Închide meniul

Cristi Borcea ştie cum se poate rezolva situaţia dezastruoasă de la Dinamo: „Echipa trăieşte şi va trăi!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 ianuarie 2023, 19:56

Cristi Borcea ştie cum se poate rezolva situaţia dezastruoasă de la Dinamo: „Echipa trăieşte şi va trăi!

Cristi Borcea

Cristi Borcea a fost patronul lui Dinamo / MMA / MMA2 via Hepta

Cristi Borcea ştie cum se poate rezolva situaţia de la Dinamo! Fostul acţionar al trupei din Ştefan cel Mare susţine că dezastrul de la club se poate redresa dacă un investitor îi va prelua pe „câini”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea este convins că Dinamo va trăi prin suporterii săi, indiferent de problemele cu care se confruntă. Fostul patron al „câinilor” susţine că o speranţa pentru salvarea clubului poate veni şi din construirea unui nou stadion în „Groapă”.

Cristi Borcea ştie cum se poate rezolva situaţia de la Dinamo

„Sunt sute de mii, milioane de susținători, nu are cum să nu existe Dinamo. Întotdeauna am fost optimist, am avut mentalitate de învingător. Am spus că drumul lui Dinamo se va schimba dacă se face stadionul și dacă se termină și circul care se întâmplă acum din cauza insolvenței care trebuie sa se termine.

Problemele dintre administratorul special și administratorul judiciar trebuie să se stingă, să vorbească unul singur, să se rezolve problemele creanțelor.

Trebuie să existe o decizie definitivă. Galeria a susținut, a făcut lucruri extraordinare. Și-a dat seama că e greu să conduci un club, să îl susții din toate punctele de vedere. Când se rezolvă cu stadionul și insolvența, galeria trebuie să facă un pas în spate, altfel nu va veni nimeni. Echipa trăiește și va trăi.

Reclamă

Mai bine o luau de la zero, nu veneau nici spaniolii și aveau o echipă curată. Începeam și noi ca Rapidul și dădeam drumul la stadion. Acum avem de suferit. Eu cred că nu are altă soluție decât să evite falimentul.

Vin datoriile spaniolilor. Am spus că Dinamo este un pacient conectat la aparate. Când îl deconectezi de la aparate, intră în comă. Sunt optimist că se va face un nou stadion. Când am plecat, am lăsat un singur Dinamo, acum sunt trei. Din trei Dinamo, găsim noi una.

Nu numai domnul Negoiță ar veni, sunt mulți dinamoviști cu bani, dar fără un plan de reorganizare și un pas în spate al DDB-ului nu se poate. Sunt și ei conștienți că trebuie să facă un pas în spate. Vor binele lui Dinamo”, a declarat Cristi Borcea, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ionuț Negoiță a dezvăluit în ce condiții ar reveni la Dinamo

Ionuț Negoiță, fostul patron al lui Dinamo, a dezvăluit în ce condiții ar reveni la conducerea formației din „Ștefan cel Mare”.

„(n.r. Dacă ar fi să o luaţi de la capăt, ce aţi schimba?) Decizia de a întra la Dinamo. Dacă ar fi să am experienţa de acum, nu aş mai intra. Dacă aş mai întra vreodată în fotbal, aş intra doar la Dinamo, cu două condiţii: să fie stadion nou făcut şi să întru în calitate de acţionar minoritar. Nu mi-aş mai asuma toată povestea. Aş fi unul dintre acţionari şi să numim o conducere profesionistă care să se ocupe de managementul clubului.

(n.r. Aţi lua echipa chiar şi în liga a doua?) Ăsta e un detaliu. Dacă s-ar găşi un grup de oameni de afaceri care să pună bani suficienţi să construiască un buget multi-anual, pentru promovare, pentru performanţă, promovarea ar fi o chestiune de timp.

Dacă va avea stadion Dinamo la un moment dat, poate mă mai gândesc şi eu, dar fără stadion şansele sunt mici să supravieţuiască. E ca atunci când nu ai casa ta şi ai vrea să ai stabilitate. Nu există! Stadionul actual e de mult depăşit, n-are nicio legătură cu ce ar trebui să fie”, a declarat Ionuț Negoiță, pentru orangesport.ro.

Recomandări
  • Cristi Borcea a găsit soluţia pentru situaţia de la Dinamo
  • Ce a declarat fostul acţionar al „câinilor”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și