Închide meniul

Daniel Opriţa s-a prăbuşit emoţional din cauza lui George Ogăraru: „Sunt unii care sar la gât, vreau să plec”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 30 septembrie 2023, 17:28

Daniel Opriţa s-a prăbuşit emoţional din cauza lui George Ogăraru: „Sunt unii care sar la gât, vreau să plec

Daniel Oprița le spulberă fanilor lui CSA Steaua visul de a promova în Liga 1: "Nu se va face nimic!"

Daniel Opriţa, antrenor CSA Steaua Bucureşti / Profimedia Images

Daniel Opriţa s-a prăbuşit emoţional din cauza lui George Ogăraru. Antrenorul lui CSA Steaua a mărturisit că vrea să plece de la echipă, dar atunci când situaţia va fi bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua are un start catastrofal de Liga a 2-a. Clubul Armatei se află pe locul 15 în campionat, cu doar 8 puncte în 7 partide. Şi în Cupa România CSA Steaua a pierdut acasă cu U Cluj, cu 3-1.

Daniel Opriţa s-a prăbuşit emoţional din cauza lui George Ogăraru: „Vreau să plec”

”În vară, am vrut să plec. Am fost la club și mi s-a zis să stau, că se rezolvă cu promovarea. Eu dacă pierd niște meciuri, plec. Domnul Ogăraru nu pleacă, am văzut declarațiile lui legate de academie. E postul meu în joc, trebuie să bag jucătorii pe care i-am adus. De aia i-am adus, ca să joace. Au venit de la echipe cu pretenții. Sunt și din academie băieți, i-am luat la echipa mare și au jucat. Dar am văzut că nici la juniori nu stăm prea bine, ne-a bătut Rapid cu 4-1 și a fost mult peste noi. Iau de la academie dacă îi văd că ar putea să facă față în momentul ăsta.

Dacă ar fi în locul meu, și-ar asuma riscul ăsta cineva? Îi am pe Matei, pe Raicu. Dacă mi s-ar fi zis de la început că trebuie să joc cu juniori, n-aș fi stat. Eu nu vreau să fac lucrul ăsta, eu vreau să promovez. Dacă se spunea că trebuie să formez juniori, nu stăteam. E posibil să plec în iarnă, da, dar vreau să plec și să las echipa într-o zonă bună.

Știu că sunt unii care sar când e puțin sânge. Sar la gât. Ar trebui să țină cont că sunt 4 ani în care am făcut treabă. Și o să fac și anul ăsta. Acum îi văd pe ăia care sar. E posibil să n-o scot la capăt, dar eu am încredere. Mă uit și calculez tot. Dinamo, anul trecut, avea 6 puncte după etapele astea. Noi avem 8. Încerc să prind play-off-ul și o să vedem mai departe. Ar trebui să tacă cei care vorbesc acum pentru că am făcut ceva aici în 4 ani, până la urmă”, a declarat Daniel Oprița pentru playsport.ro.

Reclamă

Daniel Opriţa s-a plâns de arbitraj, după Steaua – U Cluj: „E ca și cum ar avea pistolul la el”

Daniel Opriţa s-a plâns de arbitraj, după Steaua – U Cluj. Formaţia din Ghencea a pierdut partida de pe teren propriu din prima etapă a grupelor Cupei României.

U Cluj, finalista sezonului trecut, s-a impus cu 3-1. La finalul meciului din Ghencea, antrenorul „militarilor” s-a declarat dezamăgit de rezultat şi s-a plâns de arbitraj, reclamând o fază din prima repriză, la 2-0 pentru oaspeţi, când consideră că echipa sa ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri.

Opriţa s-a plâns şi de atitudinea arbitrilor, dar a declarat că nu vrea să mai protesteze, mai ales că vine după o suspendare. De asemenea, antrenorul celor de la Steaua a fost dezamăgit de rezultat, în condiţiile în care îşi pusese mari speranţe în această partidă.

Reclamă 4 / 0/3

„Îmi puneam speranţe că puteam obţine un rezultat pozitiv”

„Îmi puneam speranțe că putem obține un rezultat pozitiv. Nu am început meciul rău. Am avut situații să revenim. Nu știu dacă a fost penalty, dar așa e, dacă jumătate sau puțin pentru noi, nu dă. Dacă e la limită, nu dă. M-am liniștit, am fost suspendat.

Și dacă văd că e penalty clar, nu mai zic nimic, că nici nu mai stau de vorbă, îți dau galben imediat. Poate iau galben iar, că n-am ieșit din stadion. Poți să te pui? Cartonașul e ca și cum ar avea pistolul la el, ‘Taci sau te împuști’. Secundul este prin tribună de vreo două meciuri. Asta este.

Dacă dădea penalty, era 2-1, nu se știe. Era și înainte de pauză, era altă situație.

U Cluj e o echipă bună de Liga 1, care îmi place. E greu. Nu pot să spun că băieții nu și-au dorit, au alergat, au încercat”, a declarat Daniel Opriţa, la finalul meciului cu U Cluj.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și