Închide meniul

Câte bilete s-au vandut la CSA Steaua – Dinamo. Fanii dinamoviști vor să umple stadionul marii rivale

Sebastian Cristian Publicat: 17 aprilie 2023, 18:07

Reclamă
Câte bilete s-au vandut la CSA Steaua – Dinamo. Fanii dinamoviști vor să umple stadionul marii rivale

Câte bilete s-au vandut la CSA Steaua - Dinamo

Dinamo - CSA Steaua / Hepta

Câte bilete s-au vandut la CSA Steaua – Dinamo. Fanii dinamoviști vor să umple stadionul marii rivale din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele derby din Liga 2 va avea loc marți, 18 aprilie, de la ora 19:00. „Militarii” ocupă locul 2, cu 44 de puncte, în timp ce dinamoviștii sunt pe 4, cu 38 de puncte.

Câte bilete s-au vandut la CSA Steaua – Dinamo. Fanii dinamoviști vor să umple stadionul marii rivale

Din informațiile Antena Sport, cu o zi înainte de derby-ul din Ghencea, s-au vândut 19.670 de bilete. Până la ora meciului se va trece fără probleme de 20.000.

De asemenea, fanii dinamoviști sunt așteptati în număr foarte mare pe stadionul rivalei. În jur de 8.000 de bilete au fost achiziționate de fanii dinamoviști, 5.000 dintre ele doar la peluză.

Daniel Opriţa ameninţă cu demisia înainte de CSA Steaua – Dinamo: „Nu pot să rezist la asemenea umilințe!”

Daniel Opriţa ameninţă cu demisia înainte de CSA Steaua – Dinamo. Antrenor roş-albaştrilor le-a transmis jucătorilor că trebuie să nu mai facă greşeli în derby, aşa cum s-a întâmplat în alte partide.

Reclamă

După partida de la Galaţi, pierdută în faţa Oţelului, scor 2-3, Opriţa a vorbit pentru prima dată despre posibilitatea de a pleca de la echipă. Opriţa a fost dezamăgit atât despre maniera de joc a echipei sale, dar şi de situaţia echipei, care nu poate promova din cauza problemelor administrative.

„Le-am spus că dacă se prezintă îmi e și mie greu să mai continui. Nu pot să rezist la asemenea umilințe pentru că au fost greșeli cu care nu prea te întâlnești. Greșeli personale.

Am și vorbit cu ei și le-am zis ‘ce pot să antrenez când ai mingea și o dai la adversar’. Nu e ușor să joci la Steaua că e presiune, dar trebuie să reziste”, a spus Daniel Opriţa la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Burcă atacă CSA Steaua înainte de derby: „Noi suntem Dinamo, la ei e un proces”

Ovidiu Burcă atacă CSA Steaua înainte de derby. Antrenorul lui Dinamo consideră că meciul aşteptat de toată lumea din Liga a 2-a e un derby.

„Noi suntem Dinamo, acolo e discuție, e un proces în justiție. Din perspectiva noastră, este un derby. Eu cred că ne va aștepta o atmosferă incendiară. Când am jucat în sezonul regulat, a fost o atmosferă foarte frumoasă pe Național Arena. Acum, cred că meciul capătă o dimensiune mai mare. Noi cred că ne-am redresat din toate punctele de vedere, iar apoi vine această veste care le dă și lor aripi”, a spus Ovidiu Burcă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și