Închide meniul

Daniel Oprița le spulberă fanilor lui CSA Steaua visul de a promova în Liga 1: „Nu se va face nimic!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 noiembrie 2023, 15:08

Daniel Oprița le spulberă fanilor lui CSA Steaua visul de a promova în Liga 1: „Nu se va face nimic!

Daniel Oprița le spulberă fanilor lui CSA Steaua visul de a promova în Liga 1: "Nu se va face nimic!"

Daniel Opriţa, antrenor CSA Steaua Bucureşti / Profimedia Images

Daniel Oprița a avut un nou discurs vehement și le spulberă fanilor lui CSA Steaua visul de a promova în Liga 1, la finalul acestui sezon. Antrenorul roș-albașitrlor i-a arătat cu degetul pe conducătorii clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oprița și-a pierdut speranța că se va putea primi dreptul de promovare. Speră doar că se va putea schimba legea care îi ține departe de prima scenă a fotbalului românesc. Au nevoie să se asocieze cu o entitate privată pentru a se putea lupta cu granzii din Liga 1.

Daniel Oprița le spulberă fanilor lui CSA Steaua visul de a promova în Liga 1

Sezonul trecut, CSA a terminat pe locul secund play-off-ul, dar au rămas în Liga 2. Au promovat Oțelul și Dinamo, echipe clasate sub „militari”.

Eu știu că, până la finalul sezonului, nu se va face nimic cu dreptul de promovare. Suntem ca și în sezoanele trecute. Dacă nu s-a făcut la început, nu poate să se mai facă ceva pe parcurs, mai ales că nu se schimbă legea, care înțeleg că ar fi singura soluție. Dar nu sunt șanse să se întâmple lucrul acesta.

Și privatul, dacă vine, nu știu dacă se poate în timpul campionatului. Dacă a început campionatul, e greu. Dacă sunt șanse, eu nu le știu”, a declarat Daniel Oprița pentru playsport.ro.

Reclamă

„FCSB e Steaua?” Reacţie imediată a lui Mircea Rednic

FCSB e Steaua?” a fost întrebarea la care a avut o reacţie imediată Mircea Rednic. Antrenorul celor de la UTA a ales care este, din punctul său de vedere, „adevărata Steaua”. Reacţia „Puriului” vine la scurt timp după ce a „inflamat” spiritele în Bănie – a declarat că echipa lui Adrian Mititelu, FCU Craiova, este continuatoarea „Ştiinţei”.

Mircea Rednic asigură că FCSB este continuatoarea Stelei, echipa care a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986.

(FCSB e Steaua?) Da! Acuma iar o să apară… Asta e părerea mea. E un om care a preluat, a investit și indiferent ce o să spună alții, asta e părerea mea.

Reclamă 4 / 0/3

(Păi și ceilalți cine sunt?) Și noi avem CS Dinamo, nu? Și ei au un CS Steaua. Și eu cred că se pregătește ceva.

Nu știm ce, dar sigur se pregătește ceva. Așa simt eu ca dinamovist. Altfel Lupescu nu ar fi acceptat să semneze acolo. Eu așa simt. Ionuț stătea binemersi, era liniștit„, a declarat Mircea Rednic la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și