Închide meniul

Adi Popa, mesaj categoric despre conflictul dintre CSA Steaua şi FCSB: „Sunt spălaţi pe creier! Nea Gigi e foarte smart!”

Viviana Moraru Publicat: 19 octombrie 2023, 16:29 / Actualizat: 19 octombrie 2023, 21:45

Reclamă
Adi Popa, mesaj categoric despre conflictul dintre CSA Steaua şi FCSB: „Sunt spălaţi pe creier! Nea Gigi e foarte smart!

Adi Popa, mesaj categoric despre conflictul dintre CSA Steaua şi FCSB

Adi Popa, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adi Popa a transmis un mesaj categoric despre conflictul dintre CSA Steaua şi FCSB. Mijlocaşul a transmis faptul că trupa lui Gigi Becali abordează o strategie agresivă de marketing, iar fanii sunt „spălaţi” pe creier şi consideră că FCSB nu este adevărata Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa a evoluat la formaţia lui Gigi Becali, FCSB, în perioada 2012 – 2017 şi 2019 – 2020. De asemenea, acesta a evoluat şi la CSA Steaua, în ultimele două sezoane, sezoane în care a declarat, în nenumărate rânduri, că CSA Steaua este continuatoarea adevăratei Steaua.

Adi Popa, mesaj categoric despre conflictul dintre CSA Steaua şi FCSB

Adi Popa consideră că Gigi Becali este foarte „smart”, şi a declarat că strategia abordată de latifundiarul din Pipera dă roade în rândul fanilor. Mijlocaşul susţine că patronul de la FCSB a declarat în nenumărate rânduri că echipa sa este adevărata Steaua, gând pe care l-a indus şi fanilor.

De asemenea, „Motoreta” mai consideră că fanii roş-albaştrilor sunt „spalaţi pe creier” în scandalul dintre cele două echipe, şi aceştia consideră că FCSB este adevărata Steaua, prin prisma faptului că mulţi oameni din fotbal declară acest fapt.

„Din punctul meu de vedere, ei fac o chestie – și nea Gigi e foarte smart și nu degeaba a reușit în viață și a făcut atâția bani – cu marketingul lor vizavi de brand, care e foarte agresiv și foarte puternic.

Reclamă

Ăsta e adevărul. Acum, că e incorect, că e corect, ce să facem? Orice site deschizi, nu trece o săptămână să nu apară o persoană din fotbal sau să se discute la o emisiune că FCSB e Steaua, FCSB e Steaua. Adică, până la urmă, consider că ideea asta, la un moment dat, la cât de agresivă și puternică este, induce, așa, cu forța.

Adică îl spălăm pe creier, FCSB e Steaua. Cine nu cunoaște cu adevărat o să o ia mot-a-mot: Da, mă, așa e”, a declarat Adi Popa, în cadrul emisiunii „Naţiunea Stelistă”.

Planul uriaş prin care Adi Popa a încercat să o ajute pe CSA Steaua să promoveze în Liga 1

S-a aflat care a fost planul uriaş prin care Adi Popa a încercat să o ajute pe CSA Steaua să promoveze în Liga 1. Fostul jucător al roş-albaştrilor a venit cu dezvăluiri din interiorul clubului din Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

„Motoreta” anunţă că a purtat discuţii cu un om de afaceri care să vină să investească la echipa de fotbal, pentru a se putea primi dreptul de promovare pe prima scenă a fotbalului românesc. Şi-a dorit să îl aşeze la masa negocierilor cu comandantul clubului, dar în cele din urmă nu s-a ajuns la un numitor comun.

„(Ai avut nişte contacte din mediul de business să ajute cu sponsorizare sau asociere clubul Steaua Bucureşti?) Am încercat, am avut pe cineva care a mai fost în fotbal, doar că la momentul acesta a spus că nu este interesat de investiţie, să revină în fotbal. Asta nu înseamnă că pe viitor nu se poate realiza. Era o idee foarte bună.

Vara trecută eu l-am întrebat foarte franc pe Gabi Boştină, eram chiar aici în cantonament, şi i-am sus: ‘Ce se întâmplă, avem drept?’. Şi mi-a spus: ‘Nu cred că avem drept anul ăsta!’. Dar mi-a zis: ‘Ţine-o pentru tine şi încearcă să faci opusul, să îi ţii pe ăştia mici, pe ceilalţi uniţi’. Eu cred că mi-am îndeplinit obiectivul faţă de el. Şi tot el mi-a spus: ‘Anul ăsta greu, nu cred, dar la anul cred că se face’. De atunci nu l-am mai întrebat„, a declarat Adi Popa pentru pagina de Youtube AS 1947.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:29 LIVE VIDEOOvidiu Ionescu – Wang Chuqin e ACUM în AntenaPLAY. Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și