Închide meniul

Dinamo – CSA Steaua se joacă pe Arena Naţională! Anunţul oficial făcut de „câini”: „Îi aşteptăm pe investitori la derby!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 septembrie 2022, 20:54

Dinamo – CSA Steaua se joacă pe Arena Naţională! Anunţul oficial făcut de „câini: „Îi aşteptăm pe investitori la derby!

Dinamo - CSA Steaua se joacă pe Arena Naţională

Dinamo - CSA Steaua se joacă pe Arena Naţională / Colaj Hepta

Dinamo – CSA Steaua se joacă pe Arena Naţională. Anunţul a fost făcut de echipa lui Ovidiu Burcă, care a câştigat azi la limită duelul cu Concordia Chiajna, scor 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a avut un mesaj şi pentru posibilii investitori de la echipă, care sunt aşteptaţi la derby-ul programat vineri, 9 septembrie, de la 21:30.

Dinamo – CSA Steaua se joacă pe Arena Naţională

„DINAMO 1948 vs CSA STEAUA pe Arena Națională

Meciul Dinamo 1948 vs CSA Steaua, contând pentru a șasea etapă în Liga 2, se va disputa vineri seară, la ora 21:30, pe cel mai mare stadion al țării, Arena Națională.

Biletele pentru cel mai așteptat duel în Liga 2 vor fi puse în vânzare de mâine, online, pe platforma partenerului de ticketing al clubului nostru, Bilete.ro”, a anunţat Dinamo.

Reclamă

„Îi aşteptăm pe investitori la derby!”

„La meciul de astăzi, suporterii noștri au avut foarte puține bilete la dispoziție, însă prezența lor s-a simțit foarte mult. Pentru meciul cu CSA am închiriat Arena Națională, tocmai pentru că știm ce fel de suporteri avem și cât de mult contează prezența lor.

O peluză plină va oferi un imens avantaj echipei, iar pentru adversar va fi ca un zid de netrecut. Pe Arena Națională, ai noștri au realizat cele mai frumoase coregrafii. Multe dintre ele au făcut înconjurul lumii. Suporterii vin la stadion și pentru acest spectacol, unde nu avem rival.

Reclamă 4 / 0/3

Vineri seară vom avea ocazia să arătăm și în tribune CE ÎNSEAMNĂ DINAMO și să arătam toturor CEEA CE POATE FI DINAMO la fiecare meci, de acum înainte.

Este un mesaj și către investitori, pe care îi așteptăm la derby, unde vor avea ocazia să vadă acel fenomen numit Dinamo, care trece cu mult dincolo de fotbal.

În același timp, prezența masivă a suporterilor noștri reprezintă și un ajutor financiar extrem de important pentru club. Suntem siguri ca și jucătorii noștri se vor ridica la înălțimea atmosferei din tribune și că vor realiza o partidă memorabilă”, au transmis, Vlad Iacob (administrator special Dinamo 1948) și Eduard Ziriakus – Galan (președinte DDB).

Florin Prunea iese la atac înainte de Dinamo – CSA Steaua

Florin Prunea iese la atac înainte de Dinamo – CSA Steaua. „Câinii” vor juca cu „militarii” în Liga 2, însă fostul mare internaţional nu consideră că meciul poate fi considerat un derby.

Florin Prunea este de părere că Dinamo ar fi trebuit să evolueze în Liga 1 şi să o întâlnească pe rivala FCSB. Gruparea din Ştefan cel Mare a retrogradat la finalul sezonului trecut, după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj.

„Nivelul e slab rău de tot! N-am avut Liga 2 niciodată atât de slabă. Dar felicitări lui Dinamo, e o victorie importantă. Acești suporteri sunt incredibili, vin după ei peste tot. Dar nivelul este unul jenant! Promovează cine nu vrea! Te chinui rău de tot!

Urmează derby-ul… impropriu spus, cu Steaua. Este un meci care nu trebuia să aibă loc. Dinamo trebuia să fie în Liga 1, să joace cu FCSB. Nu trebuia să aibă loc acest joc. Lumea îi ia ca pe un derby, dar nu cred că va fi un derby”, a declarat Florin Prunea după Concordia Chiajna – Dinamo 0-1.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și