Închide meniul

Daniel Opriţa, ironic la adresa lui Florin Talpan: „De câte ori iese, râd!” Ce relaţie are cu juristul de la CSA Steaua

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 decembrie 2023, 14:56 / Actualizat: 23 decembrie 2023, 18:48

Daniel Opriţa, ironic la adresa lui Florin Talpan: „De câte ori iese, râd! Ce relaţie are cu juristul de la CSA Steaua

Daniel Opriţa, ironic la adresa lui Florin Talpan

Daniel Opriţa şi Florin Talpan/ Colaj Hepta, Profimedia

Daniel Opriţa a fost ironic la adresa lui Florin Talpan. Antrenorul celor de la CSA Steaua a declarat că se amuză de declaraţiile făcute în presă de către juristul clubului armatei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Opriţa şi Florin Talpan şi-au împărţit, de-a lungul timpului, replici acide. Juristul de la CSA Steaua i-a cerut demisia public antrenorului, în urmă cu ceva timp.

Daniel Opriţa, ironic la adresa lui Florin Talpan

Daniel Opriţa a oferit declaraţii despre Florin Talpan. Întrebat dacă juristul clubului armatei este unul dintre motivele pentru care vrea să plece de la echipă, antrenorul a răspuns tranşant, şi a declarat că nu se pune problema de un astfel de lucru.

De asemenea, Opriţa a oferit detalii despre relaţia tensionată pe care o are cu Talpan. Tehnicianul „militarilor” a declarat că nu vorbeşte cu acesta, însă se amuză de intervenţiile sale din presă.

„Chiar nu am nicio problemă. Nu ne întâlnim, nu vorbim la telefon. Ce se întâmplă, ce a apărut în presă, e problema dânsului. Chiar nu mai vreau să…

Reclamă

(n.r. dacă Talpan reprezintă unul dintre motivele pentru care ar vrea să plece de la CSA Steaua) Nu, în niciun caz. Nici nu mă gândesc la asta. De câte ori iese, eu râd. Acolo chiar mă uit, mă amuză așa. În rest, nu. Ăsta ar fi ultimul motiv”, a declarat Daniel Opriţa, în cadrul podcastului Victory Cup.

Daniel Opriţa, în război cu George Ogăraru

Daniel Opriţa i-a dat replica lui George Ogăraru. Antrenorul celor de la CSA Steaua a vorbit despre declaraţiile lui George Ogăraru, care l-a „înţepat” pentru că nu promovează la prima echipă a clubului mai mulţi tineri crescuţi de academie.

Mai mult, Opriţa a oferit şi un răspuns tăios pentru cei care i-au sugerat să folosească mai mulţi tineri. Antrenorul celor de la CSA Steaua crede că altcineva ar trebui să îşi asume responsabilitatea în ceea ce priveşte promovarea tinerilor, în condiţiile în care el are ca obiectiv intrarea în play-off şi, de ce nu, primele două locuri din Liga 2.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă el (n.r. George Ogăraru) crede lucrul ăsta, e problema lui. Chiar nu mă interesează. Eu am drumul meu, știu ce am de făcut. Eu zic că am promovat destui tineri. Mai departe, asta nu mă interesează.

Vreau ca cei de la club, care conduc, să ia deciziile care trebuie și să aibă discuții. Dacă nu, înseamnă că aceste lucruri sunt cu acordul celor care conduc clubul și o să discut lucrurile astea, dacă e așa.Am alte planuri. Unii spun că trebuie să băgăm tineri, dar trebuie să intrăm și în play-off și să luăm chiar și primele două locuri. Să-și asume altcineva”, a declarat Daniel Opriţa, potrivit iamsport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și