Închide meniul
EXCLUSIV

Cristi Borcea a dezvăluit ce îi cer toţi fanii lui Dinamo: „S-au obişnuit cu performanţele! Am luat ce jucători am vrut”

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 aprilie 2023, 14:07

Reclamă
Cristi Borcea a dezvăluit ce îi cer toţi fanii lui Dinamo: „S-au obişnuit cu performanţele! Am luat ce jucători am vrut

Cristi Borcea a dezvăluit ce îi cer toţi fanii lui Dinamo

Cristi Borcea, în timpul unui interviu

Cristi Borcea a dezvăluit ce îi cer toţi fanii lui Dinamo când îl văd. Omul de afaceri a anunţat că este asaltat cu propuneri să revină în Ştefan cel Mare. „Leonidas” nu are de gând să se mai întoarcă la echipa cu care a obţinut performanţe notabile între 1995 şi 2012.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borcea ştie de ce este regretat de suporterii alb-roşiilor, mai ales după ce echipa a ajuns în Liga 2. A ţinut să afirme că nu avea rival pe piaţa transferurilor. Nici naşul Gigi Becali nu putea să îi „sufle” jucătorii care îi plăceau.

Cristi Borcea a dezvăluit ce îi cer toţi fanii lui Dinamo

Oriunde mă duc, sunt foarte mulţi dinamovişti. Majoritatea, dacă nu toţi îmi cer (n.r. să se întoarcă la Dinamo) pentru că s-au obişnuit cu performanţele pe care le aveam. Eram o echipă de conducere: Badea, eu, Neţoiu, nea Cornel, Buduru, Stoenescu şi cu nea Tică Dănilescu. Am luat Dinamo, când am venit în 1995, era pe locul 14 şi am dus-o în cupele europene.

Din momentul ăla am luat ce jucători am vrut, s-au obţinut cele mai mare performanţe şi cei mai buni jucători din România la Dinamo au jucat. Dinamo a luat pe cine a vrut!„, a declarat Cristi Borcea în exclusivitate pentru AntenaSport.

Fostul şef din Ştefan cel Mare a declarat că echipa sa de suflet va redeveni o forţă în Liga 1, atunci când va avea un stadion modern. Aşteaptă ca buldozerele să îşi facă apariţia în „Groapă”. Pe noua arenă vrea să îşi închirieze o lojă la tribuna oficială.

Reclamă
Reclamă 4

Dinamo este în faţa derby-ului din Liga 2. Poate face un pas uriaş în lupta pentru promovare dacă reuşeşte să o învingă pe CSA Steaua. Fanii alb-roşiilor s-au grăbit să cumpere bilete pentru meciul care va fi pe stadionul Ghencea marţi, pe 18 aprilie, de la ora 19:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Aproximativ 10.000 de bilete au fost deja vândute pentru meciul marilor rivalităţi din liga secundă. Dintre acestea peste 4.000 au fost cumpărate de dinamovişti.

Cum arată clasamentul în Liga 2, după 3 etape:
1. Politehnica Iaşi – 45 de puncte
2. CSA Steaua – 44 de puncte
3. Oţelul – 39 de puncte
4. Dinamo – 38 de puncte
5. Gloria Buzău – 34 de puncte
6. Unirea Dej – 33 de puncte

Reclamă

Adi Popa, val de ironii pentru Dinamo

Adi Popa a lansat val de ironii pentru Dinamo, după CSA Steaua – Poli Iaşi 2-2. Ironiile la adresa rivalilor din Ştefan cel Mare vin după ce Ovidiu Burcă a declarat că FCSB este continuatoare Stelei.

La fel ca la ei… sunt 7 Dinamo cu același nume. Măcar la noi este o singură Steaua, o singură echipă cu acest nume. La ei sunt 7, prin toate ligile, mai puțin în prima. Sunt curios, dacă ar fi fost la Slatina, ar fi spus același lucru despre dreptul nostru în play-off? Era o echipa susținută de primărie. De ce n-a spus acest lucru când era acolo?

Sunt normale, astea sunt declarațiile înaintea meciului. Încearcă să ne enerveze, dar nu plecăm urechea la așa ceva. Sunt sigur că toți jucătorii vor da totul pe teren. Vrem victoria, nu ne interesează scorul. Să marcăm mai mult decât ei. Vom vedea ce atmosferă va fi. Fanii ne-au spus de când am intrat în play-off că trebuie să câștigăm meciurile cu Dinamo, altceva nu le pasă.

Sper să fie plin stadionul. Nimic nu poate fi mai frumos. Am înțeles că s-au vândut deja 8.000 de bilete”, a spus Adi Popa.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 2 iul.

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

23:54 2 iul.

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

23:29 2 iul.

Gary Linker a comentat „controversa majoră” din România – Olanda 0-3. A primit imediat replica

23:00 2 iul.

Austria – Turcia 1-2. Turcii s-au calificat în sferturile de finală la EURO 2024, acolo unde vor juca cu Olanda

22:59 2 iul.

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

22:40 2 iul.

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş
Citește și