Închide meniul
UPDATE

Vlad Iacob, prezentat oficial pe postul de administrator special al lui Dinamo: „Trebuie să echilibrăm situația financiară în cel mai scurt timp!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 iulie 2022, 19:00

Vlad Iacob, prezentat oficial pe postul de administrator special al lui Dinamo: „Trebuie să echilibrăm situația financiară în cel mai scurt timp!

Vlad Iacob

Vlad Iacob este administratorul special al lui Dinamo / Facebook Dinamo

Dinamo are un nou administrator special, după demisia lui Iuliu Mureșan. Vlad Iacob va ocupa funcția respectivă din „Ștefan cel Mare”, urmând să ia mai multe decizii importante la nivelul staff-ului tehnic și al lotului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo va debuta pe 6 august în noul sezon din Liga a 2-a. Va fi prima apariție a „câinilor” în eșalonul secund în întreaga existență de 74 de ani a clubului.

Vlad Iacob, prezentat oficial pe postul de administrator special al lui Dinamo

Update 19:00. Vlad Iacob a fost numit pe postul de administrator special al lui Dinamo. Noul membru al conducerii clubului din „Ștefan cel Mare” a oferit o primă reacție:

„COMUNICAT DE PRESĂ

București, 20 iulie 2022. Dinamo 1948 anunță prin intermediul paginilor oficiale de Facebook și Instagram numirea lui Vlad Iacob în funcția de administrator special al clubului nostru.

Reclamă

Deținător al unui masterat în „Football Business” la Johan Cruyff Institute în parteneriat cu FC Barcelona și absolvent al Academiei de Studii Economice din București, Vlad Iacob a fost votat astăzi, în unanimitate, de Adunarea Generală a Acționarilor Dinamo 1948.

„Este o onoare să vin la Dinamo, chiar dacă această oportunitate apare într-un moment dificil din istoria clubului.

Trebuie să echilibrăm situația financiară în cel mai scurt timp și vreau să le mulțumesc încă o dată suporterilor noștri pentru contribuția majoră, din ultimii ani, la bugetul clubului.

Reclamă 4 / 0/3

DDB reprezintă cel mai important proiect socios din România și a demonstrat că este un partener esențial pentru club.

Sunt încrezător că împreună cu noua echipă vom restarta activitatea clubului pentru a vorbi de stabilitate la Dinamo, de principii sănătoase de „football business” modern, după modelele de bune practici ale cluburilor din campionatele puternice ale Europei.

Termenul <echipă> nu înseamnă doar primul <11> anunțat în teren, reprezintă jucători, staff tehnic și administrativ, suporteri, foste glorii și parteneri comerciali pentru că doar împreună, uniți pentru Dinamo, putem reuși!

E nevoie de stabilitate, competență și motivație pentru a readuce Dinamo în fruntea fotbalului românesc!”, este mesajul noului administrator special al clubului pentru toată suflarea dinamovistă.

35 de ani va împlini Vlad Iacob, luna viitoare, pe 15 august.

Dinamo 1948, prin Biroul de presă”, a anunțat Dinamo, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Știrea inițială

Dinamo are un nou administrator special, după demisia lui Iuliu Mureșan

Astăzi, la echipa din „Ștefan cel Mare” s-a luat o decizie extrem de importantă. Vlad Iacob a fost numit administrator special, post rămas liber după ce Iuliu Mureșan și-a anunțat demisia.

Primul pas după instalarea lui Iacob va fi organizarea unei întâlniri cu jucătorii și staff-ul tehnic actual. În urma întrunirii respective, oficialii lui Dinamo vor definitiva lotul pentru sezonul 2022/2023 și vor lua o decizie finală cu privire la banca tehnică.

Instalarea lui Vlad Iacob va fi confirmată de Adunarea Generală a Acționarilor prin corespondență, în cel mai scurt timp, deoarece Răzvan Zăvăleanu, omul responsabil cu organizarea AGA în insolvență, și acționarul majoritar, Dorin Șerdean, nu se află în România.

„Eu sunt dispus să mă implic la Dinamo ca administrator special, dacă vor exista resursele financiare necesare. Altfel, un administrator special nu va face altceva decât să meargă acolo ca să stingă lumina. Nu poți să conduci un club de fotbal fără resurse financiare”, a spus Vlad Iacob, cu câteva zile în urmă, pentru gsp.ro.

Ovidiu Burcă va fi noul antrenor de la Dinamo

Potrivit Fanatik, Ovidiu Burcă ar urma să fie noul antrenor al lui Dinamo. Fostul fundaș ar fi bătut deja palma cu trupa din „Ștefan cel Mare”, iar singurul pas rămas era instalarea lui Vlad Iacob pe postul de administrator special.

Conform sursei citate, fostul mijlocaș s-a întâlnit recent și cu suporterii-acționari din DDB, iar discuțiile au avut un deznodământ pozitiv. Iulian Mihăescu şi Ionel Augustin au stat pe banca lui Dinamo în ultimele săptămâni, însă cei doi nu vor continua la cârma echipei și în Liga a 2-a.

Potrivit playsport.ro, Burcă a mers luni la sediul clubului pentru a negocia cu reprezentanții RTZ și membrii DDB. Ulterior, fostul fundaș a discutat și cu Nicolae Badea.

Instalarea lui Ovidiu Burcă ar urma să fie anunțată oficial în următoarele zile. El și-a început recent cariera de antrenor. După ce a îndeplinit postul de președinte la Rapid, Burcă a fost antrenor la Rapid U19 și Rapid II.

Ultima oară, fostul fundaș s-a aflat pe banca lui CSM Slatina, în perioada septembrie 2021 – iunie 2022.

Recomandări
  • Dinamo are un nou administrator special, după demisia lui Iuliu Mureșan
  • Mutare importantă în „Ștefan cel Mare”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și