Închide meniul

Anghel Iordănescu, convins că şi fanii lui CSA Steaua pot umple stadionul din Ghencea. Atac la Talpan: „Să ne spună pe şleau!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 august 2023, 16:44

Anghel Iordănescu, convins că şi fanii lui CSA Steaua pot umple stadionul din Ghencea. Atac la Talpan: „Să ne spună pe şleau!

Anghel Iordănescu, convins că şi fanii lui CSA Steaua pot umple stadionul din Ghencea

Anghel Iordănescu a răbufnit / Profimediaimages

Anghel Iordănescu este convins că şi fanii lui CSA Steaua pot umple stadionul din Ghencea. Fostul selecţioner a avut o reacţie vehementă după ce suporterii FCSB-ului au stabilit un nou record de asistenţă pe arena de 100 de milioane de euro. Susţinător al echipei Armatei, Iordănescu a pus „tunurile” pe Florin Talpan şi pe şefii din MApN.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La revenirea după 8 ani în Ghencea, FCSB a câştigat derby-ul cu CFR Cluj. Nu mai puţin de 28.519 fani au fost prezenţi la Stadionul Steaua. S-a „bătut” astfel recordul înregistrat la începutul acestui an. La disputa CSA Steaua – Dinamo au fost prezenţi 21.522 de suporteri.

Anghel Iordănescu, convins că şi fanii lui CSA Steaua pot umple stadionul din Ghencea

Fostul jucător şi antrenor al roş-albaştrilor cere ca şefii lui CSA să spună direct dacă, în noul sezon, se va obţine dreptul de promovare în Liga 1.

Cu siguranță vor fi supărați, cu siguranță ei trebuie să-și pună aceeași întrebare pe care mi-o pun eu. Ce a făcut și ce face ministerul, doarme în continuare? Pentru că, dacă ministerul lua decizii și măsuri care ar ajuta clubul CSA Steaua să promoveze, pentru că echipa a fost la moment dat pe loc promovabil, sunt convins că ar fi umplut și ei stadionul așa cum l-a umplut ieri Gigi Becali.

Pentru Gigi Becali nu știu dacă a însemnat mare lucru meciul, poate doar cele 3 puncte, dar marea lovitură a dat-o în ceea ce privește imaginea. Asta am avut de spus

Reclamă

Da, m-am temut sincer, îi cunosc și pe cei de la CSA Steaua, și Peluza SUD și Peluza NORD. Spuneam că le cunosc pasiunea și unora și altora, până la urmă a fost o decizie susținută, asumată, a primului ministru.

Primul ministru a fost de bună credință, nu a făcut altceva decât să apere interesul sportivilor, performanței și a sportului. A respectat ceea ce-și doresc microbiștii, să participe la jocuri în stadioane de ultimă generație. Din acest punct de vedere cred eu că primul ministru s-a gândit la performanțe și la sportivi și la suporteri.

Eu sunt stelist și n-am să mă dezic, am jucat fotbal la Steaua de la 10 ani, am jucat în prima echipă, am reprezentat prima echipă ca jucător, ca antrenor. Nu am să mă dezic niciodată de clubul Steaua, dar clubul Steaua și în cazul de față și comandantul și Talpan și MApN trebuie să ne spună deschis, pe șleau, să nu ne mai aiurească, dorește echipa în prima divizie sau nu dorește? Au această capacitate să facă o societate pe acțiuni, să facă ce trebuie făcut, să respecte legea? Dar, să facă, dacă nu, să știm, să știe toată lumea„, a declarat Anghel Iordănescu pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a anunţat preţurile biletelor pentru partida cu Nordsjaelland, din Ghencea

FCSB a anunţat preţurile biletelor pentru partida cu Nordsjaelland, care se va disputa în Ghencea. Cel mai ieftin bilet costă 30 de lei. FCSB – Nordsjaelland va fi joi, de la ora 21:30, în format live text pe AS.ro.

Biletele se vor pune în vânzare, online, marţi de la ora 18:00. De asemenea, acestea se vor vinde şi la casele de bilete de la Stadionul Steaua joi, între orele 11:00 şi 21:30.

Bilete online pentru FCSB – FC Nordsjælland! FCSB anunță că biletele pentru partida cu FC Nordsjælland, contând pentru turul 3 preliminar al UEFA Europa Conference League și care se va disputa pe Stadionul ”Steaua” (joi – 21:30), se vor pune în vânzare online pe www.bilete-fcsb.ro astăzi, începând cu ora 18:00.

Prețurile biletelor sunt următoarele:
PELUZE – 30 LEI
TRIBUNA – 50 LEI
TRIBUNA 1 – Inel 2 – 100 LEI
TRIBUNA 1 – Inel 1 – 150 LEI
VIP – 250 LEI

Biletele vor fi disponibile și la casele de bilete de la Stadionul ”Steaua” joi, între 11:00 și 21:30.

Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet)„, a anunţat FCSB într-un comunicat de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și