Închide meniul
EXCLUSIV

Cosmin Moţi cere un moment zero la Dinamo şi o dă exemplu pe Rapid. Fostul fundaş al „câinilor”, şocat după retrogradarea istorică: „Cred că jucătorii nici nu se cunoşteau între ei!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iunie 2022, 11:57

Cosmin Moţi cere un moment zero la Dinamo şi o dă exemplu pe Rapid. Fostul fundaş al „câinilor, şocat după retrogradarea istorică: „Cred că jucătorii nici nu se cunoşteau între ei!

Cosmin Moţi cere un moment zero la Dinamo şi o dă exemplu pe Rapid

Cosmin Moţi, interviu în exclusivitate pentru Antena Sport

Cosmin Moţi cere un moment zero la Dinamo, după prima retrogradare din istoria de 74 de ani a clubului din Ştefan cel Mare. Fostul fundaş al alb-roşiilor le-a transmis un mesaj şi fanilor. Îşi doreşte ca ultraşii din DDB să rămână alături de echipă chiar şi în ligile inferioare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moţi a contribuit la ultimul titlu cucerit de Dinamo, în 2007. A ajuns apoi la Ludogoreţ, echipă în tricoul căreia a devenit de 9 ori campion al Bulgariei.

Cosmin Moţi cere un moment zero la Dinamo şi o dă exemplu pe Rapid

Fostul internaţional român îi sfătuieşte pe „câini” să preia modelul Rapidului şi să înceapă un proiect de la zero.

Părerea mea personală e că Dinamo ar trebui să înceapă de jos. Să înceapă de la zero un proiect sănătos, în care să fie implicaţi şi fanii pentru că au ajutat foarte mult în ultima perioadă. Cred ca e nevoie de un proiect de la zero, cum s-a făcut la Rapid e cel mai bun exemplu.

E prima data in istorie când retrogradează, dar din păcate asta a fost soarta echipei. Au fost greşeli din toate părţile, greşeli care se vedeau şi de afară. Cu schimbări de patroni, de preşedinţi, de antrenori, de jucători… eu cred că jucătorii nici nu se cunoşteau cu toţii între ei. A fost o degringoladă totală acolo! Nu ştiu dacă se poate continua în Liga 2, dar e nevoie de un nou început curat, plecat de la zero„, a declarat Cosmin Moţi în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

O jumătate de milion de euro cere Şerdean pe acţiunile lui Dinamo. Doar că datoriile clubului sunt de 7 milioane. „Cred că s-a dorit retrogradarea şi falimentul, pentru ca Dinamo s-o ia de la capăt din liga a 4-a”, spune Rednic. Nici Federaţia nu e sigură că Dinamo va juca în liga a doua.

Cunoaștem situația financiară, ne-a fost comunicată din partea clubului. O urmărim cu mare atenție, astfel încât să putem interveni dacă va fi cazul„, a declarat Răzvan Burleanu la o conferinţă de presă.

Ionuţ Chirilă, propus la Dinamo: „Poate fi o soluţie!”

Ionuţ Chirilă este propus la Dinamo de Dinu Gheorghe. Liber de contract după ce a fost dat afară cu scandal de la Academica Clinceni, antrenorul în vârstă de 57 de ani s-a declarat deja tentat să îi antreneze pe „câini” chiar şi în Liga 2.

Reclamă 4 / 0/3

Fără antrenor după plecarea lui Dusan Uhrin şi demisia lui Gică Mihali, alb-roşiii caută soluţii pentru a depăşi cel mai greu moment din istoria clubului. Ionuţ Chirilă ar putea reveni după mai bine de două decenii în Ştefan cel Mare, acolo unde a mai pregătit grupele de juniori.

Mihai a rezistat numai 8 zile pe banca echipei care a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani. Fostul preşedinte al lui Dinamo şi Rapid, Dinu Gheorghe, e sigur că Ionuţ Chirilă ar fi o variantă pentru postul de antrenor.

Ionuț Chirilă ar fi poate o soluție pentru Dinamo. Pe cine să aducă? El a lucrat mereu cu jucători tineri. Își dorește să formeze o echipă. Nu sunt ironic! Poate construi un nou Dinamo, iar jucătorii, cu salarii de 600-1.000 de euro pe lună, pot fi plătiți de domnul Iuhasz, de domnul Nițu”, a declarat Dinu Gheorghe la prosport.ro.

Recomandări
  • Cosmin Moţi îi plânge de milă lui Dinamo
  • Ce a declarat fostul fundaş al grupării din Ştefan cel Mare

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și