Închide meniul

CSA Steaua a găsit o soluţie incredibilă, pentru a putea juca în Liga 1! Anunţul lui Adi Popa: „Se va rezolva!”

Viviana Moraru Publicat: 1 noiembrie 2023, 18:29

Reclamă
CSA Steaua a găsit o soluţie incredibilă, pentru a putea juca în Liga 1! Anunţul lui Adi Popa: „Se va rezolva!

Adi Popa, verdict clar după ce şi-a numărat trofeele câştigate cu Steaua

Adi Popa, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

CSA Steaua a găsit o soluţie incredibilă, pentru a putea juca în Liga 1. Adi Popa a făcut anunţul şi a dezvăluit că formaţia roş-albastră e gata să devină un ONG, pentru a-şi putea obţine astfel dreptul de promovare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa evoluează în prezent la Concordia Chiajna, după ce în vară s-a despărţit de CSA Steaua. Mijlocaşul a evoluat timp de două sezoane pentru formaţia din Ghencea, formaţie pe care o susţine în conflictul cu FCSB.

CSA Steaua a găsit o soluţie incredibilă, pentru a putea juca în Liga 1

Adi Popa a declarat că oficialii de la CSA Steaua sunt în discuţii avansate pentru ca echipa să devină un ONG. „Militarii” au găsit această soluţie de urgenţă încă din vară, iar mijlocaşul susţine că totul s-ar putea finaliza în acest an, iar clubul va deveni un ONG.

De asemenea, Adi Popa a mai menţionat că în cazul în care CSA Steaua va deveni ONG, se vor evita şi problemele care au apărut în anii precedenţi.

„Eu cred că anul acesta se va rezolva. Sper. Din ce știu, sunt discuții încă din vara trecută să se rezolve acest ONG.

Reclamă

Așa va fi, un ONG, să nu mai apară problemele din trecut”, a declarat Adi Popa, conform digisport.ro.

Dacă CSA Steaua îşi va schimba forma de organizare şi va deveni un ONG în acest sezon, aşa cum a afirmat Adi Popa, „militarii” nu vor avea drept de promovare în această stagiune, ci din următoarea. Astfel, clubul roş-albastru va putea evolua în Liga 1 în sezonul 2025-2026.

Adi Popa, mesaj categoric despre conflictul dintre CSA Steaua şi FCSB

Adi Popa a transmis un mesaj categoric despre conflictul dintre CSA Steaua şi FCSB. Mijlocaşul a transmis faptul că trupa lui Gigi Becali abordează o strategie agresivă de marketing, iar fanii sunt „spălaţi” pe creier şi consideră că FCSB nu este adevărata Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

Adi Popa consideră că Gigi Becali este foarte „smart”, şi a declarat că strategia abordată de latifundiarul din Pipera dă roade în rândul fanilor. Mijlocaşul susţine că patronul de la FCSB a declarat în nenumărate rânduri că echipa sa este adevărata Steaua, gând pe care l-a indus şi fanilor.

„Din punctul meu de vedere, ei fac o chestie – și nea Gigi e foarte smart și nu degeaba a reușit în viață și a făcut atâția bani – cu marketingul lor vizavi de brand, care e foarte agresiv și foarte puternic.

Ăsta e adevărul. Acum, că e incorect, că e corect, ce să facem? Orice site deschizi, nu trece o săptămână să nu apară o persoană din fotbal sau să se discute la o emisiune că FCSB e Steaua, FCSB e Steaua. Adică, până la urmă, consider că ideea asta, la un moment dat, la cât de agresivă și puternică este, induce, așa, cu forța.

Adică îl spălăm pe creier, FCSB e Steaua. Cine nu cunoaște cu adevărat o să o ia mot-a-mot: Da, mă, așa e”, a declarat Adi Popa, în cadrul emisiunii „Naţiunea Stelistă”.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și