Închide meniul

Daniel Opriţa şi-a făcut praf jucătorii, după ce CSA Steaua a pierdut cu Slobozia: „Greşeli uluitoare! În CV arătau mai bine!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 octombrie 2023, 14:41

Daniel Opriţa şi-a făcut praf jucătorii, după ce CSA Steaua a pierdut cu Slobozia: „Greşeli uluitoare! În CV arătau mai bine!

Daniel Opriţa şi-a făcut praf jucătorii, după ce CSA Steaua a pierdut cu Slobozia

Daniel Opriţa, în timpul unui meci la CSA Steaua/ Profimedia

Daniel Opriţa şi-a făcut praf jucătorii, după ce CSA Steaua a pierdut duelul cu Slobozia. Tehnicianul „militarilor” a declarat că unii dintre elevii săi arătau mai bine în CV, în momentul în care a decis să îi transfere în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a pierdut duelul cu Slobozia, din etapa a 10-a din Liga a 2-a. „Militarii” sunt pe locul zece în Liga a 2-a.

Daniel Opriţa şi-a făcut praf jucătorii, după ce CSA Steaua a pierdut cu Slobozia

Daniel Opriţa nu s-a ferit de cuvinte şi şi-a criticat jucătorii. Acesta a declarat că elevii săi comit greşeli incredibile, care nu reuşesc să lege mai multe rezultate pozitive.

Tehnicianul lui CSA Steaua a declarat că jucătorii sunt departe de aşteptările sale, deşi în momentul în care i-a transferat, avea mare încredere în ei.

„O echipă arțăgoașă, care așteaptă greșeala. Nu putem să scăpăm de lucrurile acestea, i-am și rugat astăzi pe fundașii centrali să nu mai facă greșeli. Am fost echipa care am încercat mai mult să punem presiune. Important e să marcăm, să dăm goluri și să jucăm fotbal.

Reclamă

M-am uitat la meciul trecut dintre Șelimbăr și Slobozia, fără să se supere cineva pe mine, dar nici nu am avut ce să scot la vizionare. Și terenul a fost unul greu astăzi, dar trebuia să ne batem și noi ca ei în anumite situații.

Sunt greșeli uluitoare ale jucătorilor mei, nu ar trebui să apară. Mi-aș fi dorit să legăm mai multe rezultate bune și chiar speram să terminăm pe primul loc în iarnă. Sunt jucători care au avut pretenții prea mari, dar nu arată. Asta mă deranjează. În CV arătau bine unii jucători, dar ca joc sunt departe de așteptările mele.

Am plecat la vestiare la finalul partidei. Și la victorie fac asta. Am fost supărat și am mers să mă liniștesc. Nu e ușor, dar sperăm la cel puțin 4 victorii și un egal să obținem în următoarele 5 meciuri”, a declarat Daniel Opriţa, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Opriţa s-a prăbuşit emoţional din cauza lui George Ogăraru

Daniel Opriţa s-a prăbuşit emoţional din cauza lui George Ogăraru. Antrenorul lui CSA Steaua a mărturisit că vrea să plece de la echipă, dar atunci când situaţia va fi bună.

”În vară, am vrut să plec. Am fost la club și mi s-a zis să stau, că se rezolvă cu promovarea. Eu dacă pierd niște meciuri, plec. Domnul Ogăraru nu pleacă, am văzut declarațiile lui legate de academie. E postul meu în joc, trebuie să bag jucătorii pe care i-am adus. De aia i-am adus, ca să joace. Au venit de la echipe cu pretenții. Sunt și din academie băieți, i-am luat la echipa mare și au jucat. Dar am văzut că nici la juniori nu stăm prea bine, ne-a bătut Rapid cu 4-1 și a fost mult peste noi. Iau de la academie dacă îi văd că ar putea să facă față în momentul ăsta.

Știu că sunt unii care sar când e puțin sânge. Sar la gât. Ar trebui să țină cont că sunt 4 ani în care am făcut treabă. Și o să fac și anul ăsta. Acum îi văd pe ăia care sar. E posibil să n-o scot la capăt, dar eu am încredere. Mă uit și calculez tot. Dinamo, anul trecut, avea 6 puncte după etapele astea. Noi avem 8. Încerc să prind play-off-ul și o să vedem mai departe. Ar trebui să tacă cei care vorbesc acum pentru că am făcut ceva aici în 4 ani, până la urmă”, a declarat Daniel Oprița pentru playsport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și