Închide meniul

Daniel Opriţa continuă la CSA Steaua! Promisiunea făcută de conducerea clubului din Ghencea

Alex Masgras Publicat: 15 iunie 2023, 18:37

Reclamă
Daniel Opriţa continuă la CSA Steaua! Promisiunea făcută de conducerea clubului din Ghencea

Daniel Opriţa continuă la CSA Steaua

Daniel Opriţa, antrenor CSA Steaua / Hepta

Daniel Opriţa continuă la CSA Steaua. Antrenorul echipei din Ghencea a decis să îşi ducă la final contractul, chiar dacă Steaua va juca tot în liga secundă. Echipa lui Opriţa nu are drept de promovare din cauza formei de organizare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a obţinut pe teren promovarea, după ce a încheiat pe locul 2 sezonul trecut al ligii secunde, dar nu va putea evolua în Liga 1 din cauza formei de organizare a clubului.

Daniel Opriţa continuă la CSA Steaua! Promisiunea făcută de conducerea clubului din Ghencea

Chiar dacă la finalul sezonului trecut au plecat foarte mulţi jucători de la Steaua şi Opriţa s-a contrat cu Florin Talpan, juristul clubului, antrenorul formaţiei din Ghencea a decis să continue.

Acesta a discutat cu conducerea clubului şi a primit asigurări că se încearcă rezolvarea problemelor cu care se confruntă clubul şi că se ia în calcul asocierea cu un privat:

„Am luat și asta în calcul (n.r. să plece), dar până la urmă mai am un an de contract. Am vorbit cu domnul comandant, mi-a spus că trebuie să îmi respect contractul și mi-a dat asigurări că s-ar putea rezolva cu drept de promovare. Se discută, se încearcă, dar mai vedem. Și în anii trecuți s-a spus că se va rezolva…

Reclamă

Există semnale mai clare. Anul trecut s-a vorbit despre schimbarea Legii Sportului, dar acum nu mai există această variantă. Luăm în calcul asocierea cu un privat, am înțeles că se discută și sper să se rezolve”, a declarat Daniel Opriţa, potrivit Digi Sport.

Jucătorii de la CSA Steaua îşi cer primele de promovare

Jucătorii de la CSA Steaua îşi cer primele de promovare. Laurenţiu Corbu a spus că, cel mai probabil, jucătorii care nu îşi vor primi banii vor da clubul în judecată.

CSA Steaua a rămas, recent, fără 16 jucători. După ce proiectul de modificare a Legii Sportului s-a retras, CSA Steaua nu mai poate promova decât dacă se asociază cu un privat.

Reclamă 4 / 0/3

”În momentul în care am semnat, mi s-a spus că se va rezolva până când vom disputa primul meci și vom avea drept de promovare. Ceea ce nu s-a întâmplat.

Am terminat pe 2, fără niciun rezultat. Am înțeles de la colegi că unii și-ar lua banii (n.r.- primele de promovare) pentru că au stipulată în contract o altă clauză.

Ceilalți, probabil, va trebui să ne judecăm. Unii și-i vor lua, iar alții nu sau și-i vor lua prin proces. Sunt bani pe care ar trebui să-i luăm pentru că ne-am îndeplinit obiectivul”, a declarat Laurențiu Corbu pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și