Închide meniul
Foto

Câţi fani ai lui CSA Steaua au făcut deplasarea la Târgovişte. Atmosferă de senzaţie la meciul cu Chindia, din Liga 2

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 august 2023, 21:34

Câţi fani ai lui CSA Steaua au făcut deplasarea la Târgovişte. Atmosferă de senzaţie la meciul cu Chindia, din Liga 2

Câţi fani ai lui CSA Steaua au făcut deplasarea la Târgovişte

Fanii Stelei, pe străzile din Târgovişte / GSP.ro

S-a aflat câţi fani ai lui CSA Steaua au făcut deplasarea la Târgovişte. „Militarii” au luat startul în noul sezon din Liga 2 pe terenul Chindiei. Fanii echipei Armatei anunţaseră, înainte de meci, că vor veni în număr mare la stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultraşii din Peluza Sud au venit în mod organizat la stadion şi au fost însoţiţi de un număr important de jandarmi (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). A fost prima lor apariţie după ce rivalii de la FCSB au fost primiţi în Ghencea.

Câţi fani ai lui CSA Steaua au făcut deplasarea la Târgovişte

Din primele estimări, aproximativ 1000 de fani ai lui CSA Steaua au venit să îi încurajeze pe jucătorii lui Daniel Opriţa. „Steaua joacă azi!„, era scris pe un banner cu care s-au afişat la stadion.

Ultraşii „militarilor” nu au uitat de duelul lor cu Gigi Becali. Încă din startul partidei l-au înjurat pe patronul FCSB-ului şi au avut mai multe scandări jignitoare. Nu l-au uitat nici pe Marcel Ciolacu, cel care a insistat ca vicecampioana României să fie primită în Ghencea.

Toate biletele pentru meciul Chindia Târgovişte, de pe arena „Eugen Popescu”, au fost vândute. Fanii lui CSA au primit o lovitură în chiar startul partidei. Fostul dinamovist Robert Moldoveanu a scos un penalty încă din primul minut. A căzut de lângă căpitanul Stelei, Dean Beţa.

Reclamă

Anghel Iordănescu, convins că şi fanii lui CSA Steaua pot umple stadionul din Ghencea

Anghel Iordănescu este convins că şi fanii lui CSA Steaua pot umple stadionul din Ghencea. Fostul selecţioner a avut o reacţie vehementă după ce suporterii FCSB-ului au stabilit un nou record de asistenţă pe arena de 100 de milioane de euro. Susţinător al echipei Armatei, Iordănescu a pus „tunurile” pe Florin Talpan şi pe şefii din MApN.

La revenirea după 8 ani în Ghencea, FCSB a câştigat derby-ul cu CFR Cluj. Nu mai puţin de 28.519 fani au fost prezenţi la Stadionul Steaua. S-a „bătut” astfel recordul înregistrat la începutul acestui an. La disputa CSA Steaua – Dinamo au fost prezenţi 21.522 de suporteri.

Cu siguranță vor fi supărați, cu siguranță ei trebuie să-și pună aceeași întrebare pe care mi-o pun eu. Ce a făcut și ce face ministerul, doarme în continuare? Pentru că, dacă ministerul lua decizii și măsuri care ar ajuta clubul CSA Steaua să promoveze, pentru că echipa a fost la moment dat pe loc promovabil, sunt convins că ar fi umplut și ei stadionul așa cum l-a umplut ieri Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Gigi Becali nu știu dacă a însemnat mare lucru meciul, poate doar cele 3 puncte, dar marea lovitură a dat-o în ceea ce privește imaginea. Asta am avut de spus.

Da, m-am temut sincer, îi cunosc și pe cei de la CSA Steaua, și Peluza SUD și Peluza NORD. Spuneam că le cunosc pasiunea și unora și altora, până la urmă a fost o decizie susținută, asumată, a primului ministru.

Primul ministru a fost de bună credință, nu a făcut altceva decât să apere interesul sportivilor, performanței și a sportului. A respectat ceea ce-și doresc microbiștii, să participe la jocuri în stadioane de ultimă generație. Din acest punct de vedere cred eu că primul ministru s-a gândit la performanțe și la sportivi și la suporteri.

Eu sunt stelist și n-am să mă dezic, am jucat fotbal la Steaua de la 10 ani, am jucat în prima echipă, am reprezentat prima echipă ca jucător, ca antrenor. Nu am să mă dezic niciodată de clubul Steaua, dar clubul Steaua și în cazul de față și comandantul și Talpan și MApN trebuie să ne spună deschis, pe șleau, să nu ne mai aiurească, dorește echipa în prima divizie sau nu dorește? Au această capacitate să facă o societate pe acțiuni, să facă ce trebuie făcut, să respecte legea? Dar, să facă, dacă nu, să știm, să știe toată lumea„, a declarat Anghel Iordănescu pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și