Închide meniul

Daniel Opriţa a dezvăluit marele său vis la Steaua: „Mă gândeam să stau cum a stat Ferguson”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 23 decembrie 2023, 23:02

Daniel Opriţa a dezvăluit marele său vis la Steaua: „Mă gândeam să stau cum a stat Ferguson

Daniel Opriţa a dezvăluit marele său vis la Steaua

Daniel Opriţa, în timpul unui meci / Hepta

Daniel Opriţa a dezvăluit marele său vis la Steaua. Antrenor al echipei din Ghencea încă din vara anului 2019, Daniel Opriţa nu îşi doreşte să plece prea curând de la Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a declarat că va pleca la finalul sezonului, atunci când contractul său cu formaţia din Ghencea se va încheia, Opriţa a recunoscut că ar dori să continue la Steaua.

Daniel Opriţa a dezvăluit marele său vis la Steaua

Mai mult, el a făcut o comparaţie şi cu Sir Alex Ferguson, cel care a stat pe banca lui Manchester United 27 de ani şi a cucerit 38 de trofee:

„Am spus că o să plec atunci când se termină contractul, în vară. Sau în acest moment, dacă și cei din club își doresc asta. Nu spun 100%, dar dacă se dorește altceva, stăm de vorbă, e clar. Sau dacă eu am o ofertă bună, să mă bat pentru ceva și să am un obiectiv, atunci probabil că…

În sezonul acesta chiar nu am mai avut speranțe și nu am mai crezut nici eu. Voiam să prindem play-off-ul, ca să nu mai fie nici acea presiune mare. Eu mi-aș dori să rămân aici cât mai mult, să promovez cu echipa. Mă gândeam așa să stau cum a stat Ferguson, dacă se poate. Să iau campionate, să merg în cupele europene. Te gândești la lucrurile acestea frumoase”, a declarat Daniel Opriţa, în cadrul podcastului Victory Cup.

Reclamă

Daniel Opriţa, ironic la adresa lui Florin Talpan

Daniel Opriţa a oferit declaraţii despre Florin Talpan. Întrebat dacă juristul clubului armatei este unul dintre motivele pentru care vrea să plece de la echipă, antrenorul a răspuns tranşant, şi a declarat că nu se pune problema de un astfel de lucru.

De asemenea, Opriţa a oferit detalii despre relaţia tensionată pe care o are cu Talpan. Tehnicianul „militarilor” a declarat că nu vorbeşte cu acesta, însă se amuză de intervenţiile sale din presă.

„Chiar nu am nicio problemă. Nu ne întâlnim, nu vorbim la telefon. Ce se întâmplă, ce a apărut în presă, e problema dânsului. Chiar nu mai vreau să…

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. dacă Talpan reprezintă unul dintre motivele pentru care ar vrea să plece de la CSA Steaua) Nu, în niciun caz. Nici nu mă gândesc la asta. De câte ori iese, eu râd. Acolo chiar mă uit, mă amuză așa. În rest, nu. Ăsta ar fi ultimul motiv”, a declarat Daniel Opriţa, în cadrul podcastului Victory Cup.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României Vezi toate știrile
Citește și