Închide meniul

Ultraşii CSA Steaua, show total la antrenamentul echipei înaintea derby-ului cu Dinamo! Torţe şi mesaje războinice pentru rivali

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 aprilie 2023, 10:02

Reclamă
Ultraşii CSA Steaua, show total la antrenamentul echipei înaintea derby-ului cu Dinamo! Torţe şi mesaje războinice pentru rivali

Fanii de la CSA Steaua au făcut show total

Captură Facebook

Ultraşii CSA Steaua au făcut show total la antrenamentul echipei înaintea derby-ului cu Dinamo. Fanii din Peluza Sud au mers pe stadion, acolo unde echipa lui Daniel Opriţa se antrena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se anunţă show total în tribune la CSA Steaua – Dinamo, meci ce va fi în format live text pe AS.ro, de la ora 19:00. Fanii celor de la Steaua au început deja spectacolul cu o zi înaintea derby-ului.

Ultraşii CSA Steaua, show total la antrenamentul echipei înaintea derby-ului cu Dinamo

Luni seară, ultraşii din Peluza Sud au mers la echipă pentru a-şi arăta susţinerea înaintea derby-ul cu marea rivală. Aceştia au aprins torţe şi au transmis un mesaj de mobilizare.

Fanii dinamovişti anunţă că şi-au luat bilete în peluză la stelişti

Fanii celor de la Dinamo au anunţat că, pe lângă biletele oferite de clubul gazdă, şi-au cumpărat bilete şi în peluza unde vor sta steliştii.

„AM TRECUT LA BILETE ÎN PELUZA LOR

Reclamă

După ce le-am terminat pe-ale noastre, 5000 de bucăți, după ce am mai luat alte 5000 la Tribuna a 2-a, am trecut și la biletele, ÎNCĂ NEVÂNDUTE, din peluza csa.
Să le dăm o mână de ajutor.

Haideți, Câinilor, să le facem și lor SOLD OUT!

Postați la comentarii biletele pe care le luați în peluza gazdelor. Nu acoperiți codul QR, să le poată folosi moca. Măcar să vină pe stadion… La așa un meci, pe o arenă nouă, la doi pași de București… e păcat să rămână sectoare goale tocmai în peluza gazdelor”, au transmis cei din Peluza Cătălin Hîldan.

Reclamă 4 / 0/3

Câte bilete s-au vandut la CSA Steaua – Dinamo. Fanii dinamoviști vor să umple stadionul marii rivale

Câte bilete s-au vândut la CSA Steaua – Dinamo. Fanii dinamoviști vor să umple stadionul marii rivale din Ghencea. Marele derby din Liga 2 va avea loc marți, 18 aprilie, de la ora 19:00. „Militarii” ocupă locul 2, cu 44 de puncte, în timp ce dinamoviștii sunt pe 4, cu 38 de puncte.

Din informațiile Antena Sport, cu o zi înainte de derby-ul din Ghencea, s-au vândut 19.670 de bilete. Până la ora meciului se va trece fără probleme de 20.000. De asemenea, fanii dinamoviști sunt așteptati în număr foarte mare pe stadionul rivalei. În jur de 8.000 de bilete au fost achiziționate de fanii dinamoviști, 5.000 dintre ele doar la peluză.

Daniel Opriţa ameninţă cu demisia înainte de CSA Steaua – Dinamo: „Nu pot să rezist la asemenea umilințe!”

Daniel Opriţa ameninţă cu demisia înainte de CSA Steaua – Dinamo. Antrenor roş-albaştrilor le-a transmis jucătorilor că trebuie să nu mai facă greşeli în derby, aşa cum s-a întâmplat în alte partide.

După partida de la Galaţi, pierdută în faţa Oţelului, scor 2-3, Opriţa a vorbit pentru prima dată despre posibilitatea de a pleca de la echipă. Opriţa a fost dezamăgit atât despre maniera de joc a echipei sale, dar şi de situaţia echipei, care nu poate promova din cauza problemelor administrative.

Le-am spus că dacă se prezintă îmi e și mie greu să mai continui. Nu pot să rezist la asemenea umilințe pentru că au fost greșeli cu care nu prea te întâlnești. Greșeli personale.

Am și vorbit cu ei și le-am zis ‘ce pot să antrenez când ai mingea și o dai la adversar’. Nu e ușor să joci la Steaua că e presiune, dar trebuie să reziste”, a spus Daniel Opriţa la digisport.ro.

Reclamă

Ovidiu Burcă atacă CSA Steaua înainte de derby: „Noi suntem Dinamo, la ei e un proces”

Ovidiu Burcă atacă CSA Steaua înainte de derby. Antrenorul lui Dinamo consideră că meciul aşteptat de toată lumea din Liga a 2-a e un derby.

„Noi suntem Dinamo, acolo e discuție, e un proces în justiție. Din perspectiva noastră, este un derby. Eu cred că ne va aștepta o atmosferă incendiară. Când am jucat în sezonul regulat, a fost o atmosferă foarte frumoasă pe Național Arena. Acum, cred că meciul capătă o dimensiune mai mare. Noi cred că ne-am redresat din toate punctele de vedere, iar apoi vine această veste care le dă și lor aripi”, a spus Ovidiu Burcă.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 21:00 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Echipele de start 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti Vezi toate știrile
Citește și