Închide meniul

CSA Steaua – Unirea Constanţa 5-0. „Militarii” au obţinut cea mai clară victorie a sezonului! Trupa lui Daniel Opriţa a urcat pe primul loc în Liga a 2-a

Viviana Moraru Publicat: 12 octombrie 2022, 19:14

Reclamă
CSA Steaua – Unirea Constanţa 5-0. „Militarii au obţinut cea mai clară victorie a sezonului! Trupa lui Daniel Opriţa a urcat pe primul loc în Liga a 2-a

CSA Steaua - Unirea Constanţa 5-0. "Militarii" au obţinut cea mai mare victorie din Liga a 2-a

Jucătorii celor de la CSA Steaua, în timpul unui meci/ Hepta

CSA Steaua a învins-o clar pe Unirea Constanţa, scor 5-0, într-o restanţă din etapa a 7-a din Liga a 2-a. Trupa lui Daniel Opriţa a urcat pe primul loc, graţie succesului de la Mioveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Chipirliu a reuşit o „dublă” în partida cu cei de la Unirea Constanţa, şi a ajuns la cinci goluri marcate în acest sezon de ligă secundă.

CSA Steaua – Unirea Constanţa 5-0. Cea mai clară victorie obţinută de trupa lui Daniel Opriţa în acest sezon de Liga a 2-a

Scorul partidei ce s-a desfăşurat la Mioveni a fost deschis de bulgarul Tsvetelin Chunchukov, care a profitat de o eroare a portarului oaspeţilor. La pauză s-a intrat cu scorul de 2-0, după ce Adi Popa a marcat, la capătul unui contraatac.

Repriza secundă a început cu o eliminare în tabăra celor de la Unirea Constanţa. Ulterior, CSA Steaua şi-a continuat asediul, şi a marcat la patru minute după ce au rămas în superioritate numerică, prin Bogdan Chipirliu.

Atacantul a reuşit dubla în minutul 52, din pasa lui Adi Popa. Scorul de 5-0 a fost stabilit de Bodişteanu, pe final de joc, în minutul 90+2.

Reclamă
Reclamă

Graţie succesului în faţa celor de la Unirea Constanţa, CSA Steaua a urcat pe primul loc în Liga a 2-a, cu 20 de puncte, obţinute după 9 runde. „Militarii” sunt urmaţi în clasament de Unirea Dej şi Oţelul, ambele având 18 puncte.

TAS a intervenit după ce CSA Steaua a fost dată afară din Ghencea de FRF

TAS a intervenit după ce CSA Steaua a fost sancționată de FRF, ca urmare a incidentelor din tribune de la derby-ul cu Dinamo, din luna septembrie. „Militarii” au primit o amendă de 83.750 de lei, cât şi interzicerea de a juca patru meciuri pe teren propriu.

Între timp, conducătorii clubului au făcut apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru a anula decizia Comisiei de Recurs a FRF. „Militarii” au avut câștig de cauză, iar TAS a anunțat că sancțiunea va fi suspendată până la soluționarea pe fond a apelului.

Reclamă

Conform sancțiunii inițiale, CSA Steaua mai avea de jucat o singură partidă departe de „casă”, cu Oțelul Galați, în etapa a 11-a din Liga a 2-a.

„Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) a suspendat decizia Comisiei de Recurs a Federației Române de Fotbal, până la soluționarea pe fond a apelului.

Considerându-se nedreptățit de sancțiunile comisiilor federale, dar și de modul de interpretare al regulamentelor disciplinare, Clubul Steaua București s-a adresat Tribunalului de Arbitraj Sportiv, în urmă cu două zile.

Ca urmare a acestei acțiuni, forul de la Lausanne a comunicat astăzi, 12 octombrie, decizia pe care o prezentăm mai jos”, a anunțat CSA Steaua, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 1 oct.

Costel Gâlcă, prima reacție după Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0. Mesaj pentru suporteri: „Le cer să ne susțină!”

0:03 1 oct.

„E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?”

23:37

Mircea Lucescu a dezvăluit că România este ultima echipă din cariera lui! „Il Luce”, declaraţie de dragoste pentru naţională

23:32

Parma – Cagliari 2-3. Răzvan Marin şi Dennis Man au marcat în duelul românilor din Serie A! Meci „nebun” pe „Ennio Tardini”

23:26

Răzvan Marin, gol fabulos în Parma – Cagliari! L-a învins pe portarul din echipa lui Man și Mihăilă cu un șut de „generic”

23:15

VideoCristiano Ronaldo, gol superb în Al Nassr – Al Rayyan! Motivul pentru care meciul s-a întrerupt minute în şir după reuşita lui

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult”
Citește și