Închide meniul

CSA Steaua, umilită de Poli Iaşi! Roş-albaştrii, învinşi cu 5-1 de liderul Ligii a 2-a

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 10 mai 2023, 21:13

CSA Steaua, umilită de Poli Iaşi! Roş-albaştrii, învinşi cu 5-1 de liderul Ligii a 2-a

Ce salariu are, de fapt, Daniel Opriţa la CSA Steaua

Daniel Opriţa, într-un meci din Liga 1 / Profimedia Images

CSA Steaua a fost umilită de Poli Iaşi. Roş-albaştrii au fost învinşi cu 5-1 într-un meci din Liga a 2-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poli Iaşi era deja promovată în Liga 1, dar a făcut scor cu CSA Steaua.

CSA Steaua, umilită de Poli Iaşi!

Golurile lui Poli Iaşi au fost marcate de Cătălin Hlistei (min. 27), Harrison (min. 39 şi 64) şi Alexandru Musi (min. 69 şi 73).

Pentru CSA Steaua a marcat Emilian Pacionel în minutul 61.

CSA Steaua rămâne pe locul 2 în liga secundă, cu 49 de puncte. Formaţia roş-albastră nu poate promova însă în acest sezon, indiferent de locul pe care îl va ocupa în clasament.

Reclamă

Poli Iaşi va evolua din sezonul următor în Liga 1.

Pentru cel de al doilea loc care duce automat în Liga 1 se luptă Oţelul Galaţi şi Dinamo. Cele două echipe se vor întâlni într-un meci direct mâine, de la ora 20:30, la Galaţi.

Oţelul are 6 puncte avans faţă de Dinamo în clasament.

Reclamă 4 / 0/3

CSA Steaua nu poate promova în Liga 1 din sezonul viitor!

Noua Lege a Sportului a primit aviz negativ. CSA Steaua nu va putea, astfel, să promoveze în Liga 1 din sezonul viitor, indiferent de poziţia pe care o va ocupa în clasament în acest sezon de Liga a 2-a.

Chiar şi Vasile Dîncu, unul dintre iniţiatorii proiectului de modificare a Legii Sportului, spunea că nu va fi posibilă promovarea CSA Steaua din sezonul viitor.

Vasile Dîncu susţinea că modificarea Legii Sportului ar putea să aibă loc cel mai devreme în toamna acestui an.

Dacă acest proiect va fi aprobat, chiar dacă scrie procedură de urgență, durează câteva luni parcursul parlamentar și nu s-ar putea face oricum de anul acesta. Maxim în toamnă ar putea să fie aprobată o asemenea lege.

Dar asta nu vizează doar fotbalul, permite dezvoltarea profesionismului și în alte sporturi de la Steaua sau de la Dinamo. Eu cred că acestea sunt foarte necesare. David Popovici, tânărul frumos cu care ne mândrim și devine un fel de simbol pentru noi precum Nadia sau Hagi. Băiatul acesta este la Dinamo, a fost la Steaua. Este plătit din fonduri publice și este normal să fie așa!

Chiar dacă unii au mers în altă direcție, dezbaterea nu ar trebui să fie să scoatem statul din afacerile publice. Putem să discutăm despre asta, dar este una dintre iluziile capitalismului. Mecenatul se naște în câteva generații.

La noi, cei 4-5 investitori care aduc bani în fotbal nu au câștigat niciodată. L-am auzit pe domnul Șucu vorbind cu sinceritate: Anul trecut am rămas cu trei milioane pagubă. Anul acesta vom avea iar trei milioane și așa mai departe”, spunea Dîncu.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și