Închide meniul

Haosul continuă la Dinamo! Ovidiu Burcă a lipsit de la ultimul antrenament şi poate pleca de pe banca „câinilor”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 ianuarie 2023, 16:21

Haosul continuă la Dinamo! Ovidiu Burcă a lipsit de la ultimul antrenament şi poate pleca de pe banca „câinilor

Ovidiu Burcă, prima reacţie după Dinamo - Poli Iaşi 1-3

Ovidiu Burcă, în timpul unui meci pe banca lui Dinamo/ Hepta

Ovidiu Burcă este tot mai nemulţumit de haosul de la Dinamo şi nu s-a prezentat la ultimul antrenament al „câinilor”. Antrenorul poate părăsi banca tehnică a clubului, înainte de reluarea sezonului de ligă secundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo traversează o perioadă extem de dificilă. „Câinii” sunt neplătiţi de câteva luni, iar jucătorii au protestat prin refuzul de a se antrena.

Haos total la Dinamo! Ovidiu Burcă a lipsit de la ultimul antrenament

Ovidiu Burcă nu s-a prezentat la baza de pregătire de la Săftica, a celor de la Dinamo, anunţă fanatik.ro. Antrenorul a participat la o şedintă cu oficialii clubului din Ştefan cel Mare, Răzvan Zăvăleanu şi Vlad Iacob.

Imediat după şedinţă, Ovidiu Burcă a oferit câteva declaraţii, prin care a dat de înţeles că nu s-a ajuns la nicio soluţie în cadrul adunării de la club.

„Nu am ce să discut la ora asta. Nu am ce să declar. S-au discutat niște lucruri, nu avem concluzii la momentul ăsta. (n.r. Poate că cei de la birouri au) Dacă ei au concluzii, eu nu am concluzii la ora asta”, a declarat Ovidiu Burcă.

Reclamă

Totodată, Burcă a oferit un răspuns categoric atunci când a fost întrebat dacă revine la antrenamentele lui Dinamo: „Nu!”, a fost replica tehnicianului în vârstă de 52 de ani, care se află pe banca roş-albilor de la startul sezonului.

Refuzul lui Ovidiu Burcă de a se prezenta la antrenamente vine la o zi după ce jucătorii au apelat la acelaşi mod de a protesta. Tehnicianul se pare că a fost extrem de deranjat de atitudinea fotbaliştilor, care ulterior au revenit în sala de forţă, la intervenţia lui Vlad Iacob.

Răzvan Zăvăleanu, prima reacție după protestul dinamoviștilor

Răzvan Zăvăleanu a oferit prima reacție după protestul dinamoviștilor. În această dimineață, jucătorii clubului din Ștefan cel Mare au refuzat să se antreneze, protestând pentru neplata salariilor.

Reclamă 4 / 0/3

Greva pornită a avut efect, iar un salariu a fost virat în conturile fotbaliștilor. Astfel, antrenamentul a avut loc în a doua parte a zilei.

„Mi se par puțin dure cuvintele grevă, faliment. Trebuie să fim puțin mai reținuți. Da, a fost o situație azi la Dinamo, dar nu grevă. Au fost niste nemulțumiri ale jucătorilor. Nemulțumirile mi-au fost comunicate azi de Vlad Iacob, printr-un mesaj.

Pot înțelege supărările, dar nu pot înțelege modalitatea de acțiune în niciun caz. Nemulțumirea lor a fost legată de faptul că nu a avut loc discuția care li s-a promis de către administratorul special. Trebuie să vă spun că tot vineri au intrat bani de la un sponsor, lucru pe care nu l-am știut.

Dacă l-am fi știut, probabil că s-ar fi făcut plățile către jucători. Nu îmi place să fac comentarii pe sume, cert este că s-a făcut o plată importantă către jucători. Sunt de acord că au supărări, nu sunt de acord cu modalitatea de acțiune. În noi, în DDB, au avut tot timpul un partener de discuție, care a venit cu bani.

Mai ales că aveam de încasat bani și de la sponsori și de la Sorescu. Înțeleg că au fost suparăți că au plecat cu buzunarele goale de Crăciun. Înțeleg că au fost suparăți că în ciuda promisiunilor că se vor vedea vineri, nu s-au văzut cu nimeni. Dar nu ar fi trebuit să se ajungă aici”, a spus Răzvan Zăvăleanu, potrivit Playsport.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și