Închide meniul

„Te-ai întoarce la Dinamo?” Claudiu Niculescu va pleca de la Șelimbăr și a dat răspunsul pe loc! Anunț pentru fanii „câinilor”

Alex Ioniță Publicat: 15 mai 2024, 17:37

Reclamă
„Te-ai întoarce la Dinamo? Claudiu Niculescu va pleca de la Șelimbăr și a dat răspunsul pe loc! Anunț pentru fanii câinilor”

"Te-ai întoarce la Dinamo?" Claudiu Niculescu va pleca de la Șelimbăr și a dat răspunsul pe loc!

Claudiu Niculescu, în timpul uni meci / Hepta

Claudiu Niculescu a anunțat deja că va pleca de la Șelimbăr și a fost întrebat dacă se va întoarce la Dinamo, iar răspunsul nu a întârziat să apară. Tehnicianul nu s-a ferit de cuvinte atunci când a vorbit despre o preluare a „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, echipa din Ștefan cel Mare este antrenată de Zeljko Kopic și va juca barajul de menținere în Liga 1 cu Csikzereda. Manșa tur a acestei „duble” se va juca duminică, de la ora 20:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Te-ai întoarce la Dinamo?” Claudiu Niculescu va pleca de la Șelimbăr și a dat răspunsul pe loc!

În urmă cu 6 ani, Claudiu Niculescu a fost demis după doar 2 meciuri de Dinamo, pentru că oficialii clubului au decis să îl aducă pe Mircea Rednic pe banca formației.

Întrebat despre o posibilă revenire la echipa din Ștefan cel Mare, Niculescu a dat de înțeles că nu ar refuza o ofertă din partea „câinilor”.

„Nu cred că ar fi fost un antrenor pe care să nu-l marcheze un astfel de moment, în momentul de față nu cred că se pune problema pentru că nu am avut nicio discuție de foarte mult timp cu cineva de la clubul Dinamo. Dinamo are un antrenor bun, nu cred că e cazul să discutăm despre asta.

Reclamă
Reclamă 4

Dacă în viitor se va pune problema de așa ceva, nu sunt un tip care să țină ranchiună. Normal, a fost dorința mea mare să antrenez Dinamo, e greu să refuzi în cazul în care ar veni în viitor o astfel de ofertă. Până atunci, vorbim doar așa ipotetic”, a spus Claudiu Niculescu, potrivit sport.ro.

„Clau-Gol” a antrenat-o, pentru aproape 2 sezoane, pe CSC Șelimbăr. Acesta a reușit să ducă formația pe loc de baraj în Liga a 2-a, însă s-a lovit de faptul că echipa sa nu a avut drept de promovare în Liga 1.

După un sezon excelent pe banca lui Șelimbăr, Niculescu a anunțat că va pleca de la echipă în această vară și, potrivit unor zvonuri, ar fi prima variantă pentru banca lui Dinamo, în cazul în care echipa nu va câștiga barajul cu Csikszereda.

Reclamă

Câte bilete s-au vândut în 24 de ore la barajul Dinamo – Csikszereda

Câte bilete s-au vândut în 24 de ore la barajul Dinamo – Csikszereda! Reprezentanții fanilor din Ștefan cel Mare au dezvăluit că suporterii echipei iau cu asalt Arena Națională, pentru turul „dublei” pentru menținerea în Liga 1.

Liderii din Peluza Cătălin Hîldan au dezvăluit că fanii lui Dinamo au achiziționat 17.000 de bilete pentru marele meci cu Csikszereda, de pe Arena Națională. Astfel, este de așteptat ca partida să se joace cu casa închisă, având în vedere că mai sunt 5 zile până la disputarea acesteia.

”SUPORTERII SE UNESC ,CA DE ATATEA ORI, ALĂTURI DE DINAMO ÎN CLIPELE GRELE ALE ISTORIEI

În momentul acesta sunt 17 000 de bilete și abonamente date

Dacă cineva spunea că nu se strâng câinii …s-a înșelat”, au notat reprezentanții din Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo, pe pagina de Facebook.

”Record în 24 de ore! Număr impresionant. Fanii dinamoviști s-au unit la greu pentru meciul cu Csikszereda”, a titrat și Radio Dinamo 1948.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:15

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

23:10

FotoGermania – Danemarca 0-0. Ocazie uriaşă a danezilor! Meciul a fost întrerupt 20 de minute din cauza furtunii de la Dortmund

22:49

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

21:53

Video„E jenant!” Oscar Piastri a răbufnit, după ce i-a fost şters timpul în calificările Marelui Premiu al Austriei

21:35

„Lamentabil. Nu sunt scuze!” Mihai Stoica a dat de pământ cu jucătorii Italiei, după eliminarea de la EURO 2024: „Ruşinos!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și