Închide meniul

Daniel Opriţa nu va încasa prima de obiectiv, chiar dacă CSA Steaua a încheiat pe loc promovabil: „Am ştiut unde venim”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 16 iunie 2023, 12:34

Daniel Opriţa nu va încasa prima de obiectiv, chiar dacă CSA Steaua a încheiat pe loc promovabil: „Am ştiut unde venim

CSA Steaua - CSM Alexandria 1-1

Daniel Opriţa, antrenor CSA Steaua / Profimedia

Daniel Opriţa nu va încasa prima de obiectiv, chiar dacă CSA Steaua a încheiat pe loc promovabil. Formaţia din Ghencea s-a clasat pe locul al doilea la finalul ligii secunde, dar nu poate promova în Liga 1 din cauza formei de organizare a clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă antrenorul Stelei nu va încasa prima, acesta i-a liniştit pe jucători, iar cei care aveau stipulată prima de promovare în contract îşi vor primi drepturile.

Daniel Opriţa nu va încasa prima de obiectiv, chiar dacă CSA Steaua a încheiat pe loc promovabil: „Am ştiut unde venim”

CSA Steaua a încheiat pe locul al doilea sezonul în Liga 2, ceea ce înseamnă că formaţia din Ghencea a obţinut din punct de vedere sportiv dreptul de a promova în Liga 1. Din nefericire pentru stelişti, acest lucru nu se va întâmpla nici acum, din cauza formei de organizare a clubului.

La finalul sezonului, Steaua s-a despărţit de 16 jucători. La un moment dat, jucătorii s-au temut că nu vor mai încasa primele de promovare, dar Opriţa i-a liniştit şi a declarat că cei care aveau prime de obiectiv în contract le vor primi.

Cu toate acestea, Daniel Opriţa şi staff-ul său nu vor lua primele, chiar dacă au terminat pe loc promovabil:

Reclamă

„Din câte știu, nimeni nu a primit vreo primă pentru obiectiv. Se vor da mai târziu, pentru că au în contract. Eu nu voi lua vreo primă, chiar dacă am promovat de pe locul doi… Nu suntem în Liga 1, asta este.

Nu o va lua nimeni din staff. Din punct de vedere sportiv, am reușit, dar asta este. Am știut unde venim și ne-am asumat lucrul acesta. Suntem în al doilea an… Asta este. Fiecare jucător își va primi însă tot ce are trecut în contract”, a declarat Daniel Opriţa, potrivit digisport.ro.

Daniel Opriţa continuă la CSA Steaua! Promisiunea făcută de conducerea clubului din Ghencea

Chiar dacă la finalul sezonului trecut au plecat foarte mulţi jucători de la Steaua şi Opriţa s-a contrat cu Florin Talpan, juristul clubului, antrenorul formaţiei din Ghencea a decis să continue.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta a discutat cu conducerea clubului şi a primit asigurări că se încearcă rezolvarea problemelor cu care se confruntă clubul şi că se ia în calcul asocierea cu un privat:

„Am luat și asta în calcul (n.r. să plece), dar până la urmă mai am un an de contract. Am vorbit cu domnul comandant, mi-a spus că trebuie să îmi respect contractul și mi-a dat asigurări că s-ar putea rezolva cu drept de promovare. Se discută, se încearcă, dar mai vedem. Și în anii trecuți s-a spus că se va rezolva…

Există semnale mai clare. Anul trecut s-a vorbit despre schimbarea Legii Sportului, dar acum nu mai există această variantă. Luăm în calcul asocierea cu un privat, am înțeles că se discută și sper să se rezolve”, a declarat Daniel Opriţa, potrivit digisport.ro.

Jucătorii de la CSA Steaua îşi cer primele de promovare

Jucătorii de la CSA Steaua îşi cer primele de promovare. Laurenţiu Corbu a spus că, cel mai probabil, jucătorii care nu îşi vor primi banii vor da clubul în judecată.

CSA Steaua a rămas, recent, fără 16 jucători. După ce proiectul de modificare a Legii Sportului s-a retras, CSA Steaua nu mai poate promova decât dacă se asociază cu un privat.

”În momentul în care am semnat, mi s-a spus că se va rezolva până când vom disputa primul meci și vom avea drept de promovare. Ceea ce nu s-a întâmplat.

Am terminat pe 2, fără niciun rezultat. Am înțeles de la colegi că unii și-ar lua banii (n.r.- primele de promovare) pentru că au stipulată în contract o altă clauză.

Reclamă

Ceilalți, probabil, va trebui să ne judecăm. Unii și-i vor lua, iar alții nu sau și-i vor lua prin proces. Sunt bani pe care ar trebui să-i luăm pentru că ne-am îndeplinit obiectivul”, a declarat Laurențiu Corbu pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și