Închide meniul

S-a stabilit programul noului sezon din Liga 2! ”Câinii” o întâlnesc pe Progresul Spartac în prima etapă. Când se joacă Dinamo – Steaua

Dragoș Vasile Publicat: 20 iulie 2022, 12:37

Reclamă
S-a stabilit programul noului sezon din Liga 2! ”Câinii” o întâlnesc pe Progresul Spartac în prima etapă. Când se joacă Dinamo – Steaua

Unirea Slobozia - Dinamo 5-0

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

S-a stabilit programul noului sezon din Liga 2. În prima etapă, Dinamo va juca în deplasare cu Progresul Spartac, în timp ce Steaua o așteaptă pe teren propriu pe Metaloglobus. La tragerea la sorți a noului sezon, ”militarii” și ”câinii” nu au avut niciun reprezentant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul dintre Steaua și Dinamo va avea loc pe terenul ”câinilor”, în etapa a șasea, programată la începutul lunii septembrie. Noul sezon din Liga 2 va începe în luna august.

S-a stabilit programul noului sezon din Liga 2

Prima etapă din noul sezon a Ligii a 2-a:

Prima fază a competiţiei, la care vor participa 20 de echipe, va consta într-un sezon regular, doar tur, cu un total de 19 etapea doua fază a competiţiei va consta într-un play-off şi un play-out.

Reclamă

La play-off vor participa primele şase clasate, iar la play-out celelalte 14 echipe rămase, împărţite în două grpe, A şi B, cu câte şapte echipe fiecare.

Play-off-ul se va disputa în formatul tur-retur, cu un total de 10 etape, în timp ce play-out-ul se va disputa într-un singur tur, cu un total de 7 etape.

Cum va arăta sezonul 2022-2023 din Liga 2

Dinamo și-a găsit antrenor

Dinamo și-a găsit antrenor, cu 3 săptămâni înaintea startului din Liga a 2-a. Potrivit Fanatik, „câinii” au bătut palma cu Ovidiu Burcă, fostul fundaș din „Ștefan cel Mare” din perioada 2002-2005.  

Reclamă 4 / 0/3

Conform sursei citate, fostul mijlocaș s-a întâlnit recent și cu suporterii-acționari din DDB, iar discuțiile au avut un deznodământ pozitiv.  Iulian Mihăescu şi Ionel Augustin au stat pe banca lui Dinamo în ultimele săptămâni, însă cei doi nu vor continua la cârma echipei și în Liga a 2-a.

Instalarea lui Ovidiu Burcă ar urma să fie anunțată oficial în următoarele zile. El și-a început recent cariera de antrenor. După ce a îndeplinit postul de președinte la Rapid, Burcă a fost antrenor la Rapid U19 și Rapid II.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și