Închide meniul

Daniel Oprița, un nou mesaj acid pentru Florin Talpan: „Îi las echipa să o facă, dacă tot m-a făcut incompetent!”

Viviana Moraru Publicat: 19 mai 2023, 11:58

Reclamă
Daniel Oprița, un nou mesaj acid pentru Florin Talpan: Îi las echipa să o facă, dacă tot m-a făcut incompetent!”

Daniel Opriţa, nou mesaj acid pentru Florin Talpan

Profimedia

Daniel Oprița i-a transmis un nou mesaj acid lui Florin Talpan. Antrenorul de la CSA Steaua susține că este dispus să-i cedeze echipa juristului „militarilor”, pentru a se ocupa el de tot. Oprița a mai declarat că va purta o discuție cu oficialii roș-albaștrilor, pentru a stabili dacă va mai rămâne sau nu la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Oprița și Florin Talpan s-au aflat în război total, după ce CSA Steaua a fost învinsă în ultima etapă de Dinamo. Cei doi și-au cerut unul altuia demisia, și și-au oferit replici dure.

Daniel Oprița, un nou mesaj acid pentru Florin Talpan

Daniel Oprița susține că a primit felicitări, după sezonul avut cu CSA Steaua. Antrenorul „militarilor” a dezvăluit că viitorul echipei este unul sumbru, având în vedere că doar patru jucători mai au contracte și pentru sezonul următor.

Oprița i-a oferit o nouă replică dură lui Florin Talpan. Tehnicianul a declarat că este dispus să-i lase echipa juristului CSA Steaua, având în vedere că a fost numit „incompetent” de către acesta.

„Cum credeți că se simt jucătorii la ceea ce se întâmplă acum când după o promovare se dă cu artificii, se pregătește șampania, iar la noi e ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Asta e.

Reclamă

Au și ei frustrările lor, la fel ca și mine. Am venit la antrenament, vreau să fac cu ei un grătar, o masă. Avem un buget al nostru și de acolo o să facem grătarul. O facem singuri, ne felicităm între noi. Am primit felicitări, de la Andrei Cian, Bogdan Marinescu.

Mai sunt doar patru jucători care mai au contracte. Acum vom vedea mai departe ce se va întâmpla. O să discutăm cu conducerea. Sper că o să vină domnul comandant să avem o discuție și vedem ce se va întâmpla mai departe. Trebuie să vină cineva la noi să vorbească!

Cum poți să mai ții jucători care știu că, dacă nu se întâmplă ceva din punct de vedere juridic, tot nu se va putea promova?! Asta nu știu. I-am spus asta domnului care m-a tot făcut incompetent și în toate felurile. Le las echipa și să facă el lotul pentru sezonul viitor”, a declarat Daniel Oprița, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

CSA Steaua, reacţie oficială după ce Daniel Opriţa şi Florin Talpan şi-au cerut reciproc demisia

CSA Steaua a avut prima reacţie oficială după ce Daniel Opriţa şi Florin Talpan şi-au cerut reciproc demisia. Antrenorul roş-albaştrilor a răbufnit la finalul meciului pierdut în faţa rivalei Dinamo, scor 0-3, în penultima etapă a play-off-ului din Liga 2.

La două zile după declanşarea scandalului fără precendent, oficialii clubului au venit cu precizări printr-un comunicat. Au anunţat că declaraţiile oferite de Talpan şi Opriţa nu reflectă poziţia clubului. Le-a amintit că sunt responsabili pentru imaginea clubului şi că vor suporta consecinţe în cazul în care nu au respectat regulamentele interne.

În legătură cu ultimele apariții în spațiul public, Clubul Sportiv al Armatei STEAUA face următoarele precizări:

1. Opiniile avute de Florin Talpan și Daniel Oprița sunt păreri personale și nu au legătură cu poziția oficială a instituției. Clubul nostru respectă libertatea de exprimare, garantată de articolul 30 din Constituția României, dar nu poate tolera acțiuni care aduc prejudicii de imagine celui mai mare brand sportiv din România;

2. Fiecare persoană este responsabilă pentru ceea ce declară și va suporta consecințele nerespectării regulamentelor interne;

3. Punctele oficiale de vedere ale Clubului Sportiv al Armatei STEAUA sunt exprimate doar de către conducerea clubului sau de către biroul relații publice.

În final, ținem să asigurăm opinia publică că Steaua București va comunica oficial, ori de câte ori situația o va impune„, se arată într-un comunicat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și