Închide meniul

Claudiu Niculescu, la un pas să semneze cu noua echipă! Cu cine s-a înţeles fostul atacant, după plecarea de la Şelimbăr

Viviana Moraru Publicat: 30 mai 2024, 22:40

Reclamă
Claudiu Niculescu, la un pas să semneze cu noua echipă! Cu cine s-a înţeles fostul atacant, după plecarea de la Şelimbăr

Claudiu Niculescu, la un pas să semneze cu noua echipă

Claudiu Niculescu, în timpul unui meci/ Profimedia

Claudiu Niculescu e la un pas să semneze cu noua echipă. Fostul atacant al lui Dinamo, care recent s-a despărţit de Şelimbăr, s-a înţeles cu Voluntari, una dintre echipele care au retrogradat, la finalul sezonului din Liga 1, recent încheiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Niculescu s-a despărţit de Şelimbăr în urmă cu mai puţin de o lună. Echipa nu avea drept de promovare şi a încheiat play-off-ul pe locul trei, la egalitate cu Gloria Buzău.

Claudiu Niculescu, la un pas să semneze cu noua echipă

Conform digisport.ro, Claudiu Niculescu s-a înţeles cu oficialii de la Voluntari şi urmează să semneze contractul cu ilfovenii. Tehnicianul s-a întâlnit deja cu Bogdan Bălănescu, preşedintele ilfovenilor, pentru a pune la punct detaliile din contractul pe care îl va semna.

Claudiu Niculescu va reveni astfel la Vluntari, după şase ani. Acesta i-a antrenat pe ilfoveni în perioada aprilie 2017 – aprilie 2018, atunci când reuşea să aducă în vitrina clubului primele trofee din istorie. Niculescu a câştigat Cupa şi Supercupa României cu Voluntari, în 2017.

Claudiu Niculescu îl va înlocui pe Florin Pîrvu pe banca lui Voluntari. Ilfovenii au retrogradat în Liga a 2-a, după înfrângerea din ultima etapă a play-out-ului, cu U Cluj.

Reclamă
Reclamă 4

După ce s-a despărţit de Şelimbăr, au existat zvonuri conform cărora Claudiu Niculescu ar urma să o preia pe Dinamo, echipă pentru care a scris istorie. Însă, „câinii” l-au confirmat în funcţia de antrenor pentru sezonul următor pe Zeljko Kopic.

„Te-ai întoarce la Dinamo?” Claudiu Niculescu a da răspunsul

Claudiu Niculescu a anunțat că va pleca de la Șelimbăr și a fost întrebat dacă se va întoarce la Dinamo, iar răspunsul nu a întârziat să apară. Tehnicianul nu s-a ferit de cuvinte atunci când a vorbit despre o preluare a „câinilor”.

În urmă cu 6 ani, Claudiu Niculescu a fost demis după doar 2 meciuri de Dinamo, pentru că oficialii clubului au decis să îl aducă pe Mircea Rednic pe banca formației.

Reclamă

Nu cred că ar fi fost un antrenor pe care să nu-l marcheze un astfel de moment, în momentul de față nu cred că se pune problema pentru că nu am avut nicio discuție de foarte mult timp cu cineva de la clubul Dinamo. Dinamo are un antrenor bun, nu cred că e cazul să discutăm despre asta.

Dacă în viitor se va pune problema de așa ceva, nu sunt un tip care să țină ranchiună. Normal, a fost dorința mea mare să antrenez Dinamo, e greu să refuzi în cazul în care ar veni în viitor o astfel de ofertă. Până atunci, vorbim doar așa ipotetic”, a spus Claudiu Niculescu, potrivit sport.ro.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56 30 iun.

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50 30 iun.

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38 30 iun.

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27 30 iun.

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56 30 iun.

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43 30 iun.

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și