Închide meniul

Câte bilete s-au vândut pentru derby-ul Dinamo – CSA Steaua! Duelul va fi pe Arena Naţională

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 mai 2023, 18:58

Câte bilete s-au vândut pentru derby-ul Dinamo – CSA Steaua! Duelul va fi pe Arena Naţională

Interes major pentru duelul de baraj dintre Dinamo şi FC Argeş

Fanii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Hepta

S-a aflat câte bilete s-au vândut pentru derby-ul dintre Dinamo şi CSA Steaua. Duelul se va disputa pe Arena Naţională, şi va fi unul de totul sau nimic pentru „câini”. Chiar şi aşa, fanii nu iau cu asalt casele de bilete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – CSA Steaua, derby-ul rundei a noua din play-off-ul Ligii a 2-a, va fi luni, de la ora 20:30, în format live text, pe AS.ro.

Câte bilete s-au vândut pentru derby-ul Dinamo – CSA Steaua

Conform sport.ro, aproximativ 10.000 de bilete s-au vândut pentru derby-ul ligii secunde, cu o zi înainte de meci. De asemenea, oficialii alb-roşilor se aşteaptă ca cel puţin 5000 de bilete să se mai vândă până la ora de start a meciului.

Chiar dacă este un meci crucial pentru Dinamo, fanii „câinilor” nu s-au îngrămădit la casele de bilete.

Oficialii lui Dinamo s-au gândit să închirieze Arena Naţională pentru derby-ul cu marea rivală, în speranţa că asistenţa va fi una mare, însă se pare că s-au înşelat.

Reclamă

Partida din sezonul regular de Liga a 2-a, dintre Dinamo şi CSA Steaua, s-a desfăşurat de asemenea pe Arena Naţională. Puţin peste 20.000 de spectatori au fost atunci prezenţi în tribunele celui mai mare stadion al ţării.

Dinamo este obligată să câştige derby-ul, pentru a mai spera la promovarea directă. Trupa lui Ovidiu Burcă are 43 de puncte, la trei puncte distanţă de Oţelul.

Trupa lui Dorinel Munteanu o va întâlni pe Gloria Buzău în această rundă. Dacă vor reuşi să învingă, gălăţenii sunt în prima ligă, deoarece la egalitate de puncte cu Dinamo, au avantaj.

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Burcă, după victoria lui Dinamo cu Oţelul, din ultima rundă

Ovidiu Burcă s-a arătat foarte mulţumit de elevii lui după Oţelul Galaţi – Dinamo 0-2. „Câinii roşii” le-au stricat sărbătoarea gălăţenilor. Fanii Oţelului se pregătiseră pentru a sărbători promovarea în Liga 1, dar sărbătoarea s-a anulat.

Ovidiu Burcă a spus că echipa lui a făcut un meci bun. Tehnicianul „câinilor” a promis că echipa lui va lupta până în ultimul moment pentru promovare.

„Îmi pare rău că le-am stricat petrecerea, dar sunt bucuros că am făcut un meci bun. Pentru mine asta e cel mai important, am jucat cu personalitate, cu curaj, pe alocuri foarte bine.

Am trecut şi noi prin presiunea asta (n.r.: presiunea fanilor), ştim cum e să joci sub presiune. Am făcut un meci bun, contra unei echipe bine pregătite fizic.

Nu ştiu dacă le-am găsit cheia (n.r.: gălăţenilor, pe care dinamoviştii i-au bătut de două ori). Cumva am recuperat câţiva jucători care au avut anumite probleme.

Eu am spus-o de la începutul sezonului. Prezenţa Stelei în acest playoff nu se justifică. Pentru că nu are drept de promovare. Ştiţi ce a fost înainte de meciul cu noi cu acea propunere legislativă, care se pare că nu va trece de Parlament.

A fost acea presiune, după care am văzut Ghencea cu 2.000 de suporteri. Ne aşteaptă un meci pe care trebuie să îl câştigăm (n.r.: cu CSA Steaua).

Reclamă

Ne-am întâlnit de două ori cu ei anul asta, de două ori am pierdut, sper să câştigăm de data asta. Vom face tot posibilul să câştigăm. Din păcate nu o să îl avem meciul următor pe Ţîră.

Aţi văzut rezultatul de astăzi, toată lumea e în luptă pentru ceva, va fi interesant. Lupta se va duce până în ultimele minute”, a declarat Ovidiu Burcă pentru digisport.ro după victoria mare de la Galaţi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și