Închide meniul

Cristi Munteanu, afirmaţie genială despre Dinamo: „Nu are casă, nu are masă, nu are număr la poartă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 august 2022, 23:16

Cristi Munteanu, afirmaţie genială despre Dinamo la finalul partidei cu Oţelul Galaţi, pierdută de „câini” cu 3-1. Fostul portar al celor de la Dinamo deplânge situaţie în care a ajuns fosta sa echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Munteanu spune că ar fi o adevărată tragedie dacă Dinamo s-ar desfiinţa, deşi situaţia de la club nu este una foarte bună. Actualul manager executiv al celor de Oţelul Galaţi a avut o caracterizare genială pentru actuala situaţie a celor de la Dinamo.

Cristi Munteanu, afirmaţie genială despre Dinamo

Dinamo e Dinamo în orice condiţii. Vă daţi seama că e ciudat. Să te întâlneşti cu Dinamo în Liga 2 nu te aşteptai. În vecii vecilor nu te gândeai să vezi pe Dinamo în Liga 2. Asta este realitatea. Dinamo trebuie să strângă rândurile, galeria să rămână lângă ei, PCH şi DDB-ul să îi susţină în continuare pentru că ar fi o tragedie dacă ar dispărea din fotbalul românesc.

Dinamo nu are casă, nu are masă, nu are număr la poartă. Asta aşa e. Trebuie să recunoaştem că Dinamo are suporteri. E cel mai important în sport să ai fani care să te susţină. E incredibil Dinamo în Liga 2, fără nimic, dar suporterii sunt alături de el„, a spus Cristi Munteanu, care este manager executiv al celor de la Oţelul Galaţi.

Dinamo – Oţelul Galaţi 1-3. „Câinii”, prima înfrângere din istorie în Liga 2

„Câinii” au suferit prima înfrângere din Liga 2. Dorinel Munteanu i-a răpus pe dinamoviști la Clinceni. Oțelul a condus-o pe Dinamo după golul lui Gorovei din lovitură liberă, din minutul 33, însă „câinii” au egalat chiar înainte de pauză, prin Buhăescu.

Reclamă

Moldovenii lui Dorinel Munteanu s-au dezlănțuit însă în repriza a doua. Puștiul de 18 ani Laurențiu Cătălin Maxim a readus-o pe Oțelul în avantaj în minutul 56, cu un șut pe jos de la marginea careului. 10 minute mai târziu, Cârjan a înscris al treilea gol al oaspeților, după o repunere de la margine direct în careul dinamovist.

În minutul 75, Dinamo a primit penalty, iar Neluț Roșu a marcat. Lovitura s-a repetat însă pentru că jucătorii dinamoviști au intrat în careu. A doua oară, Neluț Roșu a ratat.

Ovidiu Burcă, avertisment după Dinamo – Oțelul 1-3: „Lumea și-a făcut iluzii!”

Ovidiu Burcă i-a avertizat pe fanii dinamoviști după Dinamo – Oțelul 1-3. Antrenorul „câinilor” a transmis că echipa mai are mult de muncit până să ajungă la un nivel bun.

Reclamă 4 / 0/3

”Din păcate, nu am reușit să luăm niciun punct, deși la pauză am avut un ascendent moral. Asta e situația. Suntem dezamăgiți, dar știm care e situația. Nu am de ce să mă plâng. Știu unde am venit. Asta e situația. Avem mult de muncă.

Lumea și-a făcut iluzii. Toți speram ca după ce s-a întâmplat în ultimii ani și după retrogradarea asta nenorocită, să stabilizăm situația. Trebuie să fim echilibrați. Iluziile astea trebuie să aibă fundament. Nu vreau să vorbesc despre ce a fost înainte. Trebuie să rămânem echilibrați și să mergem înainte.

La pauză am restabilit egalitatea, dar a fost o repriză în care am jucat fără personalitate, ne-am speriat de pressingul lor. Avem mulți jucători tineri. Așa se călesc. Aici se așteaptă doar victorii. Sper ca jucătorii tineri să înțeleagă că ori fac față presiunii, ori… Tinerii trebuie să joace și să crească.

Ăsta e fotbalul. Nu am revăzut faza penalty-ului. Mă gândesc că cineva a intrat în suprafața de pedeapsă. Nu trebuie să vorbim despre arbitraj, chiar dacă au fost anumite inexactități. Trebuie să ne uităm la noi. Suntem departe de ceea ce trebuie să arătăm”, a spus Ovidiu Burcă, după meci.

Recomandări
  • Cristi Munteanu, afirmaţie genială despre Dinamo 
  • Dinamo – Oţelul Galaţi 1-3

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:31 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere Vezi toate știrile
Citește și