Închide meniul

Florin Prunea iese la atac înainte de Dinamo – CSA Steaua: „Nu e un derby! Dinamo trebuia să joace cu FCSB în Liga 1!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 septembrie 2022, 16:31

Florin Prunea iese la atac înainte de Dinamo – CSA Steaua: „Nu e un derby! Dinamo trebuia să joace cu FCSB în Liga 1!

Florin Prunea, în timpul unui meci demonstrativ

Florin Prunea, în timpul unui meci demonstrativ / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Florin Prunea iese la atac înainte de Dinamo – CSA Steaua. „Câinii” vor juca cu „militarii” în Liga 2, însă fostul mare internaţional nu consideră că meciul poate fi considerat un derby.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea este de părere că Dinamo ar fi trebuit să evolueze în Liga 1 şi să o întâlnească pe rivala FCSB. Gruparea din Ştefan cel Mare a retrogradat la finalul sezonului trecut, după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj.

Florin Prunea iese la atac înainte de Dinamo – CSA Steaua

„Nivelul e slab rău de tot! N-am avut Liga 2 niciodată atât de slabă. Dar felicitări lui Dinamo, e o victorie importantă. Acești suporteri sunt incredibili, vin după ei peste tot. Dar nivelul este unul jenant! Promovează cine nu vrea! Te chinui rău de tot!

Urmează derby-ul… impropriu spus, cu Steaua. Este un meci care nu trebuia să aibă loc. Dinamo trebuia să fie în Liga 1, să joace cu FCSB. Nu trebuia să aibă loc acest joc. Lumea îi ia ca pe un derby, dar nu cred că va fi un derby”, a declarat Florin Prunea după Concordia Chiajna – Dinamo 0-1.

Ovidiu Burcă respiră uşurat după Concordia Chiajna – Dinamo 0-1

Ovidiu Burcă a oferit primele declaraţii, după Concordia Chiajna – Dinamo 0-1. Antrenorul „câinilor” s-a declarat fericit de rezultatul obţinut de echipa sa, după o serie nefastă de trei înfrângeri consecutive.

Reclamă

„E o victorie venită după o perioadă în care am suferit. Suporterii nu ştiu dacă au înţeles, dar nimic nu se poate construi peste noapte. E nevoie de timp, de unitate. O echipă înseamnă altceva, nu doar un joc câştigat. Astăzi am câştigat o stare de spirit. Pe lângă asta, cred că a început şi jocul să arate mai bine, jucătorii înţeleg unele lucruri.

Luăm o gură de oxigen importantă. Când începi sa pierzi, jucătorii îşi pierd şi ei încrederea. Cel mai greu a fost să menţin aceeaşi linie, în momente de criză ai tendinţa să schimbi direcţia.

La pauza i-am certat, dar curajul vine odată cu o serie de victorii. Suntem pe drumul cel bun, nu sunt un antrenor de rezultat. E un moment foarte greu pentru club, dar e şi un moment de regenerare, lucrurile trebuie construite diferit. Am fost calm, chiar dacă am pierdut trei meciuri”, a declarat Ovidiu Burcă, al Digi Sport, după Chiajna – Dinamo 0-1.

Reclamă 4 / 0/3

Când se joacă Dinamo – CSA Steaua, derby-ul de „gradul 0” din Liga a 2-a

S-a stabilit când se joacă Dinamo – CSA Steaua, derby-ul de „gradul 0” din Liga a 2-a. Clubul din Ghencea a anunțat că duelul „de foc” cu marea rivală se va disputa vineri, 9 septembrie, de la ora 21:30.

Momentan nu se știe pe ce stadion se va juca derby-ul dintre „câini” și „militari”. Dinamo, echipa gazdă, va avea de ales între Arena Națională și Arcul de Triumf, ținând cont că arena tradițională, din „Ștefan cel Mare”, va fi demolată în această toamnă.

Fanii dinamoviști și steliști așteaptă cu sufletul la gură partida din etapa a 6-a din Liga a 2-a. Astăzi, CSA a anunțat ziua și ora la care se va disputa derby-ul.

„Marele derby al României va avea loc vineri! Propunerea deținătorilor de drepturi pentru disputarea partidei Dinamo – Steaua este vineri, 9 septembrie. Ora 21:30”, a anunțat CSA.

Recomandări
  • Florin Prunea iese la atac înainte de Dinamo – CSA Steaua
  • Chefi la cuțite și mai ascuțite. Premiera Sezonului 10 este Duminică, ora 20.00, Luni, Marți și Miercuri 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” Vezi toate știrile
Citește și