Închide meniul
VIDEO

CSA Steaua – Dinamo | Steliștii s-au dus peste dinamoviști, în Ștefan cel Mare! S-a lăsat cu bătaie și în Ghencea

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 aprilie 2023, 14:54

Reclamă
CSA Steaua – Dinamo | Steliștii s-au dus peste dinamoviști, în Ștefan cel Mare! S-a lăsat cu bătaie și în Ghencea

CSA Steaua - Dinamo | Steliștii s-au dus peste dinamoviști, în Ștefan cel Mare!

Bătaie suporteri în Ștefan cel Mare / AS.ro

CSA Steaua – Dinamo | Steliștii s-au dus peste dinamoviști, în Ștefan cel Mare! S-a lăsat cu bătaie și în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Înaintea incidentelor din zona stadionului Ghencea, a mai avut loc o confruntare între suporterii celor două echipe, în zona stadionului din Ștefan cel Mare.

Jandarmeria Bucureşti a anunţat, marţi, că a intervenit după ce, în zona stadionului Steaua, un grup de 10-15 suporteri ai echipei CSA Steaua a intrat în conflict cu un grup de aproximativ 40 de suporteri dinamovişti, veniţi pentru amenajarea coregrafiei în stadion.

Potrivit sursei citate, jandarmii prezenţi în zona stadionului au intervenit prompt şi au reuşit să stopeze incidentul petrecut la ora 12.30.  În urma incidentului, mai multe persoane au fost identificate, reţinute şi conduse la secţiile de poliţie pentru luarea măsurilor legale, scrie news.ro.

Reclamă

CSA Steaua – Dinamo | Steliștii s-au dus peste dinamoviști, în Ștefan cel Mare!

De asemenea, asupra acestora au fost găsite mai multe materiale pirotehnice. Meciul CSA Steaua – Dinamo, din etapa a IV-a a plya-off-ului Ligii a II-a, are loc astăzi, de la ora 19.00, pe Stadionul Steaua.

Ultraşii CSA Steaua, show total la antrenamentul echipei înaintea derby-ului cu Dinamo!

Ultraşii CSA Steaua au făcut show total la antrenamentul echipei înaintea derby-ului cu Dinamo. Fanii din Peluza Sud au mers pe stadion, acolo unde echipa lui Daniel Opriţa se antrena. Se anunţă show total în tribune la CSA Steaua – Dinamo, meci ce va fi în format live text pe AS.ro, de la ora 19:00. Fanii celor de la Steaua au început deja spectacolul cu o zi înaintea derby-ului.

Reclamă 4 / 0/3

Luni seară, ultraşii din Peluza Sud au mers la echipă pentru a-şi arăta susţinerea înaintea derby-ul cu marea rivală. Aceştia au aprins torţe şi au transmis un mesaj de mobilizare.

Fanii dinamovişti anunţă că şi-au luat bilete în peluză la stelişti

Fanii celor de la Dinamo au anunţat că, pe lângă biletele oferite de clubul gazdă, şi-au cumpărat bilete şi în peluza unde vor sta steliştii.

„AM TRECUT LA BILETE ÎN PELUZA LOR

După ce le-am terminat pe-ale noastre, 5000 de bucăți, după ce am mai luat alte 5000 la Tribuna a 2-a, am trecut și la biletele, ÎNCĂ NEVÂNDUTE, din peluza csa.
Să le dăm o mână de ajutor.

Haideți, Câinilor, să le facem și lor SOLD OUT!

Postați la comentarii biletele pe care le luați în peluza gazdelor. Nu acoperiți codul QR, să le poată folosi moca. Măcar să vină pe stadion… La așa un meci, pe o arenă nouă, la doi pași de București… e păcat să rămână sectoare goale tocmai în peluza gazdelor”, au transmis cei din Peluza Cătălin Hîldan.

Câte bilete s-au vandut la CSA Steaua – Dinamo. Fanii dinamoviști vor să umple stadionul marii rivale

Câte bilete s-au vândut la CSA Steaua – Dinamo. Fanii dinamoviști vor să umple stadionul marii rivale din Ghencea. Marele derby din Liga 2 va avea loc marți, 18 aprilie, de la ora 19:00. „Militarii” ocupă locul 2, cu 44 de puncte, în timp ce dinamoviștii sunt pe 4, cu 38 de puncte.

Reclamă

Din informațiile Antena Sport, cu o zi înainte de derby-ul din Ghencea, s-au vândut 19.670 de bilete. Până la ora meciului se va trece fără probleme de 20.000. De asemenea, fanii dinamoviști sunt așteptati în număr foarte mare pe stadionul rivalei. În jur de 8.000 de bilete au fost achiziționate de fanii dinamoviști, 5.000 dintre ele doar la peluză.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și