Închide meniul

Cristian Sârghi, după Dinamo – Oţelul Galaţi 3-0: „Nu cred că a fost vorba de teamă! Dorinel era un factor motivator”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 aprilie 2023, 22:44

Reclamă
Cristian Sârghi, după Dinamo – Oţelul Galaţi 3-0: „Nu cred că a fost vorba de teamă! Dorinel era un factor motivator

Cristian Sârghi, discurs dur după Oţelul - Dinamo 0-2

Captură Orange Sport

Cristian Sârghi a avut un discurs realist după Dinamo – Oţelul Galaţi 3-0. Cristian Sârghi a admis că echipa sa a făcut un joc extrem de modest. Oţelul Galaţi mai are un singur punct peste Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a câştigat la scor de neprezentare derby-ul pentru promovare cu Oţelul Galaţi şi a aruncat „în aer” lupta pentru promovare.

Cristian Sârghi a avut un discurs realist după Dinamo – Oţelul Galaţi 3-0.

Este o înfrângere usturătoare, nu avem mult timp să ne gândim. Trebuie să ne revenim foarte repede pentru că avem meciul cu Buzăul, care e foarte important. În prima repriză i-am lăsat deliberat să aibă posesia, am suferit foarte mult şi ne-am asumat.

Nu cred că a fost vorba de teamă pentru că şi la noi se umple stadionul. Nu cred că numele Dinamo ne-a făcut să jucăm cu teamă. Dorinel era un factor motivator. Dacă era în vestiar, reuşea să ne motiveze. Mai sunt multe meciuri, asta nu înseamnă că s-a terminat playoff-ul„, a spus Cristian Sârghi după Dinamo – Oţelul 3-0.

Dinamo – Oțelul 3-0. „Câinii roșii” au făcut un nou pas spre promovare! Lamine Ghezali a reușit o „dublă”

Dinamo – Otelul 3-0. „Câinii roșii” au făcut un nou pas spre promovare! Elevii lui Ovidiu Burcă au făcut show pe „Arcul de Triumf” și au obținut fără probleme cele 3 puncte.  Grație acestui succes adus de Lamine Ghezali, care a reușit o „dublă”, și de Cătălin Țîră, Dinamo a ajuns la 38 de puncte, la un singur punct în spatele locului 3, ocupat chiar de Oțelul.

Reclamă

Lamine Ghezali, optimist după Dinamo – Oțelul 3-0: „Suntem o echipă foarte bună, o familie!”

Lamine Ghezali este optimist după Dinamo – Oțelul 3-0. Fotbalistul francez a reușit o „dublă” pe „Arcul de Triumf” și i-a ajutat pe dinamoviști să câștige toate cele trei puncte.

„A fost un meci foarte bun, am jucat fotbalul nostru si ne simțim foarte bine. Știam că joacă destul de avansat și sunt multe spații în spatele liniilor adverse. Când reușim să ne facem jocul, ne impunem pentru că suntem o echipă foarte bună, suntem o familie. Ne place să luptăm împreună.

Avem cei mai buni fani din România, indiferent dacă jucăm acasă sau în deplasare, e la fe. Stadionul e întotdeauna plin. Luăm meci cu meci și sperăm să promovăm la finalul sezonului. Știu ce înseamnă un derby, am jucat și în Franța derby-uri, vom face tot posibilul pentru a câștiga acest meci”, a declarat Lamine Ghezali la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A 7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
Vezi toate știrile
Citește și