Închide meniul

Daniel Opriţa s-a plâns de arbitraj, după Steaua – U Cluj: „E ca și cum ar avea pistolul la el”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 28 septembrie 2023, 19:55

Daniel Opriţa s-a plâns de arbitraj, după Steaua – U Cluj: „E ca și cum ar avea pistolul la el

Daniel Opriţa s-a plâns de arbitraj, după Steaua - U Cluj

Daniel Opriţa, antrenor Steaua / Hepta

Daniel Opriţa s-a plâns de arbitraj, după Steaua – U Cluj. Formaţia din Ghencea a pierdut partida de pe teren propriu din prima etapă a grupelor Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj, finalista sezonului trecut, s-a impus cu 3-1. La finalul meciului din Ghencea, antrenorul „militarilor” s-a declarat dezamăgit de rezultat şi s-a plâns de arbitraj, reclamând o fază din prima repriză, la 2-0 pentru oaspeţi, când consideră că echipa sa ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri.

Daniel Opriţa s-a plâns de arbitraj, după Steaua – U Cluj

Opriţa s-a plâns şi de atitudinea arbitrilor, dar a declarat că nu vrea să mai protesteze, mai ales că vine după o suspendare. De asemenea, antrenorul celor de la Steaua a fost dezamăgit de rezultat, în condiţiile în care îşi pusese mari speranţe în această partidă:

„Îmi puneam speranțe că putem obține un rezultat pozitiv. Nu am început meciul rău. Am avut situații să revenim. Nu știu dacă a fost penalty, dar așa e, dacă jumătate sau puțin pentru noi, nu dă. Dacă e la limită, nu dă. M-am liniștit, am fost suspendat.

Și dacă văd că e penalty clar, nu mai zic nimic, că nici nu mai stau de vorbă, îți dau galben imediat. Poate iau galben iar, că n-am ieșit din stadion. Poți să te pui? Cartonașul e ca și cum ar avea pistolul la el, ‘Taci sau te împuști’. Secundul este prin tribună de vreo două meciuri. Asta este.

Reclamă

Dacă dădea penalty, era 2-1, nu se știe. Era și înainte de pauză, era altă situație.

U Cluj e o echipă bună de Liga 1, care îmi place. E greu. Nu pot să spun că băieții nu și-au dorit, au alergat, au încercat”, a declarat Daniel Opriţa, la finalul meciului cu U Cluj.

Daniel Opriţa a vorbit şi despre programul încărcat al echipei sale din ultima perioadă şi a declarat că astfel de momente sunt inevitabile în viaţa unui club, mai ales că are puţini jucători în lot:

Reclamă 4 / 0/3

„Nu e ușor pentru noi, avem patru meciuri în 11 zile, nici ăia din Anglia nu joacă așa. Eu am 17 jucători, trebuie să joc cu aceiași. Nu ne plângem, trebuie să respectăm programul. E o oboseală, e o lipsă de încredere.

În viața unui club mai sunt și momente ca ăsta. În acești patru ani, mi-am îndeplinit toate obiectivele. Acum, încerc să construiesc o nouă echipă. Trebuie să formăm o echipă, un grup, nu e ușor”, a mai spus Daniel Opriţa.

Alex Chipciu a răbufnit, după ce a marcat în Steaua – U Cluj

Alex Chipciu a vorbit la finalul partidei din Ghencea dintre Steaua şi U Cluj din prima etapă a Cupei României. Finalista sezonului trecut s-a impus cu 3-1, graţie golurilor marcate de Alex Chipciu şi Filip Ilie, marcatorul unei duble. Pentru echipa lui Daniel Opriţa a marcat Boiciuc.

La finalul meciului din Ghencea, Alex Chipciu, fost jucător la FCSB, nu s-a ferit să îşi exprime părerea despre echipa din liga secundă pe care a întâlnit-o în grupele Cupei României. Chipciu a avut un mesaj dur, spunând că nu ar mai fi ţinut cu Steaua în copilărie, dacă formaţia celor de la CSA este adevărata Steaua.

„Doamne fereşte! Dacă aici e Steaua, am luat-o razna! Dacă eram copil, nu mai ţineam cu Steaua, dacă asta e Steaua… Cu echipamentul ăla fake şi… Doamne fereşte! Suntem bătaie de joc noi ca ţară oricum”, a zis Alexandru Chipciu, la finalul meciului dintre CSA Steaua şi U Cluj.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și