Închide meniul

CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească

Alex Masgras Publicat: 30 aprilie 2024, 12:31

Reclamă
CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească

CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească

Stadionul Steaua / Profimedia

CSA Steaua a fost sancţionată de Comisia de Disciplină, după incidentele provocate de suporterii roş-albaştrilor la meciul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în prima etapă a play-out-ului din Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa din Ghencea va fi nevoită să joace fără spectatori la două meciuri de pe teren propriu. Mai mult, CSA Steaua a primit şi o amendă de aproape 17.000 de lei.

CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a sancţionat clubul CSA Steaua cu disputarea a două meciuri fără spectatori şi o penalitate sportivă de aproape 17.000 de lei pentru incidentele provocate de suporteri la partida cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu din prima etapă a play-out-ului Ligii a II-a, se menţionează pe site-ul oficial al FRF, potrivit agerpres.ro.

„ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu – CSA Steaua – În temeiul art. 54.2 şi 4 coroborat cu art. 82.2 din RD al FRF, clubul CSA Steaua se sancţionează cu măsura programării următoarelor 2 (două) jocuri fără spectatori şi penalitate de 16.875 lei”, se precizează în soluţia comisiei.

Cazul formaţiei CSA Steaua a fost încadrat de membrii comisiei la articolul 54 care prevede sancţiuni în cazul în care suporterii afişează inscripţii conţinând „sloganuri discriminatorii/denigratoare/rasiste/ xenofobe sau se fac vinovaţi de alte comportări de acest fel la un joc”.

Reclamă

În urma sancţiunii, CSA Steaua va disputa fără spectatori meciul de pe teren propriu cu Concordia Chiajna, programat la 11 mai, în ultima etapă a play-out-ului Ligii a II-a, precum şi prima partidă din sezonul următor.

De asemenea, Comisia de Disciplină a sancţionat cluburile Corvinul Hunedoara şi CFR Cluj pentru incidentele provocate de fani la meciul direct din sferturile de finală ale Cupei României (4-0).

Astfel, pentru deficienţe organizatorice şi aprinderea de materiale pirotehnice de către suporterii proprii, divizionara secundă Corvinul Hunedoara a primit penalităţi sportive de 10.000 şi 5.000 lei. Conform Regulamentului Disciplinar, Corvinul va executa sancţiunea cea mai gravă, respectiv penalitate de 10.000 lei.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj a primit la rândul său o penalitate de sportivă de 11.250 lei pentru materialele pirotehnice introduse şi aprinse de fanii săi la meciul din Cupa României.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 LIVE VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:30 VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 18:19 FotoAdrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului” 18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa Vezi toate știrile
Citește și