Închide meniul

Dinamo a pierdut 3 jucători, înainte de barajul cu FC Argeș. Ovidiu Burcă: ”Cel mai slab meci din acest an. Nu a funcționat nimic”

Dan Roșu Publicat: 21 mai 2023, 15:23

Reclamă
Dinamo a pierdut 3 jucători, înainte de barajul cu FC Argeș. Ovidiu Burcă: ”Cel mai slab meci din acest an. Nu a funcționat nimic”

Dinamo a renunţat la şase jucători

Ovidiu Burcă, la finalul unui meci / Hepta

Dinamo a pierdut 3 jucători înainte de barajul cu FC Argeș, care îi poate aduce pe câinii roșii înapoi în Liga 1, după doar un an. Eșecul de la Iași, 1-4 cu Poli, a adus mai multe vești proaste pentru Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Patriche, Quentin Bena și Ahmed Bani sunt jucătorii care s-au accidentat în duelul cu Poli Iași. Burcă speră să găsească o echipă câștigătoare pentru barajul cu FC Argeș.

Dinamo a pierdut 3 jucători, înainte de barajul cu FC Argeș

”Cel mai slab meci pe care l-am făcut în acest an. Nu a funcționat nimic și s-au accidentat foarte mulți jucători. Sper să îi recuperăm până la meciurile de la baraj. Asta mă îngrijorează.

Când faci asemenea cadouri, nu ai ce face. A fost un meci prost. Ne așteaptă meciurile de la baraj. Sper să refac echipa. Am încercat să le refacem pe parcurs. Am pierdut multe puncte la început.

Ne așteaptă două meciuri de baraj în care trebuie să dăm totul. Una peste alta, a fost un sezon bun pentru noi. De obicei, șansele echipei care vine din Liga 2 sunt mai mici la baraj”, a spus Burcă, citat de digisport.ro.

Reclamă

Oţelul a învins Unirea Dej, scor 1-0, şi a promovat direct în Liga 1, în timp ce Dinamo, învinsă de Poli Iaşi, scor 4-1, va juca la barajul de promovare cu FC Argeş.

FC Argeș – Dinamo, barajul pentru menținerea / promovarea în Liga 1

În clasament, Poli Iaşi a câştigat Liga 2, cu 60 de puncte, Steaua este pe 2, cu 52 de puncte-dar fără drept de promovare, iar Oţelul este pe 3, cu 49 de puncte.

Poli Iaşi şi Oţelul au promovat direct în Superligă, iar Dinamo, aflată pe locul 4, cu 46 de puncte, va juca barajul de promovare/retrogradare cu FC Argeş.

Reclamă 4 / 0/3

Tot la barajul de promovare/retrogradare vor juca UTA Arad şi Gloria Buzău, locul 5 din Liga 2. Partidele tur se vor disputa pe 27 mai, iar cele retur vor avea loc pe 3 iunie.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 15:29 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și