Închide meniul

CSA Steaua dă afară jucătorii care au îmbrăcat şi tricoul FCSB-ului! Măsură drastică anunţată de Daniel Opriţa

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 decembrie 2023, 12:00

CSA Steaua dă afară jucătorii care au îmbrăcat şi tricoul FCSB-ului! Măsură drastică anunţată de Daniel Opriţa

CSA Steaua dă afară jucătorii care au îmbrăcat şi tricoul FCSB-ului

Daniel Oprița, în timpul unui meci / Profimediaimages

CSA Steaua a anunţat că dă afară jucătorii care au îmbrăcat şi tricoul FCSB-ului. Este vorba de Alexandru Buziuc şi Rareş Enceanu. În afară de aceştia, Daniel Opriţa renunţă şi la alţi trei fotbalişti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii Tsvetelin Chunchukov, Mario Topuzov, Alexandru Boiciuc, Alexandru Buziuc şi Rareş Enceanu nu mai intră în vederile staff-ului tehnic al Stelei, a anunţat, marţi, pe Facebook, gruparea din Liga 2.

CSA Steaua dă afară jucătorii care au îmbrăcat şi tricoul FCSB-ului

Dacă jucători au intrat în vacanță de la finalul săptămânii trecute, staff-ul tehnic pregătește deja sezonul de primăvară. Astfel, în urma unei analize făcute la finalul sezonului de toamnă și a rezultatelor deloc satisfăcătoare din campionat, Daniel Oprița și staff-ul său au decis că e nevoie de o restructurare a lotului„, au precizat şefii clubului.

Steaua Bucureşti a încheiat anul 2023 pe locul 7 în Liga a II-a, cu 22 de puncte, unul mai puţin decât ultima poziţie care permite accesul în play-off (ocupată de ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu).

Am făcut o analiză a evoluţiei echipei în primele 15 etape din acest sezon şi ne dorim să facem câteva modificări în componenţa lotului. În această iarnă încercăm să renunţăm la câţiva jucători care nu au dat randamentul dorit. E adevărat că nu avem drept de promovare nici în acest sezon, dar se impun unele schimbări în această perioadă.

Reclamă

Obiectivul nostru este să intrăm în play-off”, a declarat Daniel Opriţa pentru pagina de Facebook a Clubului Steaua Bucureşti.


Campionatul Ligii a 2-a se va relua pe 24 februarie 2024, cu etapa a 16-a, când Steaua va evolua în deplasare cu CSM Reşiţa.

Alexandru Buziuc a fost cumpărat de FCSB de la Academica Clinceni, în 2020, pentru 50.000 de euro. Atacantul de 29 de ani a înscris un gol în 22 de meciuri din campionat. A fost de trei ori titular.

Reclamă 4 / 0/3

În 2015, Gigi Becali plătea 250.000 de euro pentru a-l aduce pe Enceanu de la FC Braşov. Nu a confirmat la FCSB şi a plecat sub formă de împrumut la FC Voluntari.

Daniel Oprița le spulberă fanilor lui CSA Steaua visul de a promova în Liga 1

Daniel Oprița a avut un nou discurs vehement și le spulberă fanilor lui CSA Steaua visul de a promova în Liga 1, la finalul acestui sezon. Antrenorul roș-albașitrlor i-a arătat cu degetul pe conducătorii clubului.

Oprița și-a pierdut speranța că se va putea primi dreptul de promovare. Speră doar că se va putea schimba legea care îi ține departe de prima scenă a fotbalului românesc. Au nevoie să se asocieze cu o entitate privată pentru a se putea lupta cu granzii din Liga 1.

Eu știu că, până la finalul sezonului, nu se va face nimic cu dreptul de promovare. Suntem ca și în sezoanele trecute. Dacă nu s-a făcut la început, nu poate să se mai facă ceva pe parcurs, mai ales că nu se schimbă legea, care înțeleg că ar fi singura soluție. Dar nu sunt șanse să se întâmple lucrul acesta.

Și privatul, dacă vine, nu știu dacă se poate în timpul campionatului. Dacă a început campionatul, e greu. Dacă sunt șanse, eu nu le știu”, a declarat Daniel Oprița pentru playsport.ro.

Sezonul trecut, CSA a terminat pe locul secund play-off-ul, dar au rămas în Liga 2. Au promovat Oțelul și Dinamo, echipe clasate sub „militari”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și