Închide meniul

CSA Steaua riscă retrogradarea! Probleme mari pentru roș-albaștri

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 mai 2023, 8:31

CSA Steaua riscă retrogradarea! Probleme mari pentru roș-albaștri

CSA Steaua riscă retrogradarea

Galeria CSA Steaua, pe Stadionul Steaua / Hepta

CSA Steaua riscă retrogradarea. Roș-albaștrilor le-a fost refuzată licența de Liga 1 nu doar din cauza Legii Sportului, dar și a unor probleme în dosarul de licențiere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceste probleme ar putea duce chiar și la retrogradarea echipei, în Liga 3. Lacunele apar la capitolele administrativ și financiar, susține gsp.ro.

CSA Steaua riscă retrogradarea

Sursa citată anunță că Steaua nu îndeplinește anumite criterii minime când vine vorba de personal și administrație. CSA poate scăpa de retrogradare doar dacă ”repară” aceste probleme până pe 31 mai.

Dacă în acel moment, ce reprezintă data limită de completare a dosarului de licențiere, situația ca fi neschimbată, roș-albaștrii ar putea să nu primească licența pentru Liga 2.

Sursa citată susține că problema administrativă provine de la schimbarea comandantului, după ce a expirat ultimul mandat al colonelului Ștefan Bichir. Pentru că înlocuitorul Florin Popa nu a fost numit interimar, Steaua nu a avut posibilitatea să atașeze la dosar actele necesare.

Reclamă

Andrei Nicolescu: „Steaua a denaturat competiția”

Andrei Nicolescu s-a arătat foarte nemulţumit, după Oţelul – Dinamo 0-2, că CSA Steaua a participat în playoff-ul Ligii a 2-a. Roş-albaştrii nu au drept de promovare în Liga 1.

„Obișnuim să stăm de vorbă, să avem o impresie. Azi au fost doar aplauze. La nivel mental a fost ce trebuie, am dovedit că suntem o echipă mai bună decât Oțelul. Noi merităm mai mult să fim în Liga 1.

Noi am avut un play-off trunchiat. CSA joacă cu o anumită intensitate niște meciuri și cu altă intensitate alte meciuri. Am spus că pentru noi acea discuție despre legea modificată ar fi bună, pentru că Steaua ar juca cu aceeași intensitate toate meciurile.

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate, noi am jucat într-un play-off oarecum trunchiat. Se știe clar că Steaua își dă ultima suflare cu noi pe teren. Nu știu ce o să urmeze, din păcate, o echipă a denaturat un pic competiția în acest play-off”, a declarat Andrei Nicolescu pentru digisport.ro după victoria câinilor de la Galaţi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
Vezi toate știrile
Citește și