Închide meniul

Ovidiu Burcă, după Oţelul Galaţi – Dinamo 0-2: „Luptăm până la capăt. Prezenţa Stelei în playoff nu se justifică”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 11 mai 2023, 23:19

Ovidiu Burcă, după Oţelul Galaţi – Dinamo 0-2: Luptăm până la capăt. Prezenţa Stelei în playoff nu se justifică”

Ovidiu Burcă, după Oţelul Galaţi - Dinamo 0-2

Ovidiu Burcă, fericit după o victorie / Facebook Dinamo

Ovidiu Burcă s-a arătat foarte mulţumit de elevii lui după Oţelul Galaţi – Dinamo 0-2. „Câinii roşii” le-au stricat sărbătoarea gălăţenilor. Fanii Oţelului se pregătiseră pentru a sărbători promovarea în Liga 1, dar sărbătoarea s-a anulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Burcă a spus că echipa lui a făcut un meci bun. Tehnicianul „câinilor” a promis că echipa lui va lupta până în ultimul moment pentru promovare.

Ovidiu Burcă, după Oţelul Galaţi – Dinamo 0-2: „Luptăm până la capăt”

Îmi pare rău că le-am stricat petrecerea, dar sunt bucuros că am făcut un meci bun. Pentru mine asta e cel mai important, am jucat cu personalitate, cu curaj, pe alocuri foarte bine.

Am trecut şi noi prin presiunea asta (n.r.: presiunea fanilor), ştim cum e să joci sub presiune. Am făcut un meci bun, contra unei echipe bine pregătite fizic.

Nu ştiu dacă le-am găsit cheia (n.r.: gălăţenilor, pe care dinamoviştii i-au bătut de două ori). Cumva am recuperat câţiva jucători care au avut anumite probleme.

Reclamă

Am avut şi un portar care ne-a dat siguranţă.

La Dinamo nu prea mai ai timp, cum am zis şi înainte, luptăm până la capăt.

Eu am spus-o de la începutul sezonului. Prezenţa Stelei în acest playoff nu se justifică. Pentru că nu are drept de promovare.

Reclamă 4 / 0/3

Ştiţi ce a fost înainte de meciul cu noi cu acea propunere legislativă, care se pare că nu va trece de Parlament.

A fost acea presiune, după care am văzut Ghencea cu 2.000 de suporteri.

Ne aşteaptă un meci pe care trebuie să îl câştigăm (n.r.: cu CSA Steaua).

Ne-am întâlnit de două ori cu ei anul asta, de două ori am pierdut, sper să câştigăm de data asta. Vom face tot posibilul să câştigăm.

Din păcate nu o să îl avem meciul următor pe Ţîră.

Aţi văzut rezultatul de astăzi, toată lumea e în luptă pentru ceva, va fi interesant. Lupta se va duce până în ultimele minute”, a declarat Ovidiu Burcă pentru digisport.ro după victoria mare de la Galaţi.

Oţelul – Dinamo 0-2. „Câinii” au stricat petrecerea de promovare a gălăţenilor

Oţelul – Dinamo 0-2. Echipa lui Ovidiu Burcă a dat lovitura la Galaţi, într-un meci în care gălăţenii puteau promova direct. Golurile victoriei au fost marcate de Larrucea şi de Bani.

Reclamă

Cu 2 etape înainte de final, Oţelul ocupă al doilea loc promovabil direct în Liga 1, cu 46 de puncte. Dinamo a ajuns la 43 de puncte şi speră în continuare la promovarea directă.

Dinamo s-a impus prin golurile marcate de Gorka Larrucea (5) şi Ahmed Bani (27) şi speră în continuare la obţinerea promovării directe. Cătălin Ţîră (Dinamo), aflat la încălzire, a primit cartonaşul roşu în min. 83.

Până la finalul play-off-ului, Dinamo va mai juca acasă cu CSA Steaua (15 mai) şi în deplasare cu Poli Iaşi (21 mai). Oţelul mai are de jucat cu Gloria Buzău (16 mai) în deplasare şi cu Unirea Dej (21 mai) acasă.

Ce spunea Ovidiu Burcă înainte de CSA Steaua – Oţelul 1-1

Ovidiu Burcă îi răspunsese lui Dorinel Munteanu înainte de meciul Oţelului cu CSA Steaua din deplasare.

Noi nu am discutat niciodată despre nimeni, am văzut că a zis Dorinel Munteanu că va avea grijă cum o să joace Poli Iaşi, păi aşa avem şi noi grijă cum o să joace cu CSA Steaua mâine. Să vedem ce se întâmplă în Ghencea poate vedem iar ce-am văzut la Galaţi, când CSA a pierdut. Poate există relaţii de prietenie, de rudenie. Nu pot să ţin cu Steaua, dar mi-ar plăcea un rezultat care să ne ţină în cursă”, a continuat antrenorul dinamovist.

În cele din urmă CSA Steaua – Oţelul s-a încheiat 1-1.

Ieri CSA Steaua a fost umilită de Poli Iaşi, liderul din Liga a 2-a. Poli Iaşi, care era deja promovată în Liga 1, a învins CSA Steaua cu 5-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și