a 2-a, ceea ce din punct de vedere sportiv ar fi trebuit să îi asigure prezenţa în Liga 1 în acest sezon. Numai că CSA Steaua este un club de drept public, iar Legea Sportului îi interzice să evolueze în Liga 1.

Care este planul CSA Steaua pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1

Clubul CSA Steaua îşi propune să rezolve această problemă şi să capete drept de promovare în Liga 1. Pe site-ul său a dezvăluit şi care este planul:

– pentru promovarea în Liga I se vor întreprinde demersurile necesare pentru îndeplinirea condițiilor prevăzute de articolul 31 din Legea educației fizice și sportului nr. 69/2000, în sensul asocierii cu terțe persoane juridice, cu sau fără scop patrimonial în vederea înființării unei asociații fără scop patrimonial;

– academia de juniori se va constitui într-o pepinieră de talente, având ca scop principal promovarea jucătorilor la echipa de seniori, iar pe termen mediu și lung se urmărește și obținerea de venituri proprii din vânzarea de jucători care să ajute la autofinanțarea secției”, se arată în documentul citat.

Reclamă

Marius Lăcătuş cere explicaţii din partea conducerii CSA Steaua: „Să își asume responsabilitatea”

Marius Lăcătuş cere explicaţii din partea conducerii CSA Steaua. Echipa pregătită de Daniel Opriţa nu are drept de promovare în Liga 1 nici în acest sezon, fiind la al treilea sezon consecutiv în eşalonul secund.

În actuala stagiune, Steaua nu are cel mai bun start de sezon. Echipa lui Daniel Opriţa a suferit marţi prima înfrângere din actuala stagiune, cu CSC 1599 Şeşimbăr, fiind doar pe locul 8 în liga secundă, după 5 etape.

Marius Lăcătuş, fostul mare jucător al Stelei, s-a săturat de situaţia în care a ajuns clubul pentru care a scris istorie. „Fiara” a vorbit după înfrângerea cu CSC 1599 Şelimbăr şi a cerut ca cineva din conducerea clubului să iasă în faţă şi să îşi asume responsabilitatea pentru un nou sezon în care echipa nu are drept de promovare.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt doi ani de când nu au drept de promovare. Dacă nu au dat niciun răspuns în doi ani, crezi că vor da un răspuns anul acesta? Cineva ar trebui să iasă în față, să își asume responsabilitatea și să pună cărțile pe față!

’Dom-le, asta e situația, de asta nu vrem să facem o asociere, de asta ținem echipa asta’, ca să știe și suporterii, să știm și noi în ce ape ne scăldăm”, a declarat Marius Lăcătuş, potrivit digisport.ro.

CSC 1599 Şelimbăr – CSA Steaua Bucureşti 3-2 | Echipa lui Daniel Opriţa, prima înfrângere în acest sezon din Liga 2

CSC 1599 Şelimbăr are un început perfect de sezon în Liga 2. Echipa pregătită de Claudiu Niculescu a câştigat cu 3-2 partida cu CSA Steaua şi are 15 puncte după primele cinci etape ale sezonului.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 18, prin Bogdan Chipirliu, cel care a transformat de la 11 metri. Două minute mai târziu, Şelimbăr a restabilit egalitatea prin Rotund.

Imediat după pauză, în minutul 48, Năstăsie a adus-o pe Şelimbăr în avantaj, iar Monea a majorat diferenţa în minutul 64.

Finalul a fost cu echipa lui Daniel Opriţa în atac. În minutul 74, Vîrtej a redus din diferenţă, dar Steaua nu a mai reuşit să înscrie golul egalizator, ceea ce a dus la a cincea victorie consecutivă a celor de la Şelimbăr.

De cealaltă parte, echipa lui Daniel Opriţa a rămas cu o singură victorie în primele cinci etape din acest început de sezon. Steaua mai are trei rezultate de egalitate şi o înfrângere.

Reclamă

Etapa viitoare, CSC 1599 Şelimbăr va merge pe terenul celor de la CSM Slatina, în timp ce CSA Steaua va juca pe terenul celor de la Concordia Chiajna.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! Mesaj după 1-1 cu Voluntari 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” Vezi toate știrile
Citește și