Închide meniul

Dinamo a anunţat unde va juca partida cu Oţelul Galaţi. Ce se întâmplă cu varianta stadionului Arcul de Triumf

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 august 2022, 17:39

Dinamo a anunţat unde va juca partida cu Oţelul Galaţi. Ce se întâmplă cu varianta stadionului Arcul de Triumf

Cum se apără Dinamo, după ce fanii au provocat dezastru pe stadionul Arcul de Triumf, la partida cu Sepsi

Fanii lui Dinamo, în timpul unu meci/ Hepta

Dinamo a anunţat, printr-un comunuicat oficial, pe ce stadion îşi va disputa partida din runda secundă din Liga a 2-a, contra celor de la Oţelul Galaţi. „Câinii” în continuare nu pot evolua pe stadionul Arcul de Triumf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a început cu dreptul primul sezon de Liga a 2-a, din istoria de 74 de ai a clubului. Trupa din Ştefan cel Mare a învins-o pe Progresul Spartca, la limită, scor 1-0, într-un meci ce s-a desfăşurat la Clinceni.

Dinamo a anunţat unde va juca partida cu Oţelul Galaţi

Dinamo îşi va disputa prima partidă de pe teren propriu din noul sezon de Liga a 2-a tot pe arena din Clinceni, după cum anunţă oficialii clubului roş-alb. Vlad Iacob, administratorul special al echipei, a declarat că pe stadionul Arcul de Triumf se schimbă gazonul, şi acesta este motivul pentru care „câinii” au fost nevoiţi să apeleze la varianta Clinceni.

„Primul meci pe teren propriu în acest sezon competițional, Dinamo 1948 vs Oțelul Galați în Liga 2, se va disputa pe Arena Clinceni, a anunțat administratorul special Vlad Iacob pentru site-ul oficial al clubului, dinamo1948.ro.

‘Ne-am dorit, la fel ca toți suporterii dinamoviști, să jucăm pe noua arenă ‘Arcul de Triumf’, însă suntem obligați să programăm următoarele două meciuri pe un alt stadion. Motivul? Administratorii ‘Arcului de Triumf’ au decis înlocuirea suprafeței de joc în această perioadă. Stadionul Dinamo nu este omologat și are multe probleme: gazon, vestiare și sute de scaune distruse. În aceste condiții, am decis împreună cu staful tehnic al echipei noastre să jucăm la Clinceni. Le mulțumim autorităților locale că susțin prezența dinamoviștilor la Clinceni’, a declarat Vlad Iacob.

Reclamă

Abonamentele emise de Dinamo 1948 pentru stadionul ‘Arcul de Triumf’ sunt valabile, cu loc corespondent, pe Arena Clinceni”, a transmis cei de la Dinamo, pe Facebook.

Dinamo va înfrunta Oţelul Galaţi, în etapa secundă din Liga a 2-a. În prima rundă, trupa lui Dorinel Munteanu a remizat cu Iaşi, scor 0-0.

Mohammad Murad a lansat un ultimatum pentru șefii lui Dinamo, după ce l-au lăsat cu ochii în soare

Mohammad Murad a lansat un ultimatum pentru șefii lui Dinamo. Milionarul a precizat că mai este dispus să aştepte până la finalul zilei clarificarea situației.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu, nu am primit cele solicitate de la reprezentanții lui Dinamo. Și, sincer, nu vreau să fac vâlvă vizavi de acest lucru. Nu am impus un termen limită de răspuns, încă aștept, dar nu știu de ce întârzie un răspuns, da sau nu! Nu am cerut nimic ieșit din comun, o chestie legată de datoriile clubului, să clarificăm anumite aspecte.

Nu vreau nici să detaliez, fiindcă sunt discuțiile pe care le-am avut noi și nu e normal să le facem publice, mai ales că nu am intrat pe un drum clar. Vreau să știu exact anumite lucruri. Nu am pus condiții celor de la Dinamo, să mai vină unul sau mai mulți oameni de afaceri cu alte sume.

Sincer, nu am intrat în detalii, în chestii diversificate. Ei știu mai bine care e situația, eu acum aștept. Oferta mea este deschisă, corectă, pentru sport, atât pot să vă spun. Nu pentru procese! Nu mă bag în procese, eu vreau o afacere solidă, o chestie care să stea bine pe picioarele ei.

Nu vreau activități juridice, nu vreau tribunale! Vreau să aflu exact ce și cum vizavi de activitatea clubului Dinamo! Și pe ce drum am putea să o apucăm. Eu vreau să investesc la Dinamo, dar, mai întâi, trebuie să știu răspunsurile solicitate”, a declarat Mohammad Murad, potrivit gsp.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și