Închide meniul

Dinamo – CSA Steaua se va disputa pe Arena Națională! Care este prețul biletelor

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 6 mai 2023, 19:49

Dinamo – CSA Steaua se va disputa pe Arena Națională! Care este prețul biletelor

Dinamo - CSA Steaua se va disputa pe Arena Națională

Foto: Profimedia

Dinamo – CSA Steaua se va disputa pe Arena Națională! Marele meci din Liga 2 va avea loc luni, 15 mai, de la ora 20:30 și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul este unul extrem de important pentru gazde, care continuă să spere la un loc care să asigure promovarea directă. CSA Steaua ocupă deja un loc direct promovabil, însă situația juridică nu-i permite momentan să promoveze.

Dinamo – CSA Steaua se va disputa pe Arena Națională! Care este prețul biletelor

„75 DE ANI ȘI O ZI!

Atât va împlini clubul nostru în ziua meciului care ar putea fi ULTIMUL disputat acasă în Liga 2, în istoria de 75 de ani a lui Dinamo.

Anul trecut, în aceeași lună a florarului, clubul nostru juca ultimele meciuri ce urmau să ne scrie retrogradarea pe primele pagini ale ziarelor din țară și din afara ei.

Reclamă

Un an mai târziu, Dinamo s-a ridicat de jos, sportiv, administrativ. Totul s-a schimbat. Singurul aspect ce a rămas neatins este spiritul dinamovist. Spiritul dinamovist a fost prezent pe 29 mai 2022 în Ștefan cel Mare, iar când toți credeau că s-a terminat, l-am regăsit pe arena din Clinceni, la începutul sezonului în curs. Spiritul dinamovist a condus până în Giurgiu și s-a întors să vadă și Arcul de Triumf.

Biletele pot fi achiziționate atât online, și fizic, de la casele de bilete (Arena Naţională), după următorul program:

Marți 17-20

Reclamă 4 / 0/3

Joi 17-20

Sâmbătă 10-14

Duminică 10-14

Luni 13-21:15

HAI DINAMO!”, este mesajul postat pe contul oficial de Facebook al clubului.

Prețul biletelor:

  • VIP Roșu – 120 RON
  • VIP Albastru – 100 RON
  • Tribuna 2 Inel 1 – 50 RON
  • Family Zone (tribuna 2 inel 2) – 50 RON (adult), 10 RON (copil)
  • Peluza 1 Nord Inel 1 PCH – 25 RON
  • Peluza 1 Nord Inel 2 PCH – 25 RON

Mircea Rednic a obţinut prima victorie cu UTA şi se teme de un baraj cu Dinamo: „Sufletul a rămas acolo, dar sunt profesionist!”

Mircea Rednic a obţinut prima victorie după ce a fost numit pe banca celor de la UTA şi a recunoscut că se teme de un baraj cu Dinamo. Arădenii pus capătu unei serii „negre” şi au învins-o pe Hermannstadt, scor 1-0, în etapa a 6-a a play-out-ului Ligii 1.

Reclamă

Trei înfrângeri la rând aveau alb-roşiii, în toate competiţiile, până să spargă gheaţa cu Hermannstadt. Au ajuns astfel pe locul 14, care duce la baraj. Ar putea da acolo chiar peste Dinamo.

„Puriul” i-a adus lui Dinamo ultimul titlu, în 2007. Acum ar putea fi pus în postura de a o ţine pe gruparea din Ştefan cel Mare încă un sezon în Liga 2.

”Îmi felicit jucătorii. Un meci greu. Au fost momente în care am suferit, dar mă bucur că am reuşit să câştigăm. Aveam nevoie de această victorie, pentru moral. Tot oraşul. Aţi văzut ce a fost în tribune, ce atmosferă. Le mulţumesc că au avut răbdare cu mine, cu jucătorii, şi ne-au susţinut până la final

Rareş e bine. E ok. Şi-a revenit. Doctorul l-a dus la spital pentru mai multe investigaţii. Este un puşti de 17 ani care aleargă foarte mult. Tot timpul prezent. Supercalităţi. Trebuie să avem grijă de el. Din cauza efortului. A alergat foarte mult. Mă bucur că şi-a revenit. Ne-am revenit şi noi

Mai sunt trei meciuri. Le-am şi zis azi, aveţi voie să sărbătoriţi foarte scurt, că de mâine trecem la treabă. Ne aşteaptă un meci direct cu Argeş. O victorie acolo ne-ar asigura locul de baraj. Dup-aia mai vedem.

A fost şi un motiv pentru care am semnat aici. Condiţii foarte bune. Lumea trăieşte pentru UTA. Se implică toată lumea. Am ieşit cu băieţii în oraş, să simt atmosfera din Arad. Se vedea că au suferit până acum şi îşi doresc să rămână în Superligă. Sper să reuşim să le dăm această satisfacţie pentru că Aradul merită acest lucru.

Va fi care pe care la baraj. (n.r. – dacă va fi cu Dinamo?) Nu ştiu. Să ajungem până acolo. Nu mai contează. Sunt profesionist. Am fost acolo. (n.r – Sufletul a rămas la Dinamo) Întotdeauna. Sufletul a rămas acolo, dar ca profesionist sunt aici, 24 din 24 disponibil pentru UTA Arad”, a declarat Mircea Rednic, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
  • Dinamo – CSA Steaua se va disputa pe Arena Națională
  • Care este prețul biletelor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și