Închide meniul

CSA Steaua, interzisă şi ea în Ghencea! Decizia dezastruoasă primită de clubul Armatei la TAS

Bogdan Stănescu Publicat: 7 august 2023, 17:56

Reclamă
CSA Steaua, interzisă şi ea în Ghencea! Decizia dezastruoasă primită de clubul Armatei la TAS

CSA Steaua, interzisă şi ea în Ghencea!

CSA Steaua dispută un meci pe stadionul din Ghencea / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

CSA Steaua, interzisă şi ea în Ghencea! Clubul Armatei nu va putea evolua pe stadionul din Ghencea şi va avea de plătit o amendă de 83.750 lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sancţiunile FRF, care au fost contestate de CSA Steaua mai întâi la Comisia de Recurs şi ulterior la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, vor fi menţinute. Clubul CSA Steaua a evoluat deja 3 partide la Mioveni, după ce a fost sancţionat de FRF, dar va mai avea de jucat o etapă acasă pe alt stadion decât Ghencea. Astfel, meciul CSA Steaua – Metaloglobus nu se va disputa pe stadionul Ghencea.

CSA Steaua, interzisă şi ea în Ghencea!

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat astăzi, pe site-ul ei oficial, că Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a respins o contestaţie depusă de clubul CSA Steaua.

CSA Steaua a contestat la TAS o sancţiune a FRF pentru un meci cu Dinamo. După un meci Dinamo – CSA Steaua din sezonul trecut al Ligii a 2-a, clubul Armatei a fost sancţionat de către Comisia de Disciplină şi Etică a FRF cu o amendă de 83.750 lei şi interzicerea organizării jocurilor pe propriul stadion pentru patru meciuri. Decizia fusese menţinută şi de către Comisia de Recurs a FRF, iar CSA Steaua a contestat la TAS.

TAS a confirmat deciziile comisiilor FRF în cazul sancţionării CSA Steaua. Tribunalul Arbitral al Sportului a emis luni, 7 august, decizia privind sancţionarea CSA Steaua de către Comisia de Disciplină şi Etică a FRF.

Reclamă

Prin hotărârea din 7 august 2023, TAS a respins apelul CSA Steaua şi a confirmat deciziile comisiilor jurisdicţionale ale FRF”, a transmis FRF pe site-ul ei oficial.

Şi clubul Dinamo a fost amendat pentru incidentele de la acel meci. Alb-roşii au fost sancţionaţi cu interzicerea organizării a două partide pe teren propriu şi o amendă de 15.000 de lei. La acel meci au fost incidente între fanii celor două echipe, înainte şi în timpul meciului, iar suporterii lui Dinamo şi ai lui CSA Steaua au folosit materiale pirotehnice în timpul derby-ului.

CSA Steaua a anunţat două transferuri!

CSA Steaua a anunţat două transferuri! Gianluca Mancuso şi Costel Avram sunt jucătorii care au semnat oficial cu echipa din Liga 2. Mijlocaşul central sud-american, în vârstă de 25 de ani, are o cotă de piaţă de 200.000 de euro şi are 9 selecţii în naţionala Argentinei U17.

Reclamă 4 / 0/3

Avram și Mancuso, transferuri oficializate! Fundașul central Costel Avram și mijlocașul Gianluca Mancuso sunt cei mai noi jucători care au semnat contracte de joc cu formația roș-albastră”, a fost anunţul făcut, pe pagina de Facebook, de Steaua Bucureşti.

Gianluca Mancuso era liber de contract după ce a retrogdarat cu CD Badajoz din liga a treia a Spaniei. A mai jucat pentru Velez, La Nucia şi UE Cornella.

Gianluca este chiar fiul fostului internaţional argentinian Alejandro Mancuso, cel care a fost rezervă în România – Argentina, scor 3-2, din optimile Mondialului din 1994. Alejandro a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Diego Armando Maradona.

Am venit la Steaua pentru că mi-a spus agentul meu și adevărul e că am simțit că este o șansă unică pentru ceea ce înseamnă acest club. Este un club istoric și sunt foarte fericit și recunoscător că sunt aici. Mă simt foarte bine la Steaua, tot grupul, antrenorul și staff-ul tehnic m-au primit foarte bine. Adevărul este că în aceste prime zile mă simt foarte bine”, a declarat Gianluca Mancuso pentru Steaua TV.

Celălalt transfer al „militarilor”, Costel Avram a jucat sezonul trecut pentru Chindia Târgovişte. A jucat în 6 partide din Liga 1, înainte de a retrograda.

 

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” Vezi toate știrile
Citește și