Închide meniul

CSA Steaua – Unirea Dej 2-0. Adi Popa a marcat un gol superb pentru „militari”. Rareş Enceanu, reuşită din poziţie suspectă de ofsaid!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 noiembrie 2022, 20:16

CSA Steaua – Unirea Dej 2-0. Adi Popa a marcat un gol superb pentru „militari. Rareş Enceanu, reuşită din poziţie suspectă de ofsaid!

CSA Steaua - Unirea Dej 2-0. Adi Popa a marcat un gol superb pentru "militari"

Adi Popa, după golul marcat în Ghencea / Orange Sport

CSA Steaua – Unirea Dej 2-0, în etapa a 13-a din Liga 2. Jucătorii lui Daniel Opriţa au obţinut o nouă victorie şi rămân pe primul loc în eşalonul secund. Victorie importantă pentru roş-albaştri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii care au venit în număr mic pe stadionul din Ghencea au aşteptat 78 de minute pentru a vedea un gol al favoriţilor. Adi Popa a deschis scorul cu o execuţie superbă. Scăpat pe contraatac, „Motoreta” a finalizat cu un lob peste portar. A fost al cincilea gol stagional!

Adi Popa, gol în CSA Steaua – Unirea Dej 2-0

Cu două minute înainte de final, a marcat şi un alt jucător care a trecut pe la echipa lui Gigi Becali. Rareş Enceanu a înscris dintr-o poziţie suspectă de ofsaid.

CSA Steaua - Unirea Dej 2-0
CSA Steaua – Unirea Dej 2-0. Adi Popa a marcat un gol superb pentru „militari”

Steaua s-a impus astfel cu 2-0 şi a obţinut a cincea victorie în ultimele şase meciuri. Singurul pas greşit a fost etapa trecută, când „militarii” au cedat uluitor cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Au condus cu 2-0, dar au pierdut cu 3-4.

În clasament, Steaua este pe primul loc, cu 29 de puncte, iar Unirea Dej pe 3, cu 25 de puncte. Locul trei este ocupat de Unirea Dej, tot cu 25 de puncte, dar golaveraj mai slab.

Reclamă

Lovitură uriaşă reuşită de CSA Steaua

Lovitură uriaşă reuşită de CSA Steaua, care îi poate asigura drum liber spre Liga 1. Ordinul a fost deja publicată în Monitorul Oficial.

Liderul din Liga 2 nu are drept de promovare, dar conducători clubului au modificat regulamentul intern. De acum va fi acceptată asocierea cu ”terțe persoane juridice, publice sau private”, exact criteriul pe care nu îl îndeplinea până acum în încercarea de a ajunge pe prima scenă a fotbalului românesc.

Ordinul a fost publicat astăzi în Monitorul Oficial, dar sunt şanse mici ca CSA să poată primi dreptul de a promova încă din acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” se poate asocia, cu avizul consultativ al Colegiului Ministerului Apărării Naționale, cu terțe persoane juridice, publice sau private, în vederea constituirii unei asociații fără scop patrimonial, având ca obiect participarea la competiții sportive”, se arată în Monitorul Oficial.

Ordinul a fost semnat de fostul ministru al Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, înainte de a-şi da demisia din funcţie. Cel mai probabil, CSA Steaua va putea începe viitoarea ediţie de campionat cu drept de promovare. Astfel, din vara anului 2024 „militarii” ar putea juca în Liga 1.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și